Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 kıss kankim işten atmaslarsa bisi iyi valla atarlarsa yollayın buraya hallederis Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 kıs Allah korusun mannak kıss Allah korusun tabe bu arada sensin mannak atarlarsa yollayın buraya hallederis yaaaaa iş adamımısın sen Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 işadamı olmam mı gerekio Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 kıss Allah korusun tabe bu arada sensin mannak Kısım pörtletme o göslerini öyle işadamı olmam mı gerekio Evet Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 yaşım tutmuo ama sen istersen oluruz ya 2 dk lık iş Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 yaşım tutmuo ama sen istersen oluruz ya 2 dk lık iş Yaşın tutmuyosa boşver uğraşma hiç Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 daha gencim yaa daha çok ruhum genç izin vermio iş adamı olmama Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 işadamı olmam mı gerekio ne biliyim halleris deyince , fabrikaların falan var sanar duyanda iş adamı değilsin yani yıkıl karşımdan :lol: Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Amma hızlı yazıyosunus Okuyamıyorum Mine nolamaz ben seni bu kadar paragöz bilmesdim Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 nerden bilion olmadığını babamın vardır belki o yüzden 2 dk lık diomdur Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Kıs kankim ayıptır yüsüne karşı yıkıl karşımdan denirmi hiç Terket çabık burayı Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 ben ayıp bilmem valla o zaman korkcan benden aysum nereee kayboldun yaa Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 nerden bilion olmadığını babamın vardır belki o yüzden 2 dk lık diomdur Aaaaaaa fabrikanıs var mı yok mu Kıs kankim ayıptır ... yüsüne karşı yıkıl karşımdan denirmi hiç ...Terket çabık burayı arkasından mı söyleseydim senin gibi Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 çok mu önemli olup olmaması Gece Yağmuru ben ayıp bilmem bak yüzüme söle Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Kıs kankim bende yüsüne diyiverecektimde sonra babasının fabrikaları olduğunu duyunca vasgeçtim Kıs hemde sabun fabrikasıymış Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 olsun yawss yüzüme söleyin yinede nolursa olsun yani isterse cumhurbaşkanı olsun babam hem babamla alaka o kadar da önemli deil sabun ne alaka anlamadım???? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Boşver anlama Önemli olan o değil zaten önemli olan fabrikan olması Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 nie ki??? paraya mı önem verion sen yoksa Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Sizi gidi para gözler sizi... Fakir ama gururlu bir genç olabilir tamam mı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yoooo Fabrikaya Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 sonunda aysum nefes aldığına sevindim yaa fabrika yıkılırsa nolcak gece yağmuru Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Fabrikanın ne önemi var mühim olan insanlık Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 evet katılıom her şeyi zamanında ve elinden geldiğince güsel yaşa hayat yaşamaya değsin bırak kendini sevdiğinin kollarına ne güsel şimdilik yapamıom ama yapıcam 1 ay sonra vinçle çekiom hayırlısıyla bi gelse Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 evet katılıom her şeyi zamanında ve elinden geldiğince güsel yaşa hayat yaşamaya değsin bırak kendini sevdiğinin kollarına ne güsel şimdilik yapamıom ama yapıcam 1 ay sonra vinçle çekiom hayırlısıyla bi gelse rakipsiz alıştınmı ne Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Fasla alışma yanlıs tokunur Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.