Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 kaç gündür nerde o yaa??? Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 kaç gündür nerde o yaa??? düğünde unutmamıştır bisi inşallah ... Burcu da yok ki Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 o kolay unutucak biri deil canım evet burcuda yok hiç kimse y.o.k. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 o kolay unutucak biri deil canım Bilirim evet burcuda yok hiç kimse Y.O.K. Çilekeş olduk desene Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 evet yaa simsiyah yine her taraf Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 aman gene mi geç kaldım e napıyım anca geldim eve Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 ya evet geç kaldın.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 arkadaşlar bu foruma yaklaşık 2 aydır falan üyeyim çok sık yazan biri deilim genelde sizleri okuyorum ve dikkatimi çeken bişey var siz birbirinize çok bağlısınız belkide bana öyle gelio ama bir sürü forum biliorum birbirlerine bu kadar saygılı insanlar görmedim hem sadece bu 1 - 2 kişide deil hepiniz öylesiniz yazdıklarınız çok sıcak insanlar olduğunuzu gösterio zaten bu forumda sanki herşeyi unutuorum zaman nası geçio anlamıorum birbirinize olan saygınlığınızı yitirmemeniz dileklerimle......... ıyı tespıt etmişsın..bu forumda saygı duyulacak çok iyi insanlar var..bazıları ile forum dışında da çok şey paylaşıyorum,bırçoğu ıle dostluğumuz gerçeğe de yansıdı..tanıştığım arkadaşlrımın sanal dışında da iyi insanlar olduklarını öğrendım..şimdi çok ıyı dostlarım var. bu forumda olduğuma pişman değilim olmadım da..en azından şimdilik bunu dıyebılıyorum..umarım zaman aksını ıspatlamaz canlarım iyiki varsınız..onlar kendını bilir Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 iyi bi izlenimciyimdir arada bazı parazitler var ama onlar heryerde insanların karşısına çıkıolar sadece burada deiller.ama olsun takmaya gerek yok onları burda çok güsel dostluklar var Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 haklısın heryerde var;bazen rastlıyoruz küfürlü konuşanlara..tabıkı uzun sure barınamıyorlar burada.. bazen sabahlara kadar eğlenıp stres attığımız olmuştur..bızım çatlaklar bı toplansın şimdi çoğu yok Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 gelirler birasdan canım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 artık buraya mı gelıyon gıııı hoşgelmişenn gurbannn Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 geldim kız ayağımın tozuyla saçımı kestirdim anca geldim eve senden naber sedoşummmm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.