Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 hoşgeldin Türk Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Pazar günü ank buluşmamız var gelenler parmak kaldırsın Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Anaaa Noldooo Oooo ankara bana çok uzaaak Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 HHHHHHHHHiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççççççççççç Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Tamam buluşma iptal Başka fikri olan Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 istediğin her eyi yazabilirsin Türk topic almış başını gidio zaten her konuya açığız Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Natalia daha önceden buluştunuz mu siz hiç???? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Ya aysuuum bak bu şarkı çok küüüseel Ben özlemedim ki seni kedi özledi Çağır onu gelsin diye bana kedi söyledi Çok severmişsin onu doyamaz öpermişsin Sarılıp uyurmuşsun nasıl özlemesin ki seni O da çok severmiş hani Derdinde yanındaymış Sevincin de o da mutlu Sen özlemedin mi onuu Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Natalia daha önceden buluştunuz mu siz hiç???? Yok ben buluşmadım da diğer ark hep buluştu Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Ya aysuuum bak bu şarkı çok küüüseel Ben özlemedim ki seni kedi özledi Çağır onu gelsin diye bana kedi söyledi Çok severmişsin onu doyamaz öpermişsin Sarılıp uyurmuşsun nasıl özlemesin ki seni O da çok severmiş hani Derdinde yanındaymış Sevincin de o da mutlu Sen özlemedin mi onuu Evet çok güsel Hıhı kedi özlemiştir kesin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Hıhı kedi özlemiştir kesin Eööömm Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 TURK Açtığın başlıkta yazdıgın üyelerin saygı ve sevgiyle birbirine yaklaşması benimde çok hoşuma gitti. Birçok forumda nadir görülen birşey... Tekrardan eski üyeleri tebrik ediyorum. Seviye çok iyi bencede.. son derece haklısın katılıorum Natalia: Yok ben buluşmadım da diğer ark hep buluştu üzülme bigün sende buluşursun bende merak ediom aslında forumdakileri Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 bende merak ediom aslında forumdakileri merak etme boşver hepsi çirkin :lol: Hele diorum ki sana Selin'i hiç görme Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 bende merak ediom aslında forumdakileri Bende hayalimde canlandırıyorm bazılarını da çok merak ediyorum yaa Eööömm noldu natalia Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Hele diorum ki sana Selin'i hiç görme nie ki Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Ben istanbuldanım sen????? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 noldu natalia Yok bişey Hele diorum ki sana Selin'i hiç görme nie ki Bi bildiğim var dimii görme işte oluşabilecek felaketten ben sorumlu diilim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Bi bildiğim var dimii görme işte oluşabilecek felaketten ben sorumlu diilim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Bazı sık yazan arkadaşlar İzmirdenim bende falan diye yazıyorlarda o açıdan sordum... Kimmiş onlar Forumda İsmirli de mi varmış Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Bi bildiğim var dimii görme işte oluşabilecek felaketten ben sorumlu diilim hade bea Belkide bilinçaltı İstanbuldan mı bıktım nedir kaç yıldır ist. tesin??? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 hade bea Tabi ben gördüm Selin'i 5 gün şoktan çıkamadım.. Gerisini sen düşün yane.. :lol: Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Tabi ben gördüm Selin'i 5 gün şoktan çıkamadım.. Gerisini sen düşün yane.. Doğduğumdan beri yaşın kaç ki??? Bu selin diye bi arkadas muhabbeti dönüyo o kadar görülmeyecek bi şeymi yani natalia ya inan sen Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 bende yeni üyeyim daha gençmişsin yaaa abartma Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Tabi ben gördüm Selin'i 5 gün şoktan çıkamadım.. Gerisini sen düşün yane.. Bu selin diye bi arkadas muhabbeti dönüyo o kadar görülmeyecek bi şeymi yani natalia ya inan sen Görülmeyecek kadar falan kötü diyosunuz ben yeni üyeyim ürkütmeyin beni Buraya gelirse hemen kaçın haa Koptum bee Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 sorma yaaa o konu çok derin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.