Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Saol gececim ( güsin aplam beniim ) sana da iyi akşamlar Rockipsiz korkma zararsızdır Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 saol natalia ama bana kızgın gitsinde istemem küçük bi şakalaşma işte ama düşünüom yinede alınmamıştır inş.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 saol natalia ama bana kızgın gitsinde istemem küçük bi şakalaşma işte ama düşünüom yinede alınmamıştır inş.. Alınmaz o, biz de şakalaşıyoruz Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 birasda olsa rahatladım bende gitcem bikaç dk sora acıktım yaa Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 yine kayboldu bu aysum yaaa nefes alıo dimi????? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 aysum ve gece gittiler Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 hadi yaa üzüldüm ben senide oyalamıyım takıl yazmak zorunda dilsin memnunoldum senle konuşmak çok keyifliydi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 yok canım oyalamıosun eglenios işte Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 hmmm o zaman sorun yok Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 2 kişi kaldık muhabbet cümleleri kısalmaya başladı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 2 kişi kaldık muhabbet cümleleri kısalmaya başladı Uzatırıs yine :lol: Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 tamam uzatalım ama yakalamak lasım bak mesela bugün topici katletcektiniz ama olmadı bi ara verdiğiniz sözü tutun yani Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 tamam uzatalım ama yakalamak lasım bak mesela bugün topici katletcektiniz ama olmadı bi ara verdiğiniz sözü tutun yani benim niyetim vardı katletmeye ama kankimin gönlünü yapamadım ki vay efendim işleri varmış bisim topic katletmekten başka ne işimis olur Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Kıs öyle deme daha mühim işlerimisde olabiliri zamanla Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 ne gibi kankim niye göslerin ahmet gibim sağa sola gidiyo bakiim senin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Kıs Toprağım nede olsa Kıs zamanla bulurus acale etmesene Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 kıss kankim açık açık sölesene ağsındaki baklayı çıkar bakem Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Napcan yiyecenmi baklayı Kıs lafın gelişi söyledim ben onu gidişinde de sen denk geldin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Burayı da mı işgal ettin Gece Alıntı
Φ önce@vatan Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 arkadaşlar bu foruma yaklaşık 2 aydır falan üyeyim çok sık yazan biri deilim genelde sizleri okuyorum ve dikkatimi çeken bişey var siz birbirinize çok bağlısınız belkide bana öyle gelio ama bir sürü forum biliorum birbirlerine bu kadar saygılı insanlar görmedim hem sadece bu 1 - 2 kişide deil hepiniz öylesiniz yazdıklarınız çok sıcak insanlar olduğunuzu gösterio zaten bu forumda sanki herşeyi unutuorum zaman nası geçio anlamıorum birbirinize olan saygınlığınızı yitirmemeniz dileklerimle......... TŞK ler evet bende bunu gördüm bende henüz 1 hafta oldu bütün arkadaşlar birbirine saygılı işte gercek türk insanı böyle olmalı fikirlere saygı var düşünsenize halkımızın tamamı böyle olsa hiç kavga olurmu ama çok güzel konular yazılıyor her konu üzerinde tartışma var fikir beyan etmek var çok çok iyi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Önce@Vatan İmzan çok güzel Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Burayı da mı işgal ettin Gece kıss işgal değil bu topiğin sahibi istedi burayı karıştırmamısı Önce@Vatan İmzan çok güzel ne var kankim imsasında Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 ne var kankim imsasında Sırıtma kankim Kıs sakın bana mail at deme bişey yok imzasında Natiiii ben ve ekibim ( kankim ) her yeri işgal edebiliriz Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Natiiii ben ve ekibim ( kankim ) her yeri işgal edebiliriz Etme desek de edersin sen zaten Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.