Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl Sonra bu kadar kötü bi insanı bana benzetmeniz beni incitti Natalıa hanım. Ayy yesinler seni Güle güle kusen
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl Natalıa moralim bozuldu TURK(* gibi birine benzetilmekten. Sonra görüşürüz.
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl birşeyler yazmam gerek diye düşündüm Kısım sen ne antiksin ya
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl pşt naty dalaşacak biri farmı Ahh bideneeeeem sne mi geldin Olmas mı sedoş gelmiş ona dalaşak
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl tamam dalaşın yeri ve zamanı tespit edın gelıyom,kaçan ne olsun
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl aysum dalaşıcaz dedik dolaşıcaz demedık.dolaşmaya gıttı heral gıı
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl ne desek çıkar aysum acaba elma armut karpuz ha buldummm dabbe
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl pardon,özur dılıyorum hep aysum ve natalıanın suçu...bu naty başkasının topiğini batırmaya bayılır
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar bilmezmiyim yaa özre gerek yok arakdaşım keyfinize bakın
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Neee diosuuuaaanıssssssss sizzz leyyyyyaaaaaaannnnnnn bir kedi gördüm sanki
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl naty çok bağırmıyacaktın,bakıyomda sesın kesıldı kaybolmuşsuın
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Yaa öle oldu.. Allam bırakmıolar ki peşimi şurda güsel güsel sohbet edelim aaa
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.