Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Aşk sonu gelmeyen hep imkansızlıkları isteyen kocaman bir hayal dünyasıdır katılıyorum arkadaşım sana hep ister ama bişeyler vermeye gelince ya acı verir yada başağrısı Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 katılıyorum arkadaşım sana hep ister ama bişeyler vermeye gelince ya acı verir yada başağrısı o zaman bende sana bana hak verdiğin için katılıyorum, günaydın bu arada Alıntı
Φ wet_sun Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 AŞK SARHOŞLUKTUR NE YAPARSAN YAP SAKLAYAMAZSIN Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 AŞK SARHOŞLUKTUR NE YAPARSAN YAP SAKLAYAMAZSIN Ben saklarım,yapabilirim Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Sadece gerçekten tatmayanların ve yalandan yaşayanların istediği bi şeydir Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Aşkı anlatmaya çalışmak bence zaman kaybıdır.Kimi eşine,kimi işine,kimi evladına,kimi arabasına vs.. Aşıktır ve emin olun hepsi parmakizi kadar ayrı hislerle yaşarlar aşklarını.Ondan değil midir sevgiliye edilen ''Seni benim gibi sevebilen kimse olamaz'' lafı.. Kısa lafın özü: Kimi aşkı yaşar,kimi anlatmaya çalışır.. Yaşayabiyorsanız tadını çıkartmaya bakın,boşverin anlatmayı.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Ben anlatmaktan ziyade uzak durulması gerektiğini söyliyorum Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Teş.ederim bende güldüm... Karşılık alamayınca insanı mahveden duygu........ Allah Allah Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 aşk'ı tarif etmeye kalksam seni anlatırdım demiş şair.... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Aşk::::::: Yalan, dolan Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Aşk::::::: Yalan, dolan Yeşim'cim,güzel kızım hoş geldin.. Bu konuda ayrılıyoruz senle.Aşk yalan değil,aksine hayat gibi,ölüm gibi yalın gerçek.Sadece ölüm gibi acı verebiliyor ve hayat gibi eninde sonunda sona eriyor.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Yeşim'cim,güzel kızım hoş geldin.. Bu konuda ayrılıyoruz senle.Aşk yalan değil,aksine hayat gibi,ölüm gibi yalın gerçek.Sadece ölüm gibi acı verebiliyor ve hayat gibi eninde sonunda sona eriyor.. Hoşbuldum yakışılı babacım Haklısın babacım Hayat gibi eninde sonunda sona eriyor... Sonra bir başka aşk daha Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 aşk uçurumdur ne tutan olur nede iten Alıntı
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Bazen Aşkın karekökü; çizgileriyle Hayatı bağlar. Kökünden kurtulan Hayata bağlanır... Alıntı
Φ ÇINAR Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 her aşığın tarifi başka her bünyenin kaldıracağı kadar yaşanıyor AŞK bence aşıklar bir kaç kola ayrılıyor onun için aşk çeşitlilik kazanıyor -gözü kara aşıklar (bunlar aşklarının peşinden giderler aşk tarikatına mensupturlar) -şıpsevdi aşıklar (bunlar 2 ayda bir aşık olurlar) -samimi aşıklar (bunlar kendinden çok aşığını düşünenlerdir) -korkak aşıklar (aşktanda korkarlar aşık olduklarından da) -aşkın bir kere yaşanacağına inananlar (aşkın sırrına erenler bunlardır) -hiç aşk yaşayamayanlar (bunlar ot bile değillerdir öylesine yaşarlar) bunlar benim aşk hakkında ki fikirlerim Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 her aşığın tarifi başka her bünyenin kaldıracağı kadar yaşanıyor AŞK bence aşıklar bir kaç kola ayrılıyor onun için aşk çeşitlilik kazanıyor -gözü kara aşıklar (bunlar aşklarının peşinden giderler aşk tarikatına mensupturlar) -şıpsevdi aşıklar (bunlar 2 ayda bir aşık olurlar) -samimi aşıklar (bunlar kendinden çok aşığını düşünenlerdir) -korkak aşıklar (aşktanda korkarlar aşık olduklarından da) -aşkın bir kere yaşanacağına inananlar (aşkın sırrına erenler bunlardır) -hiç aşk yaşayamayanlar (bunlar ot bile değillerdir öylesine yaşarlar) bunlar benim aşk hakkında ki fikirlerim sen aşk doktorumusun Alıntı
Φ ÇINAR Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 yok değilim ama aşkı tarif edebilirim bir tavsiyede bulunayım hayatta hiç bir şey gerçek bir aşkın yerini alamaz eğer bulursanız asla kaybetmeyin. çünkü bir daha yaşanmasının mümkünü yoktur. aşka benzettiğiniz duygular vardır ama gerçekten aşık olduğunuzda aşkı tanırsınız. aranıza engeller koymayın ve bilinki aşk sizin hayatınızı yönlendirir ve aşk Allah'a yakınlaştırır. aşıksanız daha çok dua edersiniz hem kendiniz için hem sevdiğiniz için. siyahx işte böyle Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 yok değilim ama aşkı tarif edebilirim bir tavsiyede bulunayım hayatta hiç bir şey gerçek bir aşkın yerini alamaz eğer bulursanız asla kaybetmeyin. çünkü bir daha yaşanmasının mümkünü yoktur. aşka benzettiğiniz duygular vardır ama gerçekten aşık olduğunuzda aşkı tanırsınız. aranıza engeller koymayın ve bilinki aşk sizin hayatınızı yönlendirir ve aşk Allah'a yakınlaştırır. aşıksanız daha çok dua edersiniz hem kendiniz için hem sevdiğiniz için. siyahx işte böyle vay be ben zaten aşığım Alıntı
Φ ÇINAR Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 vay be ben zaten aşığım Güzel tarifler Teşekkür ederim aşksız yaşamayın inşalla Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Teşekkür ederim aşksız yaşamayın inşalla sende aşıkmısın bacım Alıntı
Φ ÇINAR Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 sende aşıkmısın bacım Ben aşkını bulup kaybedenlerdenim bir kere yaşanacağına inandığım içinde artık aşk peşinde değilim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Kim aşıkmış Bay clooney demeyin sakın Ruhsusdur o biras Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.