Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FETHULLAH GÜLEN'İN DİL MOTİFLERİ... (Fethullah Gülen’in ne yaptığı ile değil nasıl yaptığı ile ilgileneceğiz bu yazımızda. Ne söylediğine değil nasıl)

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Şu yukarıdaki yazılanlara (sevgili Asfalt'ın üstündeki) ve atılan çamurlara gerçekten bir insan olarak üzülüyorum..

Sözüm ona bunu yapan bir müslüman ve iftira ve çamur atmada ustalaşmış bir müslüman üstelik...

Nelerede alet olurmuşlar bir bakın ve bir değerlendirin...

Bu ülkenin varlığı, birliği ve varolma gücü ne tür düşüncelerle bir bir karalanıyor..

Ben bunda kendi payıma sadece ve sadece caresizlik ve tahammülsüzlük görüyorum..

Ama eleştirmiyorum çünkü kendinden beklenilenleri veriyorlar herzaman olduğu gibi...

Sevgiyle kalın...

• Cevaplar 109
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Nedense arkadaşlarımız birden sevgili Anti şahveli'nin yazdıklarını gayr-ı hukuki olarak nitelendirmeye başladılar. İçimden düşünmeye mi başladılar diye bir soru geçmiyor değil?

Forumda günlerdir başvurduğunuz usul bu değil mi? Yüzlerce insanı hukuken hiç bir anlam ifade etmeyen gazete küpürleri ve makalelerle karalamadınız mı? Bu yöntemi siz icat etmediniz mi? şimdi ne oldu da ben oynamıyorum havalarına girdiniz.

Yaşar Büyükanıtla ilgili olarak yazılanlar Fetullah Gülen ile ilgili olarak yazılanlardan daha az mantıklı değildir. Eğer Dipnot isimli şahsın yazdıkları ile bir insan suçlu kılınabiliyorsa Anti sahvelin yazdıklarıyla hüküm giyer.......

Gönderi tarihi:

Yaşar Büyükanıtla ilgili olarak yazılanlar Fetullah Gülen ile ilgili olarak yazılanlardan daha az mantıklı değildir. Eğer Dipnot isimli şahsın yazdıkları ile bir insan suçlu kılınabiliyorsa Anti sahvelin yazdıklarıyla hüküm giyer.......

Arkadaşım Yaşar Büyükanıt Türkiye sınırları dahilinde ve bu ülkenin yetiştirdiği ve bölücülüğün ve gericiliğin önünde dimdik duran Atatürk Türkiyesini daha ilerilere götürmeye çalışan ve bu ülkede bulunan bir vatan askeridir...

Diğer taraftan Fethullah gülen ise; Bugün 1.5 Milyar nüfüslü islam coğrafyasını dahi tercih etmeyen ve Amerikan emperyalizminin bu coğrafyadaki saldırıları ve işgalleri karşısında bile sus pus olan biridir.

Ve yine ilkokul mezunu olan bu adamı kimlerin ne için beslediği de artık gün gibi ortadır.

Bir arkadaşımınız güzel bir ifadesi var "AMERİKA BİNMİYECEĞİ EŞŞEĞİN ÖNÜNE YEM ATMAZ"...

Evet nizamülmülk Fethullah Gülen sabıkalı ve şahibeli biridir...

Ve bu coğrafyada çok büyük bir enkaz bırakcak tehlikeli bir oyuncudur...

Lütfen artık bu gerçeği görün...

Gönderi tarihi:

yaşar büyükanıt sebataycı bir mason,fethullah gülen cia ajanı yani ikiside ülkemiz için tehdit oluşturuyor...ama solcular büyükanıtı sağcılar gülen i tutuyor...ama farkeden bişey yok biri irtica ile ülkeyi bölüyor ,diğeri dinsizlikle bu ülke adam olmaz...

Gönderi tarihi:

Ya ben bu ülkücü(!)lerin Gülen e neden nefret duyduklarına anlam veremiyorum..

Ülkücüler Türk-İslam sentezini benimsemiş insanlar değil miydi?

Nedir Fethullah Gülen e saldırma sebepleri?

Eğer ülkü ocakları eskisi gibi olsaydı eminim ki bunlar olmazdı..

Eskiden bu adamlar gerçekten müslüman insanlardı..

Şimdi bakıyorum da çoğu kendini ırkçılığa kaptırmış İslam ı unutmuş müslüman yaşam tarzından uzak,

sadece saldıran insanlar olmuşlar..

Eskiden ülkü ocaklarında Kuran okunurdu.. Beraber namaz kılınırdı.. Ne oldu da bu hale gelindi?

Nerde kaldı müslümanlığınız da sırf iftiraları dayanak gösterip bir insan hakkında bu denli saçma yakıştırmalar yapılıyor? Sen kendini ülkücü sanan kardeşim, ben müslümanım diyen kardeşim, sen neden bir insan hakkında elinde hiçbir delil bulunmadan Dünya ya müslümanlığı, Türklüğü yaymaya çalışan bir insana iftira atıyorsun?

Siz bu ülke için ne yaptınız da bu adama laf atma hakkını elinizde bulunduruyorsunuz?

Bak sana Kuran dan bir ayet göstereyim:

… Onlar size kötülük ve zarar vermeye çalışıyor, size zorlu bir sıkıntı verecek şeyden hoşlanırlar. Buğz (ve düşmanlıkları) ağızlarından dışa vurmuştur, sinelerinin gizli tuttukları ise, daha büyüktür. Size ayetlerimizi açıkladık; belki akıl erdirirsiniz. Sizler, işte böylesiniz; onları seversiniz, oysa onlar sizi sevmezler. Siz Kitabın tümüne inanırsınız, onlar sizinle karşılaştıklarında "inandık" derler, kendi başlarına kaldıklarında ise, size olan kin ve öfkelerinden dolayı parmak uçlarını ısırırlar. De ki: "Kin ve öfkenizle ölün." Şüphesiz Allah, sinelerin özünde saklı duranı bilendir. (Al-i İmran Suresi, 118-119)

Gönderi tarihi:

Güleni peygamber safına yerleştirende siz oldunuz. :)

Bu ihtişamlı yaşamın bir hesabı nasılsa sorulur ondan.

Bu dünyada değilse diğerinde.....

Arkadaşlar bir şeyi iyice anlamanızı isterim.

Bu ülkede cumhuriyet tehlikeye girmişse.Ne ABD ne AB

nede dünya olacakların önüne geçemez.Çünkü nice

savaşlar birileri gelip saltanat kursun diye yapılmadı.

Dilin kemiği olsa kırılacak artık.........

Gönderi tarihi:

Peygamber safı?

