Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Abi bu kızlar kedileri çok seviyolar nedense huh.gif neden severler oldum olası çözemem bu işi bende biggrin.gif yok abi ben çözdüm ama burası yeri deil tabi tek çözmedim Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 heee evet bi kediyle git evine dayanamaz yani Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 O kadar da diil aloow kendinise gelin Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 sorry nataly Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 E sevilecek şeyler de ondan Bi de tavşan.. Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 abi yawaş yaa hayvan kalmadı ki sevcek Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 kızlar kedileri severde uzaktan, genelde kadınlar evde kedi istemez. ayrıca kedi sevilmez mi ya, özellikle de tekirse. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 arkadaşlar bu foruma yaklaşık 2 aydır falan üyeyim çok sık yazan biri deilim genelde sizleri okuyorum ve dikkatimi çeken bişey var siz birbirinize çok bağlısınız belkide bana öyle gelio ama bir sürü forum biliorum birbirlerine bu kadar saygılı insanlar görmedim hem sadece bu 1 - 2 kişide deil hepiniz öylesiniz yazdıklarınız çok sıcak insanlar olduğunuzu gösterio zaten bu forumda sanki herşeyi unutuorum zaman nası geçio anlamıorum birbirinize olan saygınlığınızı yitirmemeniz dileklerimle......... Demek ki böyle düşünen insanlar bayağı çok.Teşekkür ederim Rockİpsiz,aramıza hoşgeldin.. Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 taurusmutis seni bu topicte görmekten onur duydum merak ediodum seni yorumlarını falan okuodum ii oldu yazdığın tşk. ederim TURK nbr dostum?beni yalnız bırakmadığın için saol hala tek parçayım Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 saol kardeşim iyiyim takılıom tek başıma 2 gündür görüşmedik kız arkadaşımla beni öldürcek görürse abi nedir bu tavşan ya kedi mi tavşan mı???bu konuyla ilgili bi topic mi açsak kızlara?hangisini seviolar en çok Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 abi beraber ya kardeşiz artık biz Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 tmm aç bi topic ordan sen hem nie ben açıom ki benim topiclerimin çok mu in olduğunu sanıon???senin sayende in yani sende olmasan he tabi bide gece Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 abi tırsma yaa yemezler alttarafı bombolarlar topici benimki çok gitti elden ilk sayfalarda açıkca belirtilio evet kardeşim herşey erkeklik için ama abartmıon mu ???????????? Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 harbi ya saf imajı vermeyelim sonra forumda bilion topicte görünüş önemli deil önemli olan iç güsellik Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 kızlar utansınlar bizim suçumuz ne Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 ayıyla ilgilenen bi erkek tipi nası olur sence?? :D sen hangi hayvanlarla ilgilenion mesela???? Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 abi saçmalıoz mu ne??? :D kopuom şu anda halime gülmekten ya Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 zaten amaç geyiktide şimdi yeni üyeyiz bi tanışalım falan sonra zaten topic bombalanınca koptuk yani ii oluo tabi yaa ne stres var ne stres bende de.baş edemiom yani hemen buraya atıom kendimi Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 abi ayıpsın ya benim mi geyik köşesi ilan etmemi beklion??zaten gece,nataly,aysum ve mineu ilan ettiler gerek kalmadı bana bide senle ilan ettik zaten saçmalayanlar olaraktan istediğin gibi stres at yaa ben öle yapıom stres benim göbek adım zaten ne gerek var ilan milan Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 süpermiş abi bari ben yapıyım ilk yorumu rock yaa kısaca içinde gitar olan herşey.mesela birsürü internet efsanesi keşfettim burda müzik bölümünde murat-kalbimin kapıları die bi şarkı var acayip güsel sürekli onu dinler oldum arada kendimde çalıom.gitar kısaca müzik benim için herşey demek... sen ne tarz dinliosun??? ben ibrahim erkal, müslüm gürses ten nefret ediom. petek dinçöz. yıldız kaplan mıdır nedir öle sesi olmayan sanatçılardan da nefret ediom.. Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 evet abi ya nedir öyle o??Allah onun belasını versin ya töbe töbe kulak zarımı patlatcak yaa Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 evet yaa.bazen seviyorum demek için söze gerek kalmıo.arabeskte sürekli söz var.müzik derin konu ben şimdi başlıcam gitarım da gitarım demeye sen ilgilenio musun bi müzik aletiyle??? Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 evet yetenek meselesi... sana bi bateri verelim biz sen ii çalarsın yetenek gördüm sende Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 bak bi sinir yap al eline bagetleri geç baterinin başına olmasada ritim duygusu gelio insana bende öyle oluo en azından Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 o kadar vahim mi durumun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.