Φ figgaro Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 ewt esas sorun ve genelde sık duyulan soru kalbimimi beynimimi dinlesem ama mantıklı hareket edersem elime paradan başka hiçbişe geçmez kalbimi dinlersem belkide hiçbirzaman yaşayamayacağım mutluluklar ....ama parasızda olmuyor mutsuz hiç olmuyor ...offfffffffffff para mı mutluluk mu..parada mutluluk getirebilir..mutlulukta para getirebilir..mevzu incedir..ama siz öncesinde birbirinizi varolduğunuz için bir sevmeyi deneyin..sevdiyseniz sevebildiyseniz gerisi hallolur..kimse sevdiği kadını aç bırakmak istemez..seven kadın erkeğini olmazsa olmazlara sürüklemez..sonuçta sevgiye biçilen bedelde de , maddi isteklilikte de bir had olmalı..herkez haddini bilecek.. iştee o kadarr.. Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 para mı mutluluk mu..parada mutluluk getirebilir..mutlulukta para getirebilir..mevzu incedir..ama siz öncesinde birbirinizi varolduğunuz için bir sevmeyi deneyin..sevdiyseniz sevebildiyseniz gerisi hallolur..kimse sevdiği kadını aç bırakmak istemez..seven kadın erkeğini olmazsa olmazlara sürüklemez..sonuçta sevgiye biçilen bedelde de , maddi isteklilikte de bir had olmalı..herkez haddini bilecek.. iştee o kadarr.. teşekkür ederim... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Heyy gidi günler heyy Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 rendevu almaya gelmistim sekreter nerde ? Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2009 rendevu almaya gelmistim sekreter nerde ? kaçtı.. sen söle ama psişik halini..sekretersizde hallderiz.. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 dur ilk ogreneyim bedavami ve saat ucreti ne kadar efendim yarin aksam 8 den sonra ugrarim ben derdimi anlatma Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.