Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Olsun Çok mesudum nekrem ayy kenan pardon Valla hayatımda senden başkası yok yanlış anlama Alıntı
Φ Kenan Doğulu Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Çok mesudum nekrem ayy kenan pardon Valla hayatımda senden başkası yok yanlış anlama Neden ekrem dedin o zaman Hemen açıklama bekliyorum Alıntı
Φ Kenan Doğulu Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 BLA BLA BLA İşte mutlu bi çifti daha ramızda görüyok bugünde. Herkes sizin gibi mutlu edeğil özel hayatında Çıkın kankamın topiginden.... Rockipsize söylicem yaptıklarınızı Şşşşşş akıllı ol babanızın topici mi Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Rockipsize söylicem yaptıklarınızı O yakinen biliyo ki Neden ekrem dedin o zaman Hemen açıklama bekliyorum Ya fikret dicektim nekrem çıktı ağzımdan kusura bakma Alıntı
Φ Kenan Doğulu Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Ya fikret dicektim nekrem çıktı ağzımdan kusura bakma Fikret kiiiiiiiiimmmmmmm Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Fikret kiiiiiiiiimmmmmmm yok canım hayatımda fikret mikret yalnız sen varsın gözümün nuru Rockipsiz biliyor demek Hatta bizim nikah şahidimiz o Alıntı
Φ Kenan Doğulu Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Bak baaak.. Tapusunu da gösterin bari Aysum inanıyım mı Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Aysum inanıyım mı İnan inan bidenem benim Alıntı
Φ Kenan Doğulu Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 İnan inan bidenem benim Peki aşkım Seni seviorum Alıntı
Φ Kenan Doğulu Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Git işine kardeşim Rahat bırak bizi Bitanem benim işlerim çıktı çıkmaz zorundayım.. Öptüm seni görüşürüz Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Peki aşkım Seni seviorum Ben de ben de Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 ben geldimmmmmmmmmmmm Ne olmus burda yaf Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Bu seferlik tamam ama bi daha görmiiimmm buralarda sizi kısma ya sadece dalgasına yapıos böle amaaaannn Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 iyi fikir yada en ii si sanal aşıklara topic açmak ve hiç o topice girmemek Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 kenan gelsin derim ben ona soralım Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Aşıklara karşı telle çevircem bu topiği böyle giderse Topiğimizi sanal aşıkların istilasından nası koruycaz. Benim fikrim topiğe aşıkları tanıyıp içeri almıycak bi firewall yükleyelim. Anlaşılmış oldu bu topicte kimse şaka lagaluga kaldıraımıyo Yaptığımız sadece küçük bir oyundu Yok bu gerçek kenanmış da ben de ona aşıkmışım da puhahaa Güldürdünüz beni ... Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 "Yok bu gerçek kenanmış da ben de ona aşıkmışım da puhahaa" aysum kenan öyle demio ve şaka maka artık resmi olmayı düşünüom insanlara karşı yanlış anlaşılmaktan çok sıkıldım çünkü........ Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Anlaşılmış oldu bu topicte kimse şaka lagaluga kaldıraımıyo Yaptığımız sadece küçük bir oyundu Yok bu gerçek kenanmış da ben de ona aşıkmışım da puhahaa Güldürdünüz beni ... Açıklama yapmak zorunda diilsin Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Açıklama yapmak zorunda diilsin efet ama yine de bilmiş olsunlar ... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gördüklerimiz bize yetti Şaka şaka sizi sevdiğimizden takılıyoz yalnızca. Tabi Natalia ile iyi anlaşamıyom ama olsun Kim dio anlaşamıon die.. Ben anlaşıorus sanıodum.. Sen neyce konuşuosun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Alıncam tabi Sen nasıl söylersin bana böle şeylerr.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Allam yaa dedeme sahip cıkıolar Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Kızdıysan buzluga yaklaş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.