Müsşümanlığı yaymaya çalışan herkes Peygamber safındandır bence..

Sadece Gülen mi Peygamber safında?

Sen de hayatını buna ada sende Peygamberimizi(SAV) safından olursun..

İhtişamlı yaşam mı?

Bak yukarıda hayatı var.. Bi oku istersen.. sonra kendine sorular sor.. Mesela şunu sor.. bu adam tüm bu faaliyetlerini ihtişamlı bir yaşam için mi yapmış?

Madem ihtişamlı bir yaşam istiyordu bunu pekala önceden de çok kolay gerçekleştirebilirdi..

vs.. artık kendin bulursun kalanını..

ama öncelikle şunu sor: Şu an ihtişamlı bir yaşam mı yaşıyor? ve gayesi bu dünya mı?

Gönderi tarihi:

Şu yukarıdaki yazılanlara (sevgili Asfalt'ın üstündeki) ve atılan çamurlara gerçekten bir insan olarak üzülüyorum..

Sözüm ona bunu yapan bir müslüman ve iftira ve çamur atmada ustalaşmış bir müslüman üstelik...

Nelerede alet olurmuşlar bir bakın ve bir değerlendirin...

Bu ülkenin varlığı, birliği ve varolma gücü ne tür düşüncelerle bir bir karalanıyor..

Ben bunda kendi payıma sadece ve sadece caresizlik ve tahammülsüzlük görüyorum..

Ama eleştirmiyorum çünkü kendinden beklenilenleri veriyorlar herzaman olduğu gibi...

Sevgiyle kalın...

ya bakın size yalvarırım lütfen hakkında bilgi sahibi olmadınız konularda yorum yapmayın! yoksa çok ********* söyleyim , sizdeki akıl seviyesi beni kahrediyor ancak bu kadar herşey yanlış bilinir

Gönderi tarihi:

Peygamber safı?

Müsşümanlığı yaymaya çalışan herkes Peygamber safındandır bence..

Sadece Gülen mi Peygamber safında?

Sen de hayatını buna ada sende Peygamberimizi(SAV) safından olursun..

İhtişamlı yaşam mı?

Bak yukarıda hayatı var.. Bi oku istersen.. sonra kendine sorular sor.. Mesela şunu sor.. bu adam tüm bu faaliyetlerini ihtişamlı bir yaşam için mi yapmış?

Madem ihtişamlı bir yaşam istiyordu bunu pekala önceden de çok kolay gerçekleştirebilirdi..

vs.. artık kendin bulursun kalanını..

ama öncelikle şunu sor: Şu an ihtişamlı bir yaşam mı yaşıyor? ve gayesi bu dünya mı?

Ona biat edenlerin yazdıkları beni nasıl inandırabilir.

Yukarıda ne yazıyormuş.Nazım Hikmete yıllarca

kominist adam rusyaya kaçtı diyerek.Kendinizce milliyetçi

linç uyguladınız. Güleni evirip çevirip yazılarımızla dövmek bizim hakkımız.

Bu hakkı bize kendileri verdi.Acı olan bir baş düşmanın koynunda

yaşıyor olması.....Bu bize yeterince referans veriyor zaten...

Gönderi tarihi:

Asfalt ve diğer arkadaşlar şu paranoyanızda sizi haklı çıkaracak BİR İSPATINIZ VAR MI??? Hadi ispat edin , size tanımadığınız insanlar hakkında yorum yapmamayı , gerçekleri konuşmada cesur olmayı , bir ülkeye nasıl hizmet edilir öğretmek lazım..Sizin zihniyetinize göre Türkiyede takiyye iftira yemeyen kimse kalmaz yoksa , bu da sizi daha akılksız gösterir..Ben şahsen sizin yapmaya çalıştıklarınızda bu ülke iyiliği için yaptığınızı düşünüyorum ama bunu GERÇEKLERİ BİLEREK YAPMANIZI İSTİYORUM , hakkındaki onlarca iddianın mahkemelerce MESNETSİN VEDE İSPATSIZ bulunması , İlhan Selçuk , Hikmet Çetinkaya , Turgay Cimer Aydın Doğan gibi derin devletin güdümündeki yayınlara inanmayı artık bırakmanızı istiyorum..Eğer gerçekleri sadece gerçekleri görmeniz içinde size STV ve ZAMAN gazetesi birde Aksiyon dergilerini okumanızı izlemenizi rica ediyorum..Bakın kendiniz görün VAR MI BİRTEK HIYANET KOKAN BİR TARAF! , bir cuntayla veya eylemlerde boy göstermişler mi , bir tek cinayette mahkum olmuşlukları var mı ispatlı vs yalan yazıyorlar hep , aslında onlara şey sormak lazım bu yayın organı üst düzeylerine ;

'Deşifre olmak' deyince ne düşünüyorsunuz??? Saklandınız ama çook iz bıraktınız , yakındır foyanızın meydana çıkması

Gönderi tarihi:

Bidat nedir söylesene TÜRK ? Bidat demek bağımlısın olduğun bırakamadığın günahlar demektir :D İşte bakın bişmediğiniz İSPATINIZ olmadığı konularda yorum yapmayın , yani Allah *********** diyecem artık size kimse peygamberini zamanının şartlarını Kuranı anlatamaz , daha bir günahı olmayan insanları takiyyecilerin ithamlarına kanarak damgalıyorsunuz , BUNLAR YEMİN EDERİM TERÖRDEN BİLE DAHA TAHRİBATLIDIR , Onların işi bu bu , imanı yok etmek ondann bu uğraşları , rica ederim iyi tanıyın onları

Gönderi tarihi:

Asfalt ve diğer arkadaşlar şu paranoyanızda sizi haklı çıkaracak BİR İSPATINIZ VAR MI??? Hadi ispat edin , size tanımadığınız insanlar hakkında yorum yapmamayı , gerçekleri konuşmada cesur olmayı , bir ülkeye nasıl hizmet edilir öğretmek lazım..Sizin zihniyetinize göre Türkiyede takiyye iftira yemeyen kimse kalmaz yoksa , bu da sizi daha akılksız gösterir..Ben şahsen sizin yapmaya çalıştıklarınızda bu ülke iyiliği için yaptığınızı düşünüyorum ama bunu GERÇEKLERİ BİLEREK YAPMANIZI İSTİYORUM , hakkındaki onlarca iddianın mahkemelerce MESNETSİN VEDE İSPATSIZ bulunması , İlhan Selçuk , Hikmet Çetinkaya , Turgay Cimer Aydın Doğan gibi derin devletin güdümündeki yayınlara inanmayı artık bırakmanızı istiyorum..Eğer gerçekleri sadece gerçekleri görmeniz içinde size STV ve ZAMAN gazetesi birde Aksiyon dergilerini okumanızı izlemenizi rica ediyorum..Bakın kendiniz görün VAR MI BİRTEK HIYANET KOKAN BİR TARAF! , bir cuntayla veya eylemlerde boy göstermişler mi , bir tek cinayette mahkum olmuşlukları var mı ispatlı vs yalan yazıyorlar hep , aslında onlara şey sormak lazım bu yayın organı üst düzeylerine ;

