Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 sevgılı nerro hanımefendı saygıdeger ıcten samımı ulkesını seven espırılı canayakın bır kısısın.Allah mutlu etsın.hep mutlu kal sabahları dukkanı erken ac patron kızar sonra her zaman sevgıyle ve mutlu kal hayat gonlunce olsun Alıntı
Φ nerro Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gerçekten mutluydum daha çok mutlu oldum beni utandırdın ay ne bilim ne diyeceğimi şaşırdım. güzel bir süprizdi .. artıkın benimde bir anı defterim neyin oldu iltifatların içinde çok mersi... bu arada siteyi erken açalım.patron tatilde diye yayılmayalım. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 yaşamak böyle bir şey acısa da yürekler ne düşler gerçek olur, ne o yakan özlemler maziyi düşünün bir kimbilir nerelerde köhne bir sebil gibi en sevgili hayaller ne yarın var umulan ne de dünden bir eser bundan gayrı yol da yok tükendi birer birer Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.