Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sevgili Doktorum(canım hastam'a ithafen yazılmıştır),

Buda'nın esasen kitap yazmadığını açıklamanız çok yerinde oldu zira ben kendisini Nietzche gibi yazar sanıyordum.Neyse...konuyu saptırma girişiminiz böylelikle gözümden kaçmadı..halen verdiğim vizite ücretinin karşılığını alamadığımı düşünmekteyim. Ne biliyim benim bildiğim psikologlar şööle bi çocukluğa inerler telkin edici konuşmalar yaparalar..hani?Kimine fındık yeme..kimine kitap oku...böyle şey olur mu kardeşim..pardon yani Sevgili Doktorum..sizden en az 20 seans alacağım var..ne zaman başlarız???

Nietszche falan diyip sokma bizi felsefi hezeyanlar içine..devamlı aklım çalışıyor diyen ve bundan rahatsızlık duyan bir karadenizliye ne dememi bekliyordun ki.. :) sana kitap oku dedim ihtiyacın buydu..ruhani şeffaflığa ulaştırmaktı seni amacım.. :lol: ..yoga kötü birşeymi ki.. seninde çocukluğuna ,bilinçