Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 http://fened.uludag.edu.tr/biyoloji/plan.html Çok haşin ve denyo bir tartışma ,hatta aşıkların atışması biçimine dönüşmüş bir tartışma! EVRİM TEORİSİ diye bir ders varmıdırı bu kadar uzatmak ancak sana yakışırdı KRALX.Böyle bir ders olabilir mi,bunu anlamak bu kadar zor mu?EVRİM TEORİSİ ancak FİZİK ve BİYOLOJİ'nin konusu olabilir,ki konusudur da .......YAMYAM bunu anlatmaya çalışıyor ama savaş halinde olduğun için anlayamıyorsun?Gerçi şu ana kadar anladığın birkonuya da rastlamış değilim?Bilim adamı olmak ya da evrim teorisini kabul etmek Ateist olmayı geektirmiyor,Teist ya da Deist de olabilirsin,bu bir zorunluluk değil İNANÇ meselesidir.Yani bir BAŞLATICI'nın olduğuna inanırsın ama diğer süreçlerin oluşmasında bir katkısının olmadığına "kanaat" getirirsin... Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Çok haşin ve denyo bir tartışma ,hatta aşıkların atışması biçimine dönüşmüş bir tartışma! EVRİM TEORİSİ diye bir ders varmıdırı bu kadar uzatmak ancak sana yakışırdı KRALX.Böyle bir ders olabilir mi,bunu anlamak bu kadar zor mu?EVRİM TEORİSİ ancak FİZİK ve BİYOLOJİ'nin konusu olabilir,ki konusudur da .......YAMYAM bunu anlatmaya çalışıyor ama savaş halinde olduğun için anlayamıyorsun?Gerçi şu ana kadar anladığın birkonuya da rastlamış değilim? Bilim adamı olmak ya da evrim teorisini kabul etmek Ateist olmayı geektirmiyor,Teist ya da Deist de olabilirsin,bu bir zorunluluk değil İNANÇ meselesidir.Yani bir BAŞLATICI'nın olduğuna inanırsın ama diğer süreçlerin oluşmasında bir katkısının olmadığına "kanaat" getirirsin... Böyle bir kanaata varmaları demek, kendi inançlarını reddetmeleri demektir. O yüzden bu biraz zor. Durum o noktaya gelince çok basit konuları bile kavramaktan kaçınıyorlar. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Ya ben sordum cevabını alamadım ( zaten sorduğum sorulara hiçbiriniz delikanlı gibi cevap veremediniz ya ) Bir sürü link vermişsiniz yok evrim sınıflarda okutuluyor diye bende diyorum ki o evrim senaryolarını sınıflarında işleyen hocalar neden bir Tanrıya inanmaktalar dersi bitirdikleri zaman neden namaz kılmaya gidiyorlar ? Hadi buyrun ( yam yam cevap vermesin zaten veremezde ) Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Bence konu bu olmamalı ders veriliyor mu verilmiyor mu?? Ders verilebilir..ona bakarsanız sizin düşüncenizin sadece dersleri veriliyor bizim düşüncelerimiz adına İlahiyat denen okullar acılmış İlaiyat fakültelerinin olması ve İslam ile alakalı dersler verilmesi sizin inanmanızı sağlamayacak ise evrim vs.. ile ilgili ders verilmeside bizim düşüncelerimizi değiştirmez elbette... Ders verilebilir elbette ne var ki bunda bu kadar mühim olan anlamadım doğrusu... Selametle...... Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Bence konu bu olmamalı ders veriliyor mu verilmiyor mu?? Ders verilebilir..ona bakarsanız sizin düşüncenizin sadece dersleri veriliyor bizim düşüncelerimiz adına İlahiyat denen okullar acılmış İlaiyat fakültelerinin olması ve İslam ile alakalı dersler verilmesi sizin inanmanızı sağlamayacak ise evrim vs.. ile ilgili ders verilmeside bizim düşüncelerimizi değiştirmez elbette... Ders verilebilir elbette ne var ki bunda bu kadar mühim olan anlamadım doğrusu... Selametle...... Dinlerin bilime faydası yoktur. Bilim asla referansını kutsal kitaplardan almamıştır. Dolayısıyla insanlığın şu anki gelişiminde dinlerin zerre kadar faydası olmamış, bilakis dini inançlara ters düştüğü gerekçesi ile köstek olmuştur. Dolayısıyla senin ilahiyat fakültesi dediğin okullar, insanlığa bilim adına hiç bir şey vermezler. İlahiyat fakültesi bilim adamı yetiştirmez. Tamamen manevi değerlerin tatmini içindir. Alıntı
Φ KaTliVaCib Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Uydur uydur söyle.... Siz nerede yaşıyorsunuz kuzum. Üniversitelerde dünyanın oluşumu, evrim teorisi gibi dersler okutuluyor. Bunu öğrenmek için herhangi bir üniversitenin ders prpgramına bakmanız yeterli. Ve inanın dünyanın oluşumu için 3-5 günden değil, milyonlarca yıldan bahsediliyor. Siz daha kendi kendinize gelin güvey olun.... peki sen bu zaman kavramının farklı oldugunu biliyomuydun karadeliklerde yıldızlarda zamanın farklı aktıgını biliyomuydun biraz bilgilenin arkadasım yaratılmayı kendinize yediremediğiniz için sallayıp duruyosunuz su ana kadar buraya kac tane kanıt getirdin de biz reddettik evet ornegin evrimin varlıgı ispatlandı ama sadece insanın yeni ozellikler kazanabileceği konusunda yani maymundan gelmiyoruz abicim bir tartışmaya girmeden once bilgi birikiminizi kontrol edin varsa tabi Alıntı
Φ ceviz Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Dinlerin bilime faydası yoktur. Bilim asla referansını kutsal kitaplardan almamıştır. Dolayısıyla insanlığın şu anki gelişiminde dinlerin zerre kadar faydası olmamış, bilakis dini inançlara ters düştüğü gerekçesi ile köstek olmuştur. Dolayısıyla senin ilahiyat fakültesi dediğin okullar, insanlığa bilim adına hiç bir şey vermezler. İlahiyat fakültesi bilim adamı yetiştirmez. Tamamen manevi değerlerin tatmini içindir. ....... stadyumda falanmı giriyon internete. orda meydan geniş galiba. ayrıyetten ben üniversitenin sitesine girdin şöle bi baktım göremedim dedim, yok demedimki. ..... bak bu aşağıda ismi yazılı olan kişiler bilim adamları ve ayrıyetten müslümanlar. yani neymiş: dinle bilim arasındaki ilişki senin düşündüğün kadar kötü değilmiş. Cabir Ibn Hayyan (Geber)Kimya (Kimyanın babası) öl: 803 Al-Asmai Zooloji, Botanik, Animal Husbandry. 740 - 828 Al-Khwarizmi(Algorizm)Matematik,Astronomi,Coğrafya.(Algorithm,Algebra, calculus) 770 - 840 'Amr ibn Bahr Al-Cahiz,Zoologi, Arap Grameri, Rhetoric,Lexicography 776 - 868 Ibn Ishaq Al-Kindi (Alkindus)Felsefe, Fizik, Optik, Tıp,Matematik, Metalurji.800 - 873 Sabit Ibn Kurra (Thebit)Astronomi, Tıp, Geometri, Anatomi.836 - 901 'Abbas Ibn Firnas, Mechanics of Flight, Planetarium, Artificial Crystals. öl:888 Ali Ibn Rabban Al-Tabari,Tıp, Matematik, Caligraphy, Literature.838 - 870 Al-Battani (Albategnius),Astronomi, Matematik, Trigonometri.858 - 929 Al-Fargani (Al-Fraganus)Astronomy, Civil Engineering.C. 860 Al-Razi (Rhazes)Tıp, Ophthalmology, Smallpox,Kimya,Astronomi.864 - 930 Al-Farabi (Al-Pharabius),Sosyologi, Logic, Felsefe, Siyaset Bilimi,Muzik.870 - 950 Abul Hasan Ali Al-Mesudi,Geography, History.öl: 957 Al-Sufi (Azophi) Astronomi 903 - 986 Abu Al-Kasim Al-Zahravi (Albucasis),Surgery, Medicine. (Father of Modern Surgery) 936 - 1013 Muhammad Al-Buzcani,Matematik, Astronomi, Geometri,Trigonometri.940 - 997 Ibn Al-Haytam (Alhazen)Fizik, Optik, Matematik.965 - 1040 Al-Mawardi (Alboacen),Siyaset Bilimi, Sosyoloji, Jurisprudence, Ethics.972 - 1058 Abu Reyhan Al-Biruni,Astronomi, Matematik. (Dünyanın Çevresini ölçtü)973-1048 Ibn Sina (Avicenna) Tıp, Felsefe, Matematik, Astronomi.981 - 1037 Al-Zarqali (Arzachel)Astronomi (Usturlabı bulmuştur).1028 - 1087 Omar Al-Hayyam,Matematik, Şiir.1044 - 1123 Al-Gazali (Algazel)Sosyoloji, Teoloji, Felsefe.1058 - 1111 Müslüman Toledo'nun(1085), Korsika ve Malta'nın(1090), Provence 'in(1050), Sicilya (1091) ve Kudüs (Jerusalem (1099)'ın Abu Bakr Muhammad Ibn Yahya (Ibn Bajjah)Felsefe, Tıp, Matematik, Astronomi,Şiir, Muzik.1106 - 1138 Ibn Zuhr (Avenzoar)Cerrahi, Tıp.1091 - 1161 Al-Idrisi (Dreses)Coğrafya (Dünya Haritası, İlk küre).1099 - 1166 Ibn Tufayl, (AbdubacerFelsefe, Tıp, Şiir.1110 - 1185 Ibn Ruşd (AverroesFelsefe, Law, Tıp, Astronomi, Teoloji.1128 - 1198 Al-Bitruji (Alpetragius)Astronomy öl: 1204 Ibn Al-Baitar Eczacılık,Botanik, Öl: 1248 Nasir Al-Din Al-Tusi Astronomi, Öklitçi Olmayan Geometri.1201 - 1274 Celaleddin Rumi Sosyoloji1207 - 1273 Ibn Al-Nafis Damişki, Anatomi1213 - 1288 Al-Fida (Abdulfeda)Astronomi, Coğrafya, Tarih.1273 - 1331 Muhammad Ibn Abdullah (Ibn Battuta)World Traveler. 75,000 mile voyage from Morocco to China and back.1304 - 1369 Ibn Haldun,Sosyoloji, Tarih Felsefesi, Siyaset Bilimi.1332 - 1395 Nasirüddin Tusi (1201-1274) matematikçi Ulug Bey,Astronomi,1393 - 1449 El-Harezmi Matemeatik Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Ceviz senin o yazdığn listeden bende yazdım ama malesef hiç görülmedi... Umarım bunu bari görürler.. Selametle....... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Boşversenize arkadaşlar, yüz kere mi söylüyeceğiz.. Bu arkadaşların en güvendikleri bilim adamı müslüman olsa onuda reddederler. Olay bilimsellikte değil, inanaçta.. Zaten bilimsellikte olsa, tesadüfe inanırlarmıydı..!!! Saygılar.. Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Bilim ile Din -ya da sen müslüman olarak anla- arasındaki ilişki tabiki o kadar çetrefilli değil ama verdiğin örnekler hakikaten çok komik.Yaşadıkları tarihlee bakarsan sanırım beni anlarsın.Bunların çoğu TEOLOG,bazıları ise FEYLOSOF...Benim tanıyabildiklerim arasında bilimadamı -sen FEYLOSOF anla- denilecek olanlar İbn-i Haldun,İbn-i Battuta,Farabi,İbn-i Rüşd,İbn-i Sina var ama diğerleri bilimadamı değil molla müsvetteleri.......... Mesela Farabi,gerçeği bulma konusunda FİLOZOF'ların PEYGAMBER'den daha üstün olduğunu söyler,çünkü peygamberler vahiy yoluyla alırken,filozoflar çaba ve emek harcayarak bu gerçeğe ulaşırlar-kaynak: A.Arslan,İBN-i farabi,vadi yayınları... Ya da İbn-i Haldun,Peygamberin sadece hasta halinde -sara- iken mesaj aldığını ve bir keresinde de Hatice tarafından yolda üstünü kapatılarak insanların görmesini engellendiğini ve bu durumun çelişik olduğunu,hasta bir adamın nasıl DOĞRU bilgi alabildiğini anlayamadığını söyler-kaynak:Kültür bakanlığı çevirisi,Mukaddime-sayfalarını hatırlayamıyorum ama bilahare yazacağım... Yani demek istediğim dini konular zor konular,insanın içinde boğulabileceği ve bir sonuca ulaşamayacağı konular,İNANÇ derler pirlerimiz...anlamak da anlatmak da zor,ikna ise İMKANSIZ........... Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Çok haklısın dostum.. Dostun değilim,olmak da istemem. İNSAN = BİLGi ise ve BİLGİ,İNANÇ'a ters ise bu durumda İNSAN ve İNANÇ arasındaki ilişki ne olur? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 "Yani demek istediğim dini konular zor konular,insanın içinde boğulabileceği ve bir sonuca ulaşamayacağı konular,İNANÇ derler pirlerimiz...anlamak da anlatmak da zor,ikna ise İMKANSIZ..........." Yazınızın bu kısmına yönelik dostum demiştim...)) Peki öyle olsun.. Şimdi bişey yazacamda uyarı yerim en iyiysi yazmıyım.. Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 "Yani demek istediğim dini konular zor konular,insanın içinde boğulabileceği ve bir sonuca ulaşamayacağı konular,İNANÇ derler pirlerimiz...anlamak da anlatmak da zor,ikna ise İMKANSIZ..........."Yazınızın bu kısmına yönelik dostum demiştim...)) Peki öyle olsun.. Şimdi bişey yazacamda uyarı yerim en iyiysi yazmıyım.. Mesafe bırakarak yazan ve konuşan insanı severim,aferin....Uyarı için endişelenmemen gerekiyor,endişelenmen gereken RAMAZAN da ağzını bozman olmalıydı......Ayrıca KANT ne alemde,yeni kopya alıntılarını merakla bekliyorum...yalnız bu sefer kendi cümlelerini kullanırsan gelişmekte olduğuna kanaat getireceğim.Başarılar........... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Bu foruma 3113 ileti yazmış biri olarak, bu iletilerin sadece ve sadece elli tanesi copy-pastedir, gerisi benim fikrim ve yazımdır.. Bu iletilerin yaklaşık bin küsürü havadan sudan meseleler.. Yaklaşık 2000' i ise fikri yazılardır.. Kabul etsende etmesende... Senin için bilgi gereksiz tabi.. Küfretmek bize uzaktır.. Uyarı yerim korkusu ise kişiliklerle uğraşma konusundadır.. Senin amacın yazı değil o yazının copy-paste olup olmaması.. Ben copy-paste yaptığım yerleri genellikle yorumsuz diyerek belirtirim.. Peki sen ne yaptın bugüna kadar.. Yoksa hep böyle kişiliklerlemi uğraştın.. İleti yazda nasıl yazarsan yaz.. Bana fikir lazım, adam değil.. Yazdıklarını okurum copy-pasteliğine bakmam.. Saygılar..(diğer okuyanlara) Alıntı
Φ lena Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Anlaşılan seni iyi tanıdığı. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Anlamadım lena..? Kimkimi iyi tanıyor.. Alıntı
Φ KaTliVaCib Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 .... LUTFEN FİKİRLERİNİZİ YAZIN KONUDAN UZAKLASMAYIN ortaya bir soru atmıstım en basta ateist arkadasların bana bilimsel yollarla haddimi bildirmesini bekliyorum bakalım bunu kim yapabilecek Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Bekleme katlivacip, zira boşa beklersin.. Böyle bir kanıt yok ellerinde.. Olsaydı şimdiye kadar sen ben demeden yazarlardı.. İki aydır ben aynı şeyi bekliyorum getiremediler... Saygılar... Alıntı
Φ ceviz Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Dostun değilim,olmak da istemem. adamlardaki dandikliğe bakarmısınız. bir müslümanla en ufak bir yakınlaşmayı bile kaldıramıyorlar, kalmışkı dini konularda objektif düşünüp tartışacaklar. normal hayatta asla yüzüne bakmayacağımız adamlarla burda muhattap olmaz zorunda kalıyoz ya ona üzülüyom. ama meydanı asla boş bırakmıyacaz bunu unutmayın. Alıntı
Φ ceviz Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Benim tanıyabildiklerim arasında bilimadamı -sen FEYLOSOF anla- denilecek olanlar İbn-i Haldun,İbn-i Battuta,Farabi,İbn-i Rüşd,İbn-i Sina var ama diğerleri bilimadamı değil molla müsvetteleri.......... güzel araştır. güzel araştırda öle gel. sen yenisin burda, herkes senin sandığın gibi cahil değil. senin tanıyabildiklerin o kadarsa genelleme yapma. senin gibi din e karşı alerjisi olan birisinin o kadarını tanıdığınada inanmıyorum ya hadi neyse. ayrıca feylosof yani anadolu filazofu veya sadece filazof olmak için birkaç bilim dalıyla birden uğraşmak gerekir. her filazof bir bilim adamıdır ama her bilim adamı filazof değildir. yani bilim adamından daha üstün oluyo. iltifatın için sağol. Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 .... stadyumda falanmı giriyon internete. orda meydan geniş galiba. ayrıyetten ben üniversitenin sitesine girdin şöle bi baktım göremedim dedim, yok demedimki. sizde linkleri yollayarak zevkten deliye dönmüşsünüz gördüğüm kadarı ile. bak bu aşağıda ismi yazılı olan kişiler bilim adamları ve ayrıyetten müslümanlar. yani neymiş: dinle bilim arasındaki ilişki senin düşündüğün kadar kötü değilmiş. Cabir Ibn Hayyan (Geber)Kimya (Kimyanın babası) öl: 803 Al-Asmai Zooloji, Botanik, Animal Husbandry. 740 - 828 Al-Khwarizmi(Algorizm)Matematik,Astronomi,Coğrafya.(Algorithm,Algebra, calculus) 770 - 840 'Amr ibn Bahr Al-Cahiz,Zoologi, Arap Grameri, Rhetoric,Lexicography 776 - 868 Ibn Ishaq Al-Kindi (Alkindus)Felsefe, Fizik, Optik, Tıp,Matematik, Metalurji.800 - 873 Sabit Ibn Kurra (Thebit)Astronomi, Tıp, Geometri, Anatomi.836 - 901 'Abbas Ibn Firnas, Mechanics of Flight, Planetarium, Artificial Crystals. öl:888 Ali Ibn Rabban Al-Tabari,Tıp, Matematik, Caligraphy, Literature.838 - 870 Al-Battani (Albategnius),Astronomi, Matematik, Trigonometri.858 - 929 Al-Fargani (Al-Fraganus)Astronomy, Civil Engineering.C. 860 Al-Razi (Rhazes)Tıp, Ophthalmology, Smallpox,Kimya,Astronomi.864 - 930 Al-Farabi (Al-Pharabius),Sosyologi, Logic, Felsefe, Siyaset Bilimi,Muzik.870 - 950 Abul Hasan Ali Al-Mesudi,Geography, History.öl: 957 Al-Sufi (Azophi) Astronomi 903 - 986 Abu Al-Kasim Al-Zahravi (Albucasis),Surgery, Medicine. (Father of Modern Surgery) 936 - 1013 Muhammad Al-Buzcani,Matematik, Astronomi, Geometri,Trigonometri.940 - 997 Ibn Al-Haytam (Alhazen)Fizik, Optik, Matematik.965 - 1040 Al-Mawardi (Alboacen),Siyaset Bilimi, Sosyoloji, Jurisprudence, Ethics.972 - 1058 Abu Reyhan Al-Biruni,Astronomi, Matematik. (Dünyanın Çevresini ölçtü)973-1048 Ibn Sina (Avicenna) Tıp, Felsefe, Matematik, Astronomi.981 - 1037 Al-Zarqali (Arzachel)Astronomi (Usturlabı bulmuştur).1028 - 1087 Omar Al-Hayyam,Matematik, Şiir.1044 - 1123 Al-Gazali (Algazel)Sosyoloji, Teoloji, Felsefe.1058 - 1111 Müslüman Toledo'nun(1085), Korsika ve Malta'nın(1090), Provence 'in(1050), Sicilya (1091) ve Kudüs (Jerusalem (1099)'ın Abu Bakr Muhammad Ibn Yahya (Ibn Bajjah)Felsefe, Tıp, Matematik, Astronomi,Şiir, Muzik.1106 - 1138 Ibn Zuhr (Avenzoar)Cerrahi, Tıp.1091 - 1161 Al-Idrisi (Dreses)Coğrafya (Dünya Haritası, İlk küre).1099 - 1166 Ibn Tufayl, (AbdubacerFelsefe, Tıp, Şiir.1110 - 1185 Ibn Ruşd (AverroesFelsefe, Law, Tıp, Astronomi, Teoloji.1128 - 1198 Al-Bitruji (Alpetragius)Astronomy öl: 1204 Ibn Al-Baitar Eczacılık,Botanik, Öl: 1248 Nasir Al-Din Al-Tusi Astronomi, Öklitçi Olmayan Geometri.1201 - 1274 Celaleddin Rumi Sosyoloji1207 - 1273 Ibn Al-Nafis Damişki, Anatomi1213 - 1288 Al-Fida (Abdulfeda)Astronomi, Coğrafya, Tarih.1273 - 1331 Muhammad Ibn Abdullah (Ibn Battuta)World Traveler. 75,000 mile voyage from Morocco to China and back.1304 - 1369 Ibn Haldun,Sosyoloji, Tarih Felsefesi, Siyaset Bilimi.1332 - 1395 Nasirüddin Tusi (1201-1274) matematikçi Ulug Bey,Astronomi,1393 - 1449 El-Harezmi Matemeatik Konuyu saptırmışsınız... Bu bilginler ilahiyat fakültesi mi okumuş? Ya da uzmanlık konularını Kur'an'dan mı almış ? Alın size Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi' nin ders programı ; http://www.divinity.ankara.edu.tr/tr/index...?s=lpd&p=1# Derslere bir göz atın bakalım fiziksel ya da biyolojik bilimler var mı? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Yamyam cevizin yazdığı insanların her biri dallarında en uzman alim kişilerdir.. Hepside müslüman bilimcilerdir... Yani ilahiyatçılıkla nasıl bir alaka kurdun..?? Yav kardeşim neden iletileri okumadan ileti yazarsınız...)) Saygılar.. Alıntı
Φ ceviz Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 yamyam canım benim yaaaaaaa.. bazen verdiğin cevaplar karşısında azım açık seyretmekten başka bişey yapamıyorum. :D ... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.