Φ suheda Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Aşkı düşünmediğin zaman aşkı bulursun suhedacım..aşk konuşulduğu yere gelmez.. --hissediyorum varyaa..sen öle bi ilişkiye girip öyle bir aşk yaşıcaksın ki..şimdiki cevapsız sorularına güleceksin Diyorsun hem psikolog hemde medyumsun yani Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Diyorsun hem psikolog hemde medyumsun yani umutsuz vakaymışın gibi davranma be şuheda . .ben sadece psikolog kanaatimi kullanmıştım.. .. --şuheda şaka biyana..hislerim o yönde yani..olacak gibi..ama bu forumdan değil..yaşadığın şehirde..işyerinde..arkadaş ortamında..var bişeler bence..biraz ayık ol yeter.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 umutsuz vakaymışın gibi davranma be şuheda .ben sadece psikolog kanaatimi kullanmıştım.. --şuheda şaka biyana..hislerim o yönde yani..olacak gibi..ama bu forumdan değil..yaşadığın şehirde..işyerinde..arkadaş ortamında..var bişeler bence..biraz ayık ol yeter.. Forumdan değil gerçeğinden ne hayır gördükki sanalından görelim üstelik benim gibi sanal hiç birşeye inanmayan biri...Sana Karakedinin "sanalda aşk dedikleri" yazısını tekrar okumanı öneriyorum.. Tamam bundan sonra ayık olucağım hatta dört gözle bakıcağım etrafıma hislerine güveniyorum Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Forumdan değil gerçeğinden ne hayır gördükki sanalından görelim üstelik benim gibi sanal hiç birşeye inanmayan biri...Sana Karakedinin "sanalda aşk dedikleri" yazısını tekrar okumanı öneriyorum..Tamam bundan sonra ayık olucağım hatta dört gözle bakıcağım etrafıma hislerine güveniyorum şuheda çık içimden yaa..valla başımı arıttıın.. zaten sana sanaldan olmayacak dedim..aşk hakkında okucak bişeyim yok..yerim aşkı ..bu arada sanalda hiç bişeye inanmıyorum diyosun..sanaldaki herkez için, durumun itibariyle şu an sende bir sanalsın, onlar için sendemi bir yalansın..yoksa benmi bir yalancıyım ..doğruyu nereye kaçırdık..pc mi kırıyorum şu an.. --tanıdığınız iyi bi psikolog varmııı Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 şuheda çık içimden yaa..valla başımı arıttıın.. zaten sana sanaldan olmayacak dedim..aşk hakkında okucak bişeyim yok..yerim aşkı ..bu arada sanalda hiç bişeye inanmıyorum diyosun..sanaldaki herkez için, durumun itibariyle şu an sende bir sanalsın, onlar için sendemi bir yalansın..yoksa benmi bir yalancıyım ..doğruyu nereye kaçırdık..pc mi kırıyorum şu an.. --tanıdığınız iyi bi psikolog varmııı Hahaha rolleri değişebiliriz Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Hahaha rolleri değişebiliriz valla hangi rolü model alacağımızı şaşırdık.. rol dedinde aklıma geldi.. victor hugo nun şöle bir sözü var.."aşk , bir işkenceciyle kurbandan ibaretttir..süregelen zaman içerisinde roller değişebilir..işkenceci kurban..kurban işkececi olabilir..ve aşk acısız olmaz demiş.." valla ne bilim öle demiş..doğrumudur sencee.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 valla hangi rolü model alacağımızı şaşırdık.. rol dedinde aklıma geldi.. victor hugo nun şöle bir sözü var.."aşk , bir işkenceciyle kurbandan ibaretttir..süregelen zaman içerisinde roller değişebilir..işkenceci kurban..kurban işkececi olabilir..ve aşk acısız olmaz demiş.." valla ne bilim öle demiş..doğrumudur sencee.. Biraz abartmış sanki gerçi ben aşkla ilgili her sözün kişinin kendi duyguları ile paralel olduğuna inanırım. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 tmm..aşk konusunu kapatıyoruz..başka şeyler duymak istiyorum..baya bi hallice olur olmaz ama içlice yeterince çınladı kafamda aşk çanlarıı.. yazık ama kafama.. Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 sinirlerim bozuk bunun bir tedavisi varmi sayin psi? Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 sinirlerim bozuk bunun bir tedavisi varmi sayin psi? niee bozuk minnik kuşumuz... Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 Tamam artik bozuk degil....Duzeldi Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Sevgili psikolog şu güzel bahar günlerinde iş yerine gelip tıkılıp kalmak psikolojimi olumsuz etkiliyor bahar geldi börtü böcek şenlendi kendimi kırlara atıp papatya toplamak istiyorum. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Sevgili psikolog şu güzel bahar günlerinde iş yerine gelip tıkılıp kalmak psikolojimi olumsuz etkiliyor bahar geldi börtü böcek şenlendi kendimi kırlara atıp papatya toplamak istiyorum. sana katılmamak ne mümkün.. ve suheda "sen istersen yaratırmışsın kendi özyaşamında mutluluğu"..ben bi kaçgündür bi kaç kafadengi arkadaşımla gündüz çalıştığımız için geceleri kırlara yaylalara çıkmaktayız..hatta en son dün gece gitmiştik..tabi soluğuda bi kendir pişir kendin yecide almış olsakta..çok eylenceleiydi..bence sende arada bi vakit ayırıp böle şeyler yap..helede gece çıktığımız o yüksek yayla kesimlerinden mersinin ışıldayan o gece manzarasına bakmak ayrı bi keyifti..tertemiz rüzgarların yüzüne çarpışı..çiçek ve toprak kokularının yüzünde oluşturduğu gülümseme..ne biliim iştee..bi başka.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 sana katılmamak ne mümkün.. ve suheda "sen istersen yaratırmışsın kendi özyaşamında mutluluğu"..ben bi kaçgündür bi kaç kafadengi arkadaşımla gündüz çalıştığımız için geceleri kırlara yaylalara çıkmaktayız..hatta en son dün gece gitmiştik..tabi soluğuda bi kendir pişir kendin yecide almış olsakta..çok eylenceleiydi..bence sende arada bi vakit ayırıp böle şeyler yap..helede gece çıktığımız o yüksek yayla kesimlerinden mersinin ışıldayan o gece manzarasına bakmak ayrı bi keyifti..tertemiz rüzgarların yüzüne çarpışı..çiçek ve toprak kokularının yüzünde oluşturduğu gülümseme..ne biliim iştee..bi başka.. Sevgili psikolog,bana yol göstermenizi beklerken kendi eğlencenizle beni çatlatmanızı şaşkınlıkla okudum Bizim buranın yaylaları sizin yaylalarınıza benzemez rakımı nerden baksanız 2500 ve eminim şuan kar kalınlığı 2 metre civarındadır.. Yinede bugün kendimi kırlara atmaya kararlıydım kiiii sabah uyandığımda yağmurlu fırtınalı bir hava ile karşılaştım dünkü havadan eser yok Bende bir terslik var artık kabul ettim doğa bile bana karşı.. Ben ümitsiz bir vakamıyım? Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 bu günde benim psikolojim bozuk.. daatırım valla.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Sevgili psikolog,bana yol göstermenizi beklerken kendi eğlencenizle beni çatlatmanızı şaşkınlıkla okudum Bizim buranın yaylaları sizin yaylalarınıza benzemez rakımı nerden baksanız 2500 ve eminim şuan kar kalınlığı 2 metre civarındadır.. Yinede bugün kendimi kırlara atmaya kararlıydım kiiii sabah uyandığımda yağmurlu fırtınalı bir hava ile karşılaştım dünkü havadan eser yok Bende bir terslik var artık kabul ettim doğa bile bana karşı.. Ben ümitsiz bir vakamıyım? slmm geldimi arka arkaya gelirr derrmişimm.. şuhedacım sen gül pozitif düşün, pozitif düşünüş eylemlerinide yaşadığın dünyayıda sana pozitif gösterir..ama insanız psişik hallerimiz gözardı edilemez..kimsenin mutlak mutluluk gibi bi lüksü yok..ben bir gün gülerim bir gün ağlarım , duruma göre işte..mesele nasıl daimi mutlu olurum meselesi değil..mutsuzluğu nasıl bi ana önce üzerimden atabilirim meselesi bence..akıl suheda akıl..yaradan herşeyi kaybettirsinde aklımızı kaybettirmesin..ben bazen bunu düşünür kendi kendime mutlu olurum..tmm gülme ben küçük şeylerden de mutlu olurum.. not: bu arada kurtlar kuşlar seni beklemekte..bi görünüver.