Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 kadınlar ruhsus erkeklerden hoşlanmas duygusal olcak, romantik olcak doru didin ama duygusal dediysek bi de dozu var yani Durup durup ağlayanlardan olmicek Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 doru didin ama duygusal dediysek bi de dozu var yani Durup durup ağlayanlardan olmicek Efet.. Bi de her dediğine evet demiycek Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 kıss burda geyik yapcanısa kına gecesine gelsenise seda sayan geldi Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 kıss burda geyik yapcanısa kına gecesine gelsenise seda sayan geldi bide nihat gelse tam olcek desene geldim ben Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Ateş, toprak, hava olmuş, yağmur olmuş hayat vermiş sana Kalbin olmuş, ruhun olmuş, aklın olmuş yol göstermiş sana Bir ömürlük maceranda hikayeni anlat bana Ne anlam verdin sen buna? Ruhunda neler var senin? Korkma ondan bundan. Ne ölümden ne hayattan! Bu dünyada gördüklerinin hepsi bir, hepsi haktan! Atalarına malum olmuş, kitap yazmış anlatmışlar sana İman dahil rehber olmuş, yalan yanlış anlatmışlar sana Günümüzün dünyasında hepsi aynı Hepsi hala İsa, Musa, Muhammed, Buda Neyin varsa bilmiş senin İnsanoğlu kendini arar. Dünya döner milim milim. Eğer göçüp gidersen bugün yarım kalan işin var senin. Korkma ondan bundan. Ne ölümden ne hayattan! Bu dünyada gördüklerinin hepsi bir, hepsi haktan! Korkma ondan bundan. Ne cehennem, ne de şeytan! Bu dünyada bildiklerinin hepsi bir, hepsi Haktan! SAOL KARDEŞİM haklısın memnun etmeye çalıştıkça daha kötü oluo boşuna çabalıom herşey tam olsun güsel olsun istiom ama o kalmış.... nese ben onla evlenmeyi düşünüorum herşeyine yardım ediyorum o da beni aldatarak bana teşekkür edio ne güsel yaa bunca yıl benle oynuomuş ve benim bundan yeni haberim oluo karşıma geçip ben başkasını seviom dese bu kadar oturmazdı bana onu o halde görünce içim nası parçalandı anlatamam herşey bi anda gözümün önünden geçti meğerse ben yaşıomuşum o güsellikleri sadece.......... Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 oynamam için zamana ihtiyacım var ne olursa olsun bunca yıl yaa saygılı olsaydı adam gibi ayrılsaydık içim yinede buruk Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 o ikimizin özeline saygı göstermedi zaten onla özelimde kalmadı bütün ömrümü seninle geçiriceğimi düşünmüodun dimi dedi ben ona daha hiç bişe sölemeden zaten gördüklerim yetiodu Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 bende öyle düşünüyorum herşeyi ben yaşamışım o sadece yanımda bi oyuncuymuş başka bişey deilmiş atlatamıcamı düşünmüyorum ama bilmiyorum ya aklım çok karışık çok seviodum seviliyorum sanıodum iyiki daha ileri gitmemişim ya öyle biriyle evlenseydim düşünemiyorum bazen süpriz yapmak gerçeklerle karşılaştırıomuş insanı bunu öğrendim ve sanırım bi süre yalnız olucam en azından karşıma değerli biri çıkana kadar ve evlilik hakkındaki düşüncelerimde deişmeye başladı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 oynamam için zamana ihtiyacım var ne olursa olsun bunca yıl yaa saygılı olsaydı adam gibi ayrılsaydık içim yinede buruk üzüldüm... ama zaman herşeyin ilacı rockipsiz boşveeeeeeerrrrr Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 ayakkabının altına ismimi yazmana gerek kalmadı minecim Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 4 yıl bile yetöiomuş bazen birini tanımak için işte yoksa ben mi çok safım ya???? Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 ayakkabının altına ismimi yazmana gerek kalmadı minecim saçmalama rockipsiz ben yasıcam yinede Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 tmm yaz ama sanmıom heralde en son benim ismim silinir ayakkabının altına rockipsiz mi yazcan TURK forum kardeşimsin sen benim saol.... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 rockipsiz yascam öyle yazmamı istemiyosan başka bişey yazarım Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 sen nası istersen öyle yaz istersen ismimi yaz farketmicek benim için Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Kardeşim sakın ismini yazdırma bekarlar klübünden ayrılmak mı istiyosun yoksa bekarlık sultanlıktır abicim geçenlerde erbay bişi demişti : bekarlık sultanlıksa, evlilik krallıktır demişti senin nickinide yasıcam TURK(* sen nası istersen öyle yaz istersen ismimi yaz farketmicek benim için ismini bilmiyorum ki Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Hackliycem TURK(* seni diyosun MINEU yani. Canın sagolsun.... Boşanırız sonradan ne olcak. Allah korusun evlilikten bu kadar korkmayın yaa Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 haklısın kardeşim.. minecim ismim kutay ama benim için gerçekten bişe deişmicek en az 3 yıl falan evlenmeyei düşünmüom hatta 5 kardeşim senin ismin ne?? Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 kaç yaşındasın kutay Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 nie sordun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 23 yaşındaymışsın bi erkek için aslında 23 yaş erken bencede bir 3-4 sene evlenme Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 30 iyi mi?? Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Yollar sahiller bizleri beller yerine bekler olacaktı bellerde ii di kardeşim Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 evet kardeşim isim neydi senin??bide meslek nedir? Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 tamam kardeşim ama anlatmazsan hatırlatırım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.