Φ Buklet Dünyası Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2011 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2011 Unutmamak Lazımki ; Unutmaya Çalıştıkça Unutmak Mümkün Değildir ! Alıntı
Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2012 ''yaşam , belleği icat etmekle gaddarlık etmiş..'' FRIDA KAHLO Tamamen yaşamın suçu... tez kellesi alına! Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 Yaşadığım hiçbişeyi üzülmüş dahi olsam unutmak istemem ben.Aksine unutmaktan korkarım..Unutacaksam niçin geldim ki bu dünyaya.. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 usta'm peki nereden geldiniz siz "bu dünya" ya aceba? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 Bilmiyorum ama iyi ki gelmişim.. yoksa etrafımdakilerin halleri nice olurdu.. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 Yaşadığım hiçbişeyi üzülmüş dahi olsam unutmak istemem ben.Aksine unutmaktan korkarım..Unutacaksam niçin geldim ki bu dünyaya.. nereden geldiğinizi unuttunuz yane.. "insan denen mahlûk, nisyan ile ma'luldur.." Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 nereden geldiğinizi unuttunuz yane.. "insan denen mahlûk, nisyan ile ma'luldur.." ama bilmemek ile unutmak aynı şey değil ki.. hem ne önemi var nereden geldiğimin, ya da nereye gideceğimin.Mühim olan niye burada olduğum.. Değil mi? 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 siz bilirsiniz.. ama.. ben nereden geldiğinizi biliyorum desem? ve eğer bilmemiş olsaydım.. halim "nice " olurdu.. dediğiniz gibi.. sahi "nice" ne demek? iyi bi şey olmasa gerek.. di mi? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2012 siz bilirsiniz..ama.. ben nereden geldiğinizi biliyorum desem? "benim bilmediğimi siz nereden biliyorsunuz " derim.. sahi"nice" ne demek? iyi bi şey olmasa gerek.. di mi? bunu siz benden iyi bilirsiniz ama; evet iyi bişey değil.. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2012 nice; quantum'dur.. şiddetli elektromagnetik bi alandır.. ay-altı alem olarak tanımlayabiliriz.. bi tür iletişim alanıdır ki kimin kime ileti attığı belli olmaz.. karman'dır.. tehlikelidir.. ben size elektronik ileti gönderiyorum usta.. magnetiksiz.. net.. temiz.. email.. asla gmail değil.. 1 Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2012 hafıza diye bişi vardır dimi 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 hafıza diye bişi vardır dimi Bir hafız Burhan vardı..Boğazın bir tarafından bağırdı mıydı öbür yaka dinlerdi..Şimdilerde de bizim mahallede hafız Muslihittin var..O da sokağın başında bağırdı mıydı sonundan duyuluyor sesi Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 bide hafız eset vardı rahmetli oldu amma mirasa bak beşer tam da olmuş şaştıkça boka batırıyo Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.