Misafir şevval Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Nazım Hikmet Abidin Dino' ya "Sen mutluluğun resmini yapabilir misin, Abidin?" diye sorar. Abidin Dino' nun cevaben yapmış olduğu resim. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Sen mutluluğun resmini yapabilir misin Abidin? işin kolayına kaçmadan ama gül yanaklı bebesini emziren melek yüzlü anneciğin resmini değil ne de ak örtüde elmaların ne de akvaryumda su kabarcıklarının arasında dolaşan kırmızı balığınkini Sen mutluluğun resmini yapabilir misin Abidin? 1961 yazı ortalarındaki Küba'nın resmini yapabilir misin? Çok şükür çok şükür bugünü de gördüm ölsem gam yemem gayrının resmini yapabilir misin üstad? SEVGİLER....... Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 mutluluğun resmi şevvalim eline sağlık saol Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 mutluluğun resmi şevvalim eline sağlık saol Pandoram aklıma ne geldi bak monalisa tablosu varya hani gülümsüyor sadece ama mutlu degil onuda postalıyım dimi Dılemim Pandoram Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 tabiki postala şevvalim en mutlu görünen insanın bile içinde ne fırtınalar kopar kimse bilemez Alıntı
Φ di-lara Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Sevgili sevval öncelikle teşekkür ederim. Bu resimi daha önceleri görmüştüm ama Abidin Dino'ya ait olduğunu bilmiyordum. Bu yüzden çok sevindim... Nazım Hikmet'in şiiriyle de örtüşen bir resim. Mutluluklar, sevgiler Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Bunların aile planlamısından haberi yok sanırım herkes böyle mutlulğun resmini çizse çin halk cumhuriyetini geçeriz şaka bir tarafa çok şeker çok şirin bir resim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.