Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl Aman o soruyu sorma, rock ben sordum bugün başıma neler geldi.. Sırf durumu kurtarmak için yarım saat emek verdim..
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar tmm saol uyardığın için bi daha sormam belkide sormak nasip olmıcak son soruşum olcak
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar saol tatlım kızma sedata bakiimm..erkek dayanışması yaptırtma bize
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl bana ne ben tek başıma yeterim nhaaaaa tırnaklar saolsun hangi durumu kurtardın onu merak ettim de
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl iyi tmm geçebilirsin sedat hayırdır emek felan Ya gerilim meselesi... Yanlış anlaşılmalar falan.. oke..
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl hehe iyi tmm affettim hadi eeee daha daha ben ericem şincik sıcaktan imdaaaaaaaaaaaaat
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl hehe iyi tmm affettim hadi eeee daha daha ben ericem şincik sıcaktan imdaaaaaaaaaaaaat Suçmu işledikte affettim diyon.. Alttarafı iletişimsizlik yüzünden, ifadeler ters algılandı o kadar.. Eeeeeee daha dahası bu işteee.. Bu arada senin erime noktan kaç..
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl evet sıcak öle valla .( sedat anladım da yani emek olayına takıldım o yüsden yane ya ben senin iletini sonradan gördüm rakipsize yazmıştım onu küsmüştük onla hala yanlış anlıyon ya
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar limonluğum zarar verio bazen siz halledin ben bişe demicem artık
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl ya yok senle ilgisi rakipsiz ileti geç gidince ona yazdım sandı neyse
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl Vantilatör, aspiratör, klima vebenzeri bişi yokmu oralarda rock.. Buzda olur, git buzluktan buz al bi naylona sar onuda bir beze sar sağına soluna tut..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.