Φ CAN58 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 HAYATTA HİÇ KİMSE İÇİN AGLAMAYA DEGMEZ AGLAYACAKSIN DA ÜNİVERSİTEYİ KAZANDIGINIZ İÇİN MUTLULUKTAN AGLAMAK Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 günün sözü topiğiyle mükerrer olmuş bu dostum. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 şuan dizlerimin üstündeyim..ama kalkacağım ! Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 AGLAYACAKSIN DA ÜNİVERSİTEYİ KAZANDIGINIZ İÇİN MUTLULUKTAN AGLAMAK o günleri görürüm inşallah.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 bilmem hayata sormak lazım..beni yaşayan o.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 hayatı istediğim şekilde nasıl yaşıcam diye düşünüyorum arkdaşlar,ama insanın sağlığı ve sevdikleri yanında olsun diğer şeyler olur Alıntı
Φ mist_and_compass Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 cevap bekleyen yüzlerce soru içerisinde geçen koca yıllar... Ardından peşpeşe gelen yanıtlar... hayatı tam anlamıyla tanıyabilmek, tanımlayabilmek için hayatımı sürdürürüm... Ve bununla hayatımı yaşarım... işte ben hayatın gergefini böyle işlerim... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 bu yüzden ağlayamadığım için ağlayabilirim:D Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.