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 slmm geldimi arka arkaya gelirr derrmişimm.. şuhedacım sen gül pozitif düşün, pozitif düşünüş eylemlerinide yaşadığın dünyayıda sana pozitif gösterir..ama insanız psişik hallerimiz gözardı edilemez..kimsenin mutlak mutluluk gibi bi lüksü yok..ben bir gün gülerim bir gün ağlarım , duruma göre işte..mesele nasıl daimi mutlu olurum meselesi değil..mutsuzluğu nasıl bi ana önce üzerimden atabilirim meselesi bence..akıl suheda akıl..yaradan herşeyi kaybettirsinde aklımızı kaybettirmesin..ben bazen bunu düşünür kendi kendime mutlu olurum..tmm gülme ben küçük şeylerden de mutlu olurum.. not: bu arada kurtlar kuşlar seni beklemekte..bi görünüver.. Valla kurdada kuşada kavuştum,çok dolu bir hafta geçirdim..kırlarada çıktım,deli gibi alışverişte yaptım eş dost akrabada gezdim,evi otel niyetine kullanıp kahvaltımı bile dışarda yaptım bir hafta kısa geldi ama doping almış gibiyim Ve inanmıycaksın ama doğa bile beni mutlu etmek için elinden geleni yaptı pırıl pırıl bir hava vardı,halada var Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 Valla kurdada kuşada kavuştum,çok dolu bir hafta geçirdim..kırlarada çıktım,deli gibi alışverişte yaptım eş dost akrabada gezdim,evi otel niyetine kullanıp kahvaltımı bile dışarda yaptım bir hafta kısa geldi ama doping almış gibiyim Ve inanmıycaksın ama doğa bile beni mutlu etmek için elinden geleni yaptı pırıl pırıl bir hava vardı,halada var Allam suheda mutlu.. ne mutlu.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Sevgili psikolog,gene ben geldim müzmin hastan ümitsiz vakan bir ara uykusuzluk problemi çekiyordum şimdiyse tabiri caizse semeri devirip uyuyorum ama nasıl iş güç olamazsa hiç uyanmıycağım öyleki geçenlerde telefon eden bir arkadaşım "her aradığımda uyuyorsun mutsuz insanlar uyur ne oldu?" diye sordu.bu sence doğrumudur? Oysaki ben bu aralar kendimi çok mutlu hatta umutlu hissediyordum Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Ortada hiçbişe yok ama üzgün üzgün geziyorum ruh gibi kafayımı yemeye başladım acaba Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2008 Ortada hiçbişe yok ama üzgün üzgün geziyorum ruh gibi kafayımı yemeye başladım acaba Gel kardeşim ilişiver yanıma çocukluğuna dön ve anlat hasta konumundan bir anda doktorluğa terfi ettirdim kendimi hani bir film vardıya akıl hastanesinde ki hastalar hastaneyi ele geçiriyor doktorlar hasta onlar doktor oluyor korku filmi Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 Gel kardeşim ilişiver yanıma çocukluğuna dön ve anlat hasta konumundan bir anda doktorluğa terfi ettirdim kendimi hani bir film vardıya akıl hastanesinde ki hastalar hastaneyi ele geçiriyor doktorlar hasta onlar doktor oluyor korku filmi olur nerden başlıyım bi korku filmide biz yaparız kötümü olur... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 valla şu sıralar bende kafayı sıyırmış durumdayım..benim mesele derin mesele..hani etrafa ne kadar yakınlaşırsan bi o kadarda kendine uzaklaşırsın hadisesi..kendimi bulamıyom..ağlamakla gülmek arasındayım..hem mutlu hem mutsuz..ortaya karışık çoban salata kıvamında..bulamıyom kendimi..kayboldum.. .. --size şimdilik yardımcı olamıcam gibi..daalmışım..boğulmuşum..falan filann Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 Abicimmmm sen hastasın (yüzüne sölemek gibi olmasın ama ) tedavi olman lazım. (bakk ne kadar kolaymış çaresi dimi ama ) Yaaaaa amannnnnben çözmüşüm olayı "hayat fani ölüm ani " o yüzden ne yapıyoruzzzz????? yicen,içecen,gülecen,oynıcan anladınmı abicim NOT : ücret peşin olsun, hasta masta dinlemem döverim bak Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2008 Cıkss şimdide değiştim şimdide çok mutluyum ya Allah bozmasın..ama bunun nedeni var sanırsam üzügünlüğümünde nedeni varmıs...ama ben anlamıyomusum... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.