'Deşifre olmak' deyince ne düşünüyorsunuz??? Saklandınız ama çook iz bıraktınız , yakındır foyanızın meydana çıkması

Mesnet ve ispat sizin inanılmaz reddinizde gizli.Yoksa herşey gün gibi açık ortada.

illede ispat ispat diyosunuz neyi ispat edeceğiz yahu.Adam ABD nin maşası

bunun için sadece görmek yeterli.Yoksa her ağzı laf yapan adam kendi hegemonyasını

kursaydı Erman Toroğlu çoktan kurmuştu :D

Gönderi tarihi:

Dini konularda fethullah gülenle ilgili bir sürü başlık açıldı ve hepsinde fethullah düşmanları sus pus olup gitmek zorunda kaldılar..tekrar tekrar yazamam o yazıları ben..

issteyen girer bakar örneğin:TAKKE DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ.... (FETHULLAH GÜLEN 'in tek amacı, ABD desteğinde demokratik yollardan Türk-İslam birliğini gerçekleştirmek değil midir?...) başlığına biir bakın

fethullah düşmanları 85 kere bozuldular bu sayfada...

hiç bir kanıt getiremediler...

o kadar iftiralar geldiki ne kadar büyük vebal altında olduklarının farkında değiller

tekrarlayalım; kimse fethullahı sevmeye zorlayamaz,ama kimse de oturduğu yerden iftira atamaz...

neyinize güvenip bu kadar vebal altına girmeyi kendinize görev sayıyorsunuz...

dediklerinizin bir kelimesi yanlış çıkarsa direk kul hakkıdır...

İNSAF!

Gönderi tarihi:

yine aynı hayal, bir kere elli kere söyleyince olur hayali.

ya senin zaten 85 tane mesajın ya var ya yok. ne zaman kimi bozdun tartışmalar da :)

ben bu güne kadar fettulahı savunanların onun tarikatının yayın organları haricinde bırak kanıtı bir dayanağını göremedim ki.

ABD ye kaçmış bir tarikatçıdan, ne yaratmaya çalışıyorsunuz kendi çapınızda merak ediyorum ben.

Bana cevap verin, nasıl oluyor da Fettulah gülenin okullarının olduğu kafkasya ülkelerinin hepsinde, ABD nin Turuncu Devrim harekatları oluyor.

neden bu turuncu devrim harekatları bastırılınca o ülke de insanlar fettulah gülenin okullarına saldırıyor ?

Fettullah Gülen'in kaldığı çiftliği neden CIA ajanları koruyor ?

Fettullah Gülen " inanmış bir kimsenin ABD ile entegrasyona karşı çıkması kattiyen mümkün değil" lafı nedir ?

baktığınızı biraz görmek isteseniz. ABD nin yüz yıllık taktiklerini çözersiniz ya.

(sevgili DİPNOT ne söylediğine bakmayacağız demiş topiğin başlığında ama göstermeden edemiyeceğim)

"Nevval Sevindi'nin Sabah Kitaplari'ndan çikan, "Fethullah Gülen İle New York Sohbeti" nde ABD emperyalizmiyle Nur tarikatinin bagi, açikça dile getiriliyor. Iste kitaptan bazi seçmeler:

"Amerika su andaki konum ve gücüyle bütün dünyaya kumanda edebilir. Bütün dünyada yapilacak isler buradan idare edilebilir. Amerika hala bu dünya gemisinin dümeninde oturan bir milletin adidir." (s. 6)

"Amerika daha uzun zaman dünyanin kaderinde çok önemli rol oynayacaktir. Bu realite kabul edilmeli. Amerika gözardi edilerek surada burada bir is yapilmamaya kalkilmamali." (s.7)

"Amerikalilar istemezlerse kimseye dünyanin degisik yerlerinden hiçbir is yaptirmazlar. simdi bazi gönüllü kuruluslar dünya ile entegrasyon adina gidip dünyanin degisik yerlerinde okullar açiyorlarsa, bu itibarla, mesela Amerika ile çatistiginiz sürece bu projelerin gerçeklestirilmesi mümkün olmaz." (s.8)

"Amerika ile iyi geçinmezseniz isinizi bozarlar. Amerika'nin bize yarim arpa kadar sadece bizim menfaatimize destegi yoktur. Buna ragmen surada bulunmamiza izin veriyorsa, bu bizim için bir avantajsa, bu avantaji sagliyor demektir." (s.9)"

Fettullah Gülen bütün müslümanları ABD ye biat etmeye çağırmaktadır .

bunları söyleyen adam, kimin hizmetindedir ?

Gönderi tarihi:

yine aynı hayal, bir kere elli kere söyleyince olur hayali.

ya senin zaten 85 tane mesajın ya var ya yok. ne zaman kimi bozdun tartışmalar da :)

ben bu güne kadar fettulahı savunanların onun tarikatının yayın organları haricinde bırak kanıtı bir dayanağını göremedim ki.

ABD ye kaçmış bir tarikatçıdan, ne yaratmaya çalışıyorsunuz kendi çapınızda merak ediyorum ben.

Bana cevap verin, nasıl oluyor da Fettulah gülenin okullarının olduğu kafkasya ülkelerinin hepsinde, ABD nin Turuncu Devrim harekatları oluyor.

neden bu turuncu devrim harekatları bastırılınca o ülke de insanlar fettulah gülenin okullarına saldırıyor ?

Fettullah Gülen'in kaldığı çiftliği neden CIA ajanları koruyor ?

Fettullah Gülen " inanmış bir kimsenin ABD ile entegrasyona karşı çıkması kattiyen mümkün değil" lafı nedir ?

baktığınızı biraz görmek isteseniz. ABD nin yüz yıllık taktiklerini çözersiniz ya.

