Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Selamlar arkadaşlar.

Tutturdular illa sen de gel, güzel muhabbet edecek, güzel insanlar var burada. Konuşalım, kaynaşalım hep bir arada.

Ben de geldim işte. Kendimi ilk tanıdığım insana hemen tanıtmam ama... Senin elinde bir anahtar varsa, açmayı deneyibilirsin bu esrarengiz kapının kilidini..

Amaç çok da uçuk kaçık değil hani. Şöyle iki muhebbet edelim gönül ehli insanlarla o kadar..

Muhabbeti severim, muhebbet ehlini daha çok severim...

Hadi bakalım, sizden ilk cümleleri bekleyelim.

Gönderi tarihi:

vayy kardeşim benim sonunda ısrarlarıma dayanamadın geldin hoşgeldin sefa geldin... :clover: nizamoğlu benim taa ortaokuldan beri arkadaşımdır onu anlatmaya gerek yok tanıdıkça nasıl biri olduğunu anlayacaksınız...ALLAH'a emanet ol kardeşim.... :clover:

Gönderi tarihi:

Hoşgeldiniz... :clover:

Muhabbeti severim diyorsunuz;Muhabbet için birilerini beklersen tebessüm etmeyi bırak bir yazı ve sohbet bile edemeden küser gidersin..İşte o zaman hayallerini pişmanlıklar alır....

İyi paylaşımlar dileğiyle....

Sevgiler.....

ilk uyarıyı yaptığın için teşekkür ediyorum. :) hiçbir zaman pişmanlıklarım olmadı. inşaallah bundan sonra da olmayacaktır.

keşke kelimesini hiç sevemedim, sevmeyeceğim.

saygılar...

Gönderi tarihi:

Hoşgeldin.. :clover:

vayy kardeşim benim sonunda ısrarlarıma dayanamadın geldin hoşgeldin sefa geldin... :clover: nizamoğlu benim taa ortaokuldan beri arkadaşımdır onu anlatmaya gerek yok tanıdıkça nasıl biri olduğunu anlayacaksınız...ALLAH'a emanet ol kardeşim.... :clover:

Ama Erbay'la tanışıklığın varsa pek yaklaşmıyıım sana :lol:

Gönderi tarihi:

arkadaşlar bu ne hiddet bu ne celal:) tamam sakin olun. hem arkadaşıma neden dolandırıcı diyorsun ki:)

bir iki kişiyi dolandırdıysa kime ne zararı var dimi:)

neyse arkadaşlar sizin aranıza girmemek lazım. allah muhafaza kazaya kurban gitmeyelim öyle değil mi? :)

Gönderi tarihi:

arkadaşlar bu ne hiddet bu ne celal:) tamam sakin olun. hem arkadaşıma neden dolandırıcı diyorsun ki:)

bir iki kişiyi dolandırdıysa kime ne zararı var dimi:)

neyse arkadaşlar sizin aranıza girmemek lazım. allah muhafaza kazaya kurban gitmeyelim öyle değil mi? :)

kanka sen aldırma şuna <_< o her girdiği topici dağıtır zaten... :lol:

Gönderi tarihi:

topiği bozduğunun farkındamısın... <_<

kanka sen aldırma şuna <_< o her girdiği topici dağıtır zaten... :lol:

Bu seni ilgilendirtttmes tamam mı <_<:lol:

Arkadaşının topicini de bozduk senin yüsünden <_<:P

• 5 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Selamlar arkadaşlar.

Tutturdular illa sen de gel, güzel muhabbet edecek, güzel insanlar var burada. Konuşalım, kaynaşalım hep bir arada.

Ben de geldim işte. Kendimi ilk tanıdığım insana hemen tanıtmam ama... Senin elinde bir anahtar varsa, açmayı deneyibilirsin bu esrarengiz kapının kilidini..

Amaç çok da uçuk kaçık değil hani. Şöyle iki muhebbet edelim gönül ehli insanlarla o kadar..

erbay gibi efendı bır kardeşimin tanıdığına özellıkle hoşgeldın dıyorum :clover:

Gönderi tarihi:

Selamlar arkadaşlar.

Hoşgeldin :clover:

Gönderi tarihi:

hoşgeldin :clover:

Gönderi tarihi:

Selamlar arkadaşlar.

Oooooo, hoşgeldin bakalım !!!

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.