Φ nizamoğlu Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Selamlar arkadaşlar. Tutturdular illa sen de gel, güzel muhabbet edecek, güzel insanlar var burada. Konuşalım, kaynaşalım hep bir arada. Ben de geldim işte. Kendimi ilk tanıdığım insana hemen tanıtmam ama... Senin elinde bir anahtar varsa, açmayı deneyibilirsin bu esrarengiz kapının kilidini.. Amaç çok da uçuk kaçık değil hani. Şöyle iki muhebbet edelim gönül ehli insanlarla o kadar.. Muhabbeti severim, muhebbet ehlini daha çok severim... Hadi bakalım, sizden ilk cümleleri bekleyelim. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 vayy kardeşim benim sonunda ısrarlarıma dayanamadın geldin hoşgeldin sefa geldin... nizamoğlu benim taa ortaokuldan beri arkadaşımdır onu anlatmaya gerek yok tanıdıkça nasıl biri olduğunu anlayacaksınız...ALLAH'a emanet ol kardeşim.... Alıntı
Φ nizamoğlu Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Hoşgeldiniz... Muhabbeti severim diyorsunuz;Muhabbet için birilerini beklersen tebessüm etmeyi bırak bir yazı ve sohbet bile edemeden küser gidersin..İşte o zaman hayallerini pişmanlıklar alır.... İyi paylaşımlar dileğiyle.... Sevgiler..... ilk uyarıyı yaptığın için teşekkür ediyorum. hiçbir zaman pişmanlıklarım olmadı. inşaallah bundan sonra da olmayacaktır. keşke kelimesini hiç sevemedim, sevmeyeceğim. saygılar... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Hoşgeldin.. vayy kardeşim benim sonunda ısrarlarıma dayanamadın geldin hoşgeldin sefa geldin... nizamoğlu benim taa ortaokuldan beri arkadaşımdır onu anlatmaya gerek yok tanıdıkça nasıl biri olduğunu anlayacaksınız...ALLAH'a emanet ol kardeşim.... Ama Erbay'la tanışıklığın varsa pek yaklaşmıyıım sana Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 hoş geldin aramıza:) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Hoşgeldin.. Ama Erbay'la tanışıklığın varsa pek yaklaşmıyıım sana sen sus çekirge... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 sen sus çekirge... İşine gelmedi dimi Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 İşine gelmedi dimi gıcık fadime... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 gıcık fadime... Kes kes dolandırıcı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Kes kes dolandırıcı topiği bozduğunun farkındamısın... Alıntı
Φ nizamoğlu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 arkadaşlar bu ne hiddet bu ne celal:) tamam sakin olun. hem arkadaşıma neden dolandırıcı diyorsun ki:) bir iki kişiyi dolandırdıysa kime ne zararı var dimi:) neyse arkadaşlar sizin aranıza girmemek lazım. allah muhafaza kazaya kurban gitmeyelim öyle değil mi? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 arkadaşlar bu ne hiddet bu ne celal:) tamam sakin olun. hem arkadaşıma neden dolandırıcı diyorsun ki:) bir iki kişiyi dolandırdıysa kime ne zararı var dimi:) neyse arkadaşlar sizin aranıza girmemek lazım. allah muhafaza kazaya kurban gitmeyelim öyle değil mi? kanka sen aldırma şuna o her girdiği topici dağıtır zaten... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 topiği bozduğunun farkındamısın... kanka sen aldırma şuna o her girdiği topici dağıtır zaten... Bu seni ilgilendirtttmes tamam mı Arkadaşının topicini de bozduk senin yüsünden Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Selamlar arkadaşlar. Tutturdular illa sen de gel, güzel muhabbet edecek, güzel insanlar var burada. Konuşalım, kaynaşalım hep bir arada. Ben de geldim işte. Kendimi ilk tanıdığım insana hemen tanıtmam ama... Senin elinde bir anahtar varsa, açmayı deneyibilirsin bu esrarengiz kapının kilidini.. Amaç çok da uçuk kaçık değil hani. Şöyle iki muhebbet edelim gönül ehli insanlarla o kadar.. Muhabbeti severim, muhebbet ehlini daha çok severim... Hadi bakalım, sizden ilk cümleleri bekleyelim. erbay gibi efendı bır kardeşimin tanıdığına özellıkle hoşgeldın dıyorum Alıntı
Φ nizamoğlu Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 erbay gibi efendı bır kardeşimin tanıdığına özellıkle hoşgeldın dıyorum teşekkür ediyorum hepinize. inşaallah daha fazla zaman geçirebilirim de buralarda, tanışma fırsatımız olmuş olur. Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Selamlar arkadaşlar. Tutturdular illa sen de gel, güzel muhabbet edecek, güzel insanlar var burada. Konuşalım, kaynaşalım hep bir arada. Ben de geldim işte. Kendimi ilk tanıdığım insana hemen tanıtmam ama... Senin elinde bir anahtar varsa, açmayı deneyibilirsin bu esrarengiz kapının kilidini.. Amaç çok da uçuk kaçık değil hani. Şöyle iki muhebbet edelim gönül ehli insanlarla o kadar.. Muhabbeti severim, muhebbet ehlini daha çok severim... Hadi bakalım, sizden ilk cümleleri bekleyelim. Hoşgeldin Alıntı
Φ K.A.R.A Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Selamlar arkadaşlar. Tutturdular illa sen de gel, güzel muhabbet edecek, güzel insanlar var burada. Konuşalım, kaynaşalım hep bir arada. Ben de geldim işte. Kendimi ilk tanıdığım insana hemen tanıtmam ama... Senin elinde bir anahtar varsa, açmayı deneyibilirsin bu esrarengiz kapının kilidini.. Amaç çok da uçuk kaçık değil hani. Şöyle iki muhebbet edelim gönül ehli insanlarla o kadar.. Muhabbeti severim, muhebbet ehlini daha çok severim... Hadi bakalım, sizden ilk cümleleri bekleyelim. Oooooo, hoşgeldin bakalım !!! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.