(sevgili DİPNOT ne söylediğine bakmayacağız demiş topiğin başlığında ama göstermeden edemiyeceğim)

"Nevval Sevindi'nin Sabah Kitaplari'ndan çikan, "Fethullah Gülen İle New York Sohbeti" nde ABD emperyalizmiyle Nur tarikatinin bagi, açikça dile getiriliyor. Iste kitaptan bazi seçmeler:

"Amerika su andaki konum ve gücüyle bütün dünyaya kumanda edebilir. Bütün dünyada yapilacak isler buradan idare edilebilir. Amerika hala bu dünya gemisinin dümeninde oturan bir milletin adidir." (s. 6)

"Amerika daha uzun zaman dünyanin kaderinde çok önemli rol oynayacaktir. Bu realite kabul edilmeli. Amerika gözardi edilerek surada burada bir is yapilmamaya kalkilmamali." (s.7)

"Amerikalilar istemezlerse kimseye dünyanin degisik yerlerinden hiçbir is yaptirmazlar. simdi bazi gönüllü kuruluslar dünya ile entegrasyon adina gidip dünyanin degisik yerlerinde okullar açiyorlarsa, bu itibarla, mesela Amerika ile çatistiginiz sürece bu projelerin gerçeklestirilmesi mümkün olmaz." (s.8)

"Amerika ile iyi geçinmezseniz isinizi bozarlar. Amerika'nin bize yarim arpa kadar sadece bizim menfaatimize destegi yoktur. Buna ragmen surada bulunmamiza izin veriyorsa, bu bizim için bir avantajsa, bu avantaji sagliyor demektir." (s.9)"

Fettullah Gülen bütün müslümanları ABD ye biat etmeye çağırmaktadır .

bunları söyleyen adam, kimin hizmetindedir ?

1-ben kimseyi bozdum demedim,bozuldular dedim..

2-fethullah gülenin artık açılmadığı ülke kalmadı nerdeyse.. turuncu devrimle nası bi alaka kurdun.. ben o okullardan birinde okudum,türkmenistan dan geldim, ve türkiyeye gelinceye kadar o okulların fethullaha dahi ait olduğunu bilmiyordum..TÜRK OKULLARI diye geçiyor o okullar

3- madem o kadar kötü okullardı,niye o okullar m.e.b.e devredilmiyor??

4-fethullahın okullarına saldırı diye bişey yok, orda saldırmadıkları yer kalmamamıştı...

5-fethullahın çiftliğini cia ajanı korumuyor...

6-o okullarda tükiye okadar güzel tanıtılıyor ki ,direk abd düşmanı kesiliyor,türkiyeye yerleşmek istiyorsunuz...

7-başbakan yardımcısından ,ankara beld.başkanına kadar herkes itiraf etti dediki:"türkiye milyarlarca dolar harcasa yapamıcağı reklamı fethullah yaptı"

8-Amerika daha uzun zaman dünyanin kaderinde çok önemli rol oynayacaktir. Bu realite kabul edilmeli. Amerika gözardi edilerek surada burada bir is yapilmamaya kalkilmamali

aksini iddia eden varmı??

9-o cemaatlerden çıkan herkes, o kadar kin besliyor ki abd ye ,türkiye düşmanlarına, akliniz hayaliniz almaz...

10-o cemaatler olmasaydı,şu an 17 arkadaşım ve ben ellerimizde içki sokak serserisinden farklı olmazdık, çok şükür artık namazımızı kaçırmamaya çalışıyoruz ve türkiye için elimizden geleni yapıyoruz

11-türkçe konuşma yarışmasına da girmeyeyim istersen

size ağır gelir

fethullahı sevin demiyoruz..

iftira atmayın diyoruz

İNSAF!

Gönderi tarihi:

Dini konularda fethullah gülenle ilgili bir sürü başlık açıldı ve hepsinde fethullah düşmanları sus pus olup gitmek zorunda kaldılar..tekrar tekrar yazamam o yazıları ben..

issteyen girer bakar örneğin:TAKKE DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ.... (FETHULLAH GÜLEN 'in tek amacı, ABD desteğinde demokratik yollardan Türk-İslam birliğini gerçekleştirmek değil midir?...) başlığına biir bakın

fethullah düşmanları 85 kere bozuldular bu sayfada...

hiç bir kanıt getiremediler...

o kadar iftiralar geldiki ne kadar büyük vebal altında olduklarının farkında değiller

tekrarlayalım; kimse fethullahı sevmeye zorlayamaz,ama kimse de oturduğu yerden iftira atamaz...

neyinize güvenip bu kadar vebal altına girmeyi kendinize görev sayıyorsunuz...

dediklerinizin bir kelimesi yanlış çıkarsa direk kul hakkıdır...

İNSAF!

Kardeşim uzatma lafı ABD de ne halt ediyor.İsraille kolkola lübnanda bebekleri öldüren siyonistlerin

bir numaralı destekçilerini yanında ne arıyor bu adam. Bu nasıl dava adamı.Bırak laf ebeleiği yapmayı...

Gönderi tarihi:

şimdi kendi söylediği sözlerde iftira oldu :) güzel

bunlar tüm dünyada amerikan işbirlikçilerinin argümanlarıdır.

Müslümanlar ABD ve İsrail tarafından katledilirken, Fettulah ABD ile iyi geçinmeye çağırıyor, Amerika ile çatışmamaya çağırıyor müslümanları. Kimin arabasına binerse onun türküsünü söylüyor yani.

birileride laf ebelikleriyle manevralara uğraşıyor. :)

Gönderi tarihi:

bunlar tüm dünyada amerikan işbirlikçilerinin argümanlarıdır.

Müslümanlar ABD ve İsrail tarafından katledilirken, Fettulah ABD ile iyi geçinmeye çağırıyor, Amerika ile çatışmamaya çağırıyor müslümanları. Kimin arabasına binerse onun türküsünü söylüyor yani.

birileride laf ebelikleriyle manevralara uğraşıyor. :)

işim gücüm yok size laf ebeliği mi yapcam... :)

abd ye karşı çatışmamaya çağırıyor doğru...yalnız siz çatışmadan ne anladınız... danimarka elçiliklerinin yağmalanması gibi saçma çatışmaların yapılmamasından bahsediliyor... ilim çatışmasının yapılmasından bahsediliyor...ama siz her olayı da bunun gibi öyle bir anlıyorusunuz ki...

binlerce iftra atıp uyuşturucudan silah kaçakçılığına kadar suçlayan sizdiniz adam...

devlet bile sadece şeriat istemekle suçluyor adamı...

siz kim olur da bi kaç cümleyi kendinize göre yorup bir adam hakkında atıp tutarsınız...

ben sizin sorularınıza fazlasıyla cevap verdim yukarda...

siz benimkilere veremediniz buyrun verin tek tek...

1-türkçe konuşma yarışmasıyla abd işbirlikçiliğinin nası bir alakası vardır anlatın buyrun....

2-madem o okullar kötüydü,niye o okullar meb e devredilmiyor???

