Φ profesor Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Sanat alemindenseniz kullanacağınız malzemeler, siyasetçi olsanız kullanacağınız malzemeler veya bir forumda dandik bir prof olsanızda kullanacağınız malzemeler hiç değişmiyor. İnsanların dikkatini çekmek için fazla zorlanılmıyor dini veya siyasi ağız dalaşına uyduruk bir başlık yetip artıyor, ben bunu havadan sudan bölümünde de denedim sonuç aynı, hiç değişmiyor. Kalabalıklardan para kazananlar kalabalık oluşturma yollarını iyi biliyorlar.Balık çok.Bence hızlı tren kazasında tüm dertleri cep telefonlarıyla foto çekmek olanları yönetmek çok kolay. Ağız dalaşı olmadan,soyunmadan,siyasi tiyatrolar kurgulamadan güncellik zor bu toplumda. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Sanat alemindenseniz kullanacağınız malzemeler, siyasetçi olsanız kullanacağınız malzemeler veya bir forumda dandik bir prof olsanızda kullanacağınız malzemeler hiç değişmiyor. İnsanların dikkatini çekmek için fazla zorlanılmıyor dini veya siyasi ağız dalaşına uyduruk bir başlık yetip artıyor, ben bunu havadan sudan bölümünde de denedim sonuç aynı, hiç değişmiyor. Kalabalıklardan para kazananlar kalabalık oluşturma yollarını iyi biliyorlar.Balık çok.Bence hızlı tren kazasında tüm dertleri cep telefonlarıyla foto çekmek olanları yönetmek çok kolay. Ağız dalaşı olmadan,soyunmadan,siyasi tiyatrolar kurgulamadan güncellik zor bu toplumda. uyduruk basliklarla dikkatleri kendine çektiginimi düsünüyorsun? (umarim ben yanlis anlamisimdir) güncel olmak neden bu kadar önemli ki senin için? seni hiç anlayamadim prof? daha acik ol... Alıntı
Φ Vacant Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 İnsanların ar damarını zorlayan bi başlık atılırsa (doğrumu anladım bilmiyom) elbet ona tepki gösteren birileri olacaktır. Ama bu butonuna basılınca hareket eden test objeleri olduumuzu göstermez. Alıntı
Φ KaTliVaCib Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 guncel kalsak ne olur kalmasak ne olur sanal ortamda Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.