Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 yoksa bu doru ******* benm amcam olmasın oda genelde alo yerine ben seni aricam der Alıntı
Φ duygusen Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 ya melişko sen neden hemen gaza gelip ayrıldın yaa bak benim ilişkimde öle aramıo sormuoo günde bi kere arasa ne mutlu bana ama biliorum ki çok sevioo bensizde yapamıo yani bu onun bi huyu olabilir telefonda konuşmayı sevmiyo olabilir bence arasa bi kere daha düşün??? Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 ya melişko sen neden hemen gaza gelip ayrıldın yaa bak benim ilişkimde öle aramıo sormuoo günde bi kere arasa ne mutlu bana ama biliorum ki çok sevioo bensizde yapamıo yani bu onun bi huyu olabilir telefonda konuşmayı sevmiyo olabilir bence arasa bi kere daha düşün??? doğrudur şirinim, ama ayrıldık bız o adamla baktım okudum yazılarımızı cok komıkmiş hepsı kısmet işi işte. sımdı de baskasıyla evlendım ama ben adamları bu konuma sokan benım demekki bunun da ıstıyorum ayagını yıkamak yıkatmıyor saka bır yana bulasıktan camasırdan nete gırecek halim kalmadı nedır bu evlılık anlamadım ben gereksızmiş. nankörlük yapalım bıde Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Hep ben arayınca ben senı arıcam dıyıp kapatıyoraramıyor netçem ben kaçıyım mı kovalasın sana fazla gitmiceni solemek istiyorum seni umursamıyo Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.