Φ Emre56556 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2017 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2017 Hepinize selamlar abilerim ablalarım ben ismimi değiştirmek istiyorum. ismimden ciddi derecede rahatsızlık duyuyorum öncelikle sorum şu koyulan isimler bizim karakterimizi mi belirler ? 2.side şu olcaktı ben ismimi değiştirip Mete Han koycam tekrar kulağıma okunmalımıdır o isim ve karakterim bu isme göre mi şekilleniyor BİRAZ SAÇMALADIM KUSURUMA BAKMAYIN BU FORUMDAN YARDIM İSTEYİM DEDİM Alıntı
Φ Emre56556 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2017 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2017 Ayrıca dedem de ismimi Mete Han istemiş lakin küçükken annem babam öyle yapmamışlar şimdi onlarda istiyorlar inşallah değiştircez hayırlısıyla sizlerden de yardımlarınızı bekliyorum Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2017 Admin Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2017 Yaşın 18'den küçükse ebeveynlerin yardımıyla mahkemeye başvuru yapacaksın. Yaşın 18'den büyükse kendin mahkemeye başvurarak ismini değiştirmek isteyeceğini belirteceksin. İsminin karakterini belirlemesi sorusuna ise başkalarının yanıt vermesi daha iyi olur. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.