3-madem abd işbirlikçisi bu adam,niye o okullarda okuyan herkes---ki bunlar 20 milyonu aşıyor--- hepsi nasıl abd düşmanı kesiliyor???? örneğin 17 arkadaşım ve ben....

4-medem o kadar kötüydü bu adam,neden başbkn yard.dan ankara b. başkanına kadar herkes niye " türkiyenin milyarlarca dolar harcayarak yapamıyacağı yatırımı reklamı hoca efendi yaptı " dediler??????

5- niye türkçe konuşma yarışmasından sonra herkes" bu eğitim ordusunu yola çıkartan büyüğümüze Allah uzun ömürler versin" dedi???????

daha çok sorum var ama sayfa uzun olur diye yazmıyorum...

Gönderi tarihi:

İki parantez açacağım birinci parantez meşhur danışman...

CÜNEYD ZAPSU

Bu danışman Güneydoğu'nun en büyük Kürt aşiretinin üyesi. Dedesi ilk Kürtçe tiyatro eseri yazan bir edebiyatçı. Ehl-i Sünnet dergisinin sahibi. Türkçe-Kürtçe yayınlanan "Jin" dergisinin önde gelen isimlerinden. Danışmanın halası, faili meçhul bir cinayete kurban giden Kürt hareketinin önde gelen isimlerinden Musa Anter'in eşi. Danışmanın eniştesi öldürüldüğünde Abdullah Öcalan başsağlığı mesajı yayınladı. Öldürülen bu Anter'in yeğeni milletvekili de yine faili meçhul bir cinayete kurban gitti. Danışman yakın akrabaları gibi Doğu ve Güneydoğu'da gezmiyor. O'nun bir ayağı hep Amerika'da. Orada da sıradan yerlere gitmiyor. Örneğin bugünlerde, Florida TAMPA'da ABD Askeri Komuta Merkezi'nin bulunduğu Mac Dill Hava Üssü'ne sık sık uğradığı söyleniyor. Biliyorsunuz, ABD'nin Irak işgalini komuta ettiği 9 merkezden biri burası. TÜSİAD üyesi bu danışman, Başbakan Erdoğan' ın özellikle yurt dışındaki tüm resmi-özel görüşmelerinde bulunuyor.

Erdoğan'ın "aklının yarısı" olduğu iddia edilen bu danışman, işin tuhaf yanı, daha çok Korkut Özal'a yakın.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Köktendinciliğin ağında

Aydın olmanın dayanılmaz ıstırabı, bir dönem 'hainlik'le suçlandıktan sonra değeriniz anlaşılıyor. Ordudaki Attilâ İlhan, Nâzım Hikmet tutkusunu son dönemdeki 'eski solcu-ulusalcı' birlikteliğine mi yormalıyız? Oysa 12 Eylül'de en büyük darbe sola vurulmuştu.

1980 sonrasında sol yok edildiği için Türk İslam sentezinin içinde yer alanlar çok büyük bir hareket alanı ve hareket serbestisi buldular.

Solun sahipsiz kalan insanlarını kendi yanlarına aldılar. Düşünün bir zamanlar varoşlar solun kalesiydi değil mi, gecekondu semtleri. Şimdi o semtler siyasal İslamın, köktendinciliğin ağına düşmüş durumda.

AKP, solun terk ettiği alanlardaki gücüyle seçim kazandı.

1980 sonrasında ortaya çıkan gelişmeler siyasal İslamı bugün iktidara taşıdı.

Gülen'in arkasında ABD var

25 yıl sonra 12 Eylül'ü nasıl yargılamak gerekiyor?

Kan ve gözyaşını durdurmak için bu müdahalenin yapılması gerekiyordu. O günkü Türkiye'de kimse buna hayır diyemezdi. Ama sonradan toplum depolitize edildi. Siyasal İslam güçlendi.

Van'daki olaya ne diyorsunuz? YÖK Başkanı Teziç, 'Rektör Aşkın'a sahip çıkmak, Cumhuriyet'e sahip çıkmaktır' diye çağrıda bulundu.

Eskiden böyle bir durum olsa üniversiteler ayağa kalkardı, yürüyüşler yapılırdı, insan seli akardı. Şimdi hiç... Toplum, özellikle de gençlik depolitize edildiği için, etkili karşı koyuş olmuyor. Toplum tepki vermeyince siyasal iktidar da 'İstediğimi yapabilirim' diyebiliyor.

Van'daki kavganın ardında tarihten gelen tarikatçılık mı yatıyor?

1937'de Atatürk'ün vasiyeti gibi algılayabileceğimiz bir söylemi var. Diyor ki, Van üniversitesiyle birlikte modern bir kültür şehri olsun...

Saidi Nursi, 1907'de medrese kurmak istiyor.

Biliyorsunuz o kişi Atatürk ve Cumhuriyet düşmanıdır. 1938'den bu yana devam eden bir karşı devrim var. Siyasal İslam ümmetçiliği esas alır. Bu düşünce yapısının üstüne kuran kurslarını, imam hatip okullarını, şeriatçıların yönetimindeki yurtları ekleyin; böyle bir zincirden gelip geçen insanlar, Tanrı egemenliğini ulus egemenliği üzerinde gören bir anlayışta demokrasiye yaşam hakkı tanırlar mı?

Gülen cemaatinin 1990'lardaki yükselişi nasıl oldu? Sovyetler dağılırken, Türk cumhuriyetlerinde okul açmaları teşvik edildi.

O kişinin arkasında ABD duruyor, bu hareketin ardında ABD var. ABD'nin 1991'den bu yana Türkiye'ye giydirmek istediği ılımlı İslam elbisesi var. Düşünün, ilkokulu zar zor bitirmiş bir eski vaiz kalkıyor ABD'ye gidiyor, orada yaşamını sürdürüyor, oradan talimat veriyor; bu mümkün mü?

ABD, Irak, Barzani

ABD ne yapmak istiyor? 1 Mart tezkeresinin reddiyle ilişkilerde kırılmalar oldu.

Türk ulusunun sonsuza dek unutmayacağı, dostluğa, müttefikliğe yakışmayan, çok çirkin bir hareket...

Çuval giydirme... 11 Eylül sonrası Erdoğan hükümetine, Türkiye'nin AB üyeliğine destek veren aynı ABD değil mi?

Batı toplumu köktendinci terörden kaynaklanan tehditle baş başa. Kuzey Irak'taki oluşum, müttefik ihtiyacından kaynaklanıyor.

Bush'un Beyaz Saray'da Mesud Barzani'yi 'Başkan' diye karşılamasına ne diyorsunuz?

ABD dünyaya diyor ki: Kuzey Irak'taki oluşumu tanınması gerektiği anda ilk tanıyacak benim.

ABD'nin Irak'ta başı belada.

Bu resim ABD'nin görmek istediği resimdir. Biliyor ki sonunda Irak 3 parçaya bölünecek; kuzeyde ABD'nin ulusal çıkarlarına hizmet eden bir ülke ortaya çıkacak .

Türkiye'nin 'kırmızı çizgileri' ne oldu?

Irak işgal altında da olsa karşınızda kendi sınırları içinde bir devlet var. Üzerinde durmamız gereken nokta Türkmenlerin hakları olmalı.

Geleceğin Çankaya'sı

Cumhurbaşkanı Sezer, 29 Ekim'de 'türban' hassasiyetini koruduğunu gösterdi, 2007'de cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Laikliğin sembolü olan makamın özelliği sürecek mi? Yoksa eşi türbanlı bir cumhurbaşkanı dönemine mi girilecek?

Cumhurbaşkanımızı Türkiye için büyük bir şans olarak görüyorum. Atatürk çizgisinden sapmaya izin vermiyor. Cumhurbaşkanımızın görüntüsünü, tavrını, üslubunu düşünün. Bir de aday olabilecek kişilerin üslubunu.

Çankaya'dan önce bir erken seçim de gündeme gelebilir.

Atatürkçü düşünce ulusu uyandıracak. Türk ulusu Atatürk'ün mirasının, Kemalizm karşıtı düşünce sahiplerinin eline geçmesine engel olamayacaksa, Cumhuriyet'i gelecekte daha zor günler bekliyor demektir.

Muhalefetteki partiler halka seçenek sunamazsa insanlar ne yapsın?

Neden sosyal demokratlar, özgürlükçü sağ bir adres vermiyor da ülkemiz siyasal istikrarsızlığa sürükleniyor. Desinler ki demokratik solun ya da özgürlükçü sağın adresi budur.

Toplum mühendisliğiyle bu işler olmuyor, 28 Şubat sürecinde görüldü.

28 Şubat yapılmasa işler daha kötüye gidecekti.

28 Şubat çabası

28 Şubat'ın 'demokratik olmayan' kimi uygulamaları bugün de tartışılıyor. Andıç mesela... Şemdin Sakık'ın ifadesinde yer almayan suçlamalar nedeniyle bazı gazeteciler işlerinden oldular.

Silahlı Kuvvetler'de böyle bir şey olmaz. Andıç, karargâh çalışmasında üst makama gelişmeleri özetlemek, bilgi arz etmek, öneride bulunmak için kullanılan bir formattır. Silahlı Kuvvetler'in terim ve terminolojisine alışık olmayanlar bunu yadırgıyor.

Batı Çalışma Grubu neydi?

Büyük karargâhlarda her projeyle ilgili bir çalışma grubu oluşturulur. Bu, dünyanın gelişmiş silahlı kuvvetlerinde başvurulan bir yöntem.

28 Şubat öncesinde şeriatçı örgütlenme var. Konu MGK'ya götürülüyor. Komutanlar o toplantıya nasıl gidecek? Bilgi altyapısına sahip olmadan hiçbir komutan hiçbir görüşmede bulunmaz, toplantıya katılmaz.

28 Şubat'ta bir darbe hazırlığı var mıydı?

Hayır. Darbe hazırlığında olan bir silahlı kuvvetler böyle mi yapar. Bütün çaba, kötüye gidişi durdurmaktı. 28 Şubat kararları MGK'da alındı ve Başbakan da imzaladı. Hepsi bu...

KİMDİR?

Doğu Silahçıoğlu,1948 Trabzon doğumlu. 1968'de subay olarak Türk Silahlı Kuvvetleri'ne katıldı. Kara Harp Akademisi, TSK Akademisi, Amerikan Silahlı Kuvvetler Akademisi'ni bitirdi. Kurmay subay olarak Genelkurmay karargâhında çalıştı.1993-95'te Basın Daire Başkanlığı görevinde bulundu. 1995'te general oldu. Kartal, Maltepe, Sultanbeyli'de 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı yaptı. Refah Partili bir belediye başkanının görev yaptığı Sultanbeyli'de meydana Atatürk heykeli dikip belediye başkanıyla tartışmaya girmesiyle adından söz ettirdi. Silahlı Kuvvetler Akademisi Komutanlığı'ndan Ağustos 2005'te, tümgeneralken emekli oldu. 28 Şubat sürecinin etkin isimlerinden biriydi. 'Kuşatılmış Türkiye' isimli kitabı, yakın tarihin olaylarına ışık tutacak.

Derya Sazak

Gönderi tarihi:

İki parantez açacağım birinci parantez meşhur danışman...

CÜNEYD ZAPSU

Bu danışman Güneydoğu'nun en büyük Kürt aşiretinin üyesi. Dedesi ilk Kürtçe tiyatro eseri yazan bir edebiyatçı. Ehl-i Sünnet dergisinin sahibi. Türkçe-Kürtçe yayınlanan "Jin" dergisinin önde gelen isimlerinden. Danışmanın halası, faili meçhul bir cinayete kurban giden Kürt hareketinin önde gelen isimlerinden Musa Anter'in eşi. Danışmanın eniştesi öldürüldüğünde Abdullah Öcalan başsağlığı mesajı yayınladı. Öldürülen bu Anter'in yeğeni milletvekili de yine faili meçhul bir cinayete kurban gitti. Danışman yakın akrabaları gibi Doğu ve Güneydoğu'da gezmiyor. O'nun bir ayağı hep Amerika'da. Orada da sıradan yerlere gitmiyor. Örneğin bugünlerde, Florida TAMPA'da ABD Askeri Komuta Merkezi'nin bulunduğu Mac Dill Hava Üssü'ne sık sık uğradığı söyleniyor. Biliyorsunuz, ABD'nin Irak işgalini komuta ettiği 9 merkezden biri burası. TÜSİAD üyesi bu danışman, Başbakan Erdoğan' ın özellikle yurt dışındaki tüm resmi-özel görüşmelerinde bulunuyor.

Erdoğan'ın "aklının yarısı" olduğu iddia edilen bu danışman, işin tuhaf yanı, daha çok Korkut Özal'a yakın.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Köktendinciliğin ağında

Aydın olmanın dayanılmaz ıstırabı, bir dönem 'hainlik'le suçlandıktan sonra değeriniz anlaşılıyor. Ordudaki Attilâ İlhan, Nâzım Hikmet tutkusunu son dönemdeki 'eski solcu-ulusalcı' birlikteliğine mi yormalıyız? Oysa 12 Eylül'de en büyük darbe sola vurulmuştu.

1980 sonrasında sol yok edildiği için Türk İslam sentezinin içinde yer alanlar çok büyük bir hareket alanı ve hareket serbestisi buldular.

Solun sahipsiz kalan insanlarını kendi yanlarına aldılar. Düşünün bir zamanlar varoşlar solun kalesiydi değil mi, gecekondu semtleri. Şimdi o semtler siyasal İslamın, köktendinciliğin ağına düşmüş durumda.

AKP, solun terk ettiği alanlardaki gücüyle seçim kazandı.

1980 sonrasında ortaya çıkan gelişmeler siyasal İslamı bugün iktidara taşıdı.

Gülen'in arkasında ABD var

25 yıl sonra 12 Eylül'ü nasıl yargılamak gerekiyor?

Kan ve gözyaşını durdurmak için bu müdahalenin yapılması gerekiyordu. O günkü Türkiye'de kimse buna hayır diyemezdi. Ama sonradan toplum depolitize edildi. Siyasal İslam güçlendi.

Van'daki olaya ne diyorsunuz? YÖK Başkanı Teziç, 'Rektör Aşkın'a sahip çıkmak, Cumhuriyet'e sahip çıkmaktır' diye çağrıda bulundu.

Eskiden böyle bir durum olsa üniversiteler ayağa kalkardı, yürüyüşler yapılırdı, insan seli akardı. Şimdi hiç... Toplum, özellikle de gençlik depolitize edildiği için, etkili karşı koyuş olmuyor. Toplum tepki vermeyince siyasal iktidar da 'İstediğimi yapabilirim' diyebiliyor.

Van'daki kavganın ardında tarihten gelen tarikatçılık mı yatıyor?

1937'de Atatürk'ün vasiyeti gibi algılayabileceğimiz bir söylemi var. Diyor ki, Van üniversitesiyle birlikte modern bir kültür şehri olsun...

Biliyorsunuz o kişi Atatürk ve Cumhuriyet düşmanıdır. 1938'den bu yana devam eden bir karşı devrim var. Siyasal İslam ümmetçiliği esas alır. Bu düşünce yapısının üstüne kuran kurslarını, imam hatip okullarını, şeriatçıların yönetimindeki yurtları ekleyin; böyle bir zincirden gelip geçen insanlar, Tanrı egemenliğini ulus egemenliği üzerinde gören bir anlayışta demokrasiye yaşam hakkı tanırlar mı?

Gülen cemaatinin 1990'lardaki yükselişi nasıl oldu? Sovyetler dağılırken, Türk cumhuriyetlerinde okul açmaları teşvik edildi.

O kişinin arkasında ABD duruyor, bu hareketin ardında ABD var. ABD'nin 1991'den bu yana Türkiye'ye giydirmek istediği ılımlı İslam elbisesi var. Düşünün, ilkokulu zar zor bitirmiş bir eski vaiz kalkıyor ABD'ye gidiyor, orada yaşamını sürdürüyor, oradan talimat veriyor; bu mümkün mü?

ABD, Irak, Barzani

ABD ne yapmak istiyor? 1 Mart tezkeresinin reddiyle ilişkilerde kırılmalar oldu.

Türk ulusunun sonsuza dek unutmayacağı, dostluğa, müttefikliğe yakışmayan, çok çirkin bir hareket...

Çuval giydirme... 11 Eylül sonrası Erdoğan hükümetine, Türkiye'nin AB üyeliğine destek veren aynı ABD değil mi?

Batı toplumu köktendinci terörden kaynaklanan tehditle baş başa. Kuzey Irak'taki oluşum, müttefik ihtiyacından kaynaklanıyor.

Bush'un Beyaz Saray'da Mesud Barzani'yi 'Başkan' diye karşılamasına ne diyorsunuz?

ABD dünyaya diyor ki: Kuzey Irak'taki oluşumu tanınması gerektiği anda ilk tanıyacak benim.

ABD'nin Irak'ta başı belada.

Bu resim ABD'nin görmek istediği resimdir. Biliyor ki sonunda Irak 3 parçaya bölünecek; kuzeyde ABD'nin ulusal çıkarlarına hizmet eden bir ülke ortaya çıkacak .

Türkiye'nin 'kırmızı çizgileri' ne oldu?

Irak işgal altında da olsa karşınızda kendi sınırları içinde bir devlet var. Üzerinde durmamız gereken nokta Türkmenlerin hakları olmalı.

Geleceğin Çankaya'sı

Cumhurbaşkanı Sezer, 29 Ekim'de 'türban' hassasiyetini koruduğunu gösterdi, 2007'de cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Laikliğin sembolü olan makamın özelliği sürecek mi? Yoksa eşi türbanlı bir cumhurbaşkanı dönemine mi girilecek?

Cumhurbaşkanımızı Türkiye için büyük bir şans olarak görüyorum. Atatürk çizgisinden sapmaya izin vermiyor. Cumhurbaşkanımızın görüntüsünü, tavrını, üslubunu düşünün. Bir de aday olabilecek kişilerin üslubunu.

Çankaya'dan önce bir erken seçim de gündeme gelebilir.

Atatürkçü düşünce ulusu uyandıracak. Türk ulusu Atatürk'ün mirasının, Kemalizm karşıtı düşünce sahiplerinin eline geçmesine engel olamayacaksa, Cumhuriyet'i gelecekte daha zor günler bekliyor demektir.

Muhalefetteki partiler halka seçenek sunamazsa insanlar ne yapsın?

Neden sosyal demokratlar, özgürlükçü sağ bir adres vermiyor da ülkemiz siyasal istikrarsızlığa sürükleniyor. Desinler ki demokratik solun ya da özgürlükçü sağın adresi budur.

Toplum mühendisliğiyle bu işler olmuyor, 28 Şubat sürecinde görüldü.

28 Şubat yapılmasa işler daha kötüye gidecekti.

28 Şubat çabası

28 Şubat'ın 'demokratik olmayan' kimi uygulamaları bugün de tartışılıyor. Andıç mesela... Şemdin Sakık'ın ifadesinde yer almayan suçlamalar nedeniyle bazı gazeteciler işlerinden oldular.

Silahlı Kuvvetler'de böyle bir şey olmaz. Andıç, karargâh çalışmasında üst makama gelişmeleri özetlemek, bilgi arz etmek, öneride bulunmak için kullanılan bir formattır. Silahlı Kuvvetler'in terim ve terminolojisine alışık olmayanlar bunu yadırgıyor.

Batı Çalışma Grubu neydi?

Büyük karargâhlarda her projeyle ilgili bir çalışma grubu oluşturulur. Bu, dünyanın gelişmiş silahlı kuvvetlerinde başvurulan bir yöntem.

28 Şubat öncesinde şeriatçı örgütlenme var. Konu MGK'ya götürülüyor. Komutanlar o toplantıya nasıl gidecek? Bilgi altyapısına sahip olmadan hiçbir komutan hiçbir görüşmede bulunmaz, toplantıya katılmaz.

28 Şubat'ta bir darbe hazırlığı var mıydı?

Hayır. Darbe hazırlığında olan bir silahlı kuvvetler böyle mi yapar. Bütün çaba, kötüye gidişi durdurmaktı. 28 Şubat kararları MGK'da alındı ve Başbakan da imzaladı. Hepsi bu...

KİMDİR?

Doğu Silahçıoğlu,1948 Trabzon doğumlu. 1968'de subay olarak Türk Silahlı Kuvvetleri'ne katıldı. Kara Harp Akademisi, TSK Akademisi, Amerikan Silahlı Kuvvetler Akademisi'ni bitirdi. Kurmay subay olarak Genelkurmay karargâhında çalıştı.1993-95'te Basın Daire Başkanlığı görevinde bulundu. 1995'te general oldu. Kartal, Maltepe, Sultanbeyli'de 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı yaptı. Refah Partili bir belediye başkanının görev yaptığı Sultanbeyli'de meydana Atatürk heykeli dikip belediye başkanıyla tartışmaya girmesiyle adından söz ettirdi. Silahlı Kuvvetler Akademisi Komutanlığı'ndan Ağustos 2005'te, tümgeneralken emekli oldu. 28 Şubat sürecinin etkin isimlerinden biriydi. 'Kuşatılmış Türkiye' isimli kitabı, yakın tarihin olaylarına ışık tutacak.

Derya Sazak

kardeş ben pek bi bağ bulamadım ama yine de bişeyler yazayım..

Biliyorsunuz o kişi Atatürk ve Cumhuriyet düşmanıdır

kısmen doğru... zaten fethullahçılar atatürkü pek sevmezler,biz mustafa kemali seviyoruz derler... sebebi ise onlara göre ; mustafa kemalin trablusgarptan çanakkale savaşına kadar 5 vakit namazını kılan bir insan olması ancak meclise girdekten sonra biraz dininden kopması...

Tanrı egemenliğini ulus egemenliği üzerinde gören bir anlayışta demokrasiye yaşam hakkı tanırlar mı?

e zaten doğrusu da bu değilmi?? Tanrı egemenliği elbette ulus egemenliğinden üstün olacaktır.. ama bu demokrasinin olmayacağı anlamına gelmez..demokrasi elbette olmalı ancak bu kadar da dine katı kurallar konmamalı...

Düşünün, ilkokulu zar zor bitirmiş bir eski vaiz kalkıyor ABD'ye gidiyor, orada yaşamını sürdürüyor, oradan talimat veriyor; bu mümkün mü

örneğin kayseride en dinine bağlı insanlardan birini söyle desen KADİR HAS der herkes.... ve bu adam her yıl fethullaha 10 trilyon para yolluyor ancak FETHULLAHIN KASASINA BİR KURUŞ BİLE KAYITLI DEĞİL hepsi abilerde islamiyeti tanıtmak yaymak adına FEDA EDİLİYOR.. FETHULLAH ORDA BİR SEMBOL... ben direk fethullahın kişiliğyle ilgilenmem zaten..icraatlere bakarım...

sevgilerle :clover:

Gönderi tarihi:

Bari milliyetçiyim falan demeyin. Takiyeciyiz deyin. Milliyetçi ayaklarına yatarak bir takım insanları

bak bizde sizin safınızdayız diyerek cumhuriyete olan kininize maske aramayın. Size alet olanlarada

bakmayın.Henüz herkez o kadar saf değil...

asfalt kardeşim sana göre milliyetçilikle fetullah gülen hocaya saygı duymak bağdaşmıyormu?bence bal gibi bağdaşıyor.şunuda bil fetullah gülen cumhuriyet rejimine karşı değil.hoca efendi bizim dilimizi ve dinimizi dünyaya tanıtıyor.ben böyle adama saygı duyarım.ama bu adam öbür dünyada hepiniz yakasına yapışcak.tabi ozaman iş işten geçmiş olacak...

Gönderi tarihi:

Bari milliyetçiyim falan demeyin. Takiyeciyiz deyin. Milliyetçi ayaklarına yatarak bir takım insanları

bak bizde sizin safınızdayız diyerek cumhuriyete olan kininize maske aramayın. Size alet olanlarada

bakmayın.Henüz herkez o kadar saf değil...

ben senden daha milliyetçiyim aksini iddia edemezsin,daha geçen hafta erciyesten kurultaydan indim,

biz sonuna kadar cumhuriyet rejimini savunuyoruz...

ama benim dinimi-türkçemi yayan kim olursa olsun bir komünist olsa de bir fethullah olsa da alnından öperim o adamı...

kendi çıkarlarım için iftira atmam..

kul hakkına girmeyi göze alamam

Gönderi tarihi:

İşte bu sözde milliyetçi, Türklük düşmanı, yobaz, sentezci, ümmetçilerin ne olduğunu herkes görüyor. Hem fetullah denen ajanı savunuyorlar hem de utanmadan milliyetçi olduklarını iddia ediyorlar.

Yazıklar olsun Türklük düşmanı sentezcilere...

Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin...

Gönderi tarihi:

İşte bu sözde milliyetçi, Türklük düşmanı, yobaz, sentezci, ümmetçilerin ne olduğunu herkes görüyor. Hem fetullah denen ajanı savunuyorlar hem de utanmadan milliyetçi olduklarını iddia ediyorlar.

ya yürü git senin işin gücün yok mu ya -_-

türkmenistandan gelip fethullahın okulları sayesinde türkiyeye aşık olan, türk birliği için canla başla çalışıp sırf bu yol uğruna yakutistandan özbekistana kadar giden sensin demi.... -_-

sizin yaptığınız oturduğunuz yerden laf atmak millete..

yaptığınız bir icraati göster de övün...oturduğun yerden ben milliyetçiyim deyip millete laf atmakla adam olunmuyo...

Gönderi tarihi:

ya yürü git senin işin gücün yok mu ya -_-

türkmenistandan gelip fethullahın okulları sayesinde türkiyeye aşık olan, türk birliği için canla başla çalışıp sırf bu yol uğruna yakutistandan özbekistana kadar giden sensin demi.... -_-

sizin yaptığınız oturduğunuz yerden laf atmak millete..

yaptığınız bir icraati göster de övün...oturduğun yerden ben milliyetçiyim deyip millete laf atmakla adam olunmuyo...

utan biraz utan

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.