Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 gece_yağmuru kankin kim???????? güsel dostluklar var bu forumda Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 gece_yağmuru kankin kim???????? güsel dostluklar var bu forumda Kankim yoldadır gelir birasdan Kıs ökkeş kankim nerde kaldın Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 merakla bekliom sizde alt-üst edin topici güsel oluo Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 aysum ciddiyim kaldırmıo bikaç dk boş boş bakıom sessizliğin kızı memnun oldum ayrıca başlarda olur öyle Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 sadece bu forumla ilgili deil ben hep böyleyim kendimi bildim bileli düselzek inş. bigün Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Bende kankim ve kendim adıma tşk edeyim Gerçi kankim kendi adına tşk etsin ...Demi kıs kankim efet ben büyüdüm artık tşk edebiliyom tşk ler Rockİpsiz Kankim yoldadır gelir birasdan ... Kıs ökkeş kankim nerde kaldın geldim merhaba Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 merakla bekliom sizde alt-üst edin topici güsel oluo Kıs kankim alt üst edebilirsinis diyooo yandı bu topic Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 evet ya bekliom heyecanla Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 evet ya bekliom heyecanla yandın sen bunu demeyecektin bu ikisi fenadır Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 yandın sen bunu demeyecektin bu ikisi fenadır benim kadar olamazlar Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Kıs kankim alt üst edebilirsinis diyooo yandı bu topic kendi istedi kankim bisden suç gitti yandın sen bunu demeyecektin bu ikisi fenadır kıss ne fenalığımısı gördün aysum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 yandın sen bunu demeyecektin bu ikisi fenadır Kıs bis naptıkki çok usluyusdur Efet kankim kendi kaşındı Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 evet kendim kaşındım valla kendimi bildiğim için sorun yok size topic lazımmış ya arada bir açalım size konuşalım böle iii oluo yani Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 kıss ne fenalığımısı gördün aysum Kıs bis naptıkki çok usluyusdur Sormayın çok uslusunuz Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Sormayın çok uslusunuz öyleyisdit tabe Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Sormayın çok uslusunuz efet usluyus Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 evet uslusunuz en azından şimdilik Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 kankim cumaya denk geldi bu topiği dağıtma işi tam hızımın yavaşladığı gün neyse Rockİpsiz pzt. altını üstüne daha iyi getiririz Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 kankim cumaya denk geldi bu topiği dağıtma işi tam hızımın yavaşladığı gün neyse Rockİpsiz pzt. altını üstüne daha iyi getiririz Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 kankim cumaya denk geldi bu topiği dağıtma işi tam hızımın yavaşladığı gün neyse Rockİpsiz pzt. altını üstüne daha iyi getiririz Evet kankim yaaaa İşleremi bakayım topicimi dağıtayım şaştım kaldım Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 evet yaa cuma mubarek gün hem günaha sokmıyalım şimdi sizi pzt. yi vinçle çekicem noldu aysum???gülmüş gördüm seni Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 noldu aysum???gülmüş gördüm seni bu ikisine gülüom yaa .. Allah cızırtınızı vermesin emi ? Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 noldu aysumcum çok komik geldi herhalde Evet kankim yaaaa İşleremi bakayım topicimi dağıtayım şaştım kaldım kıss kankim işten atmaslarsa bisi iyi valla Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Allah cızırtınızı vermesin emi ? Seninde kıss kankim işten atmaslarsa bisi iyi valla kıs Allah korusun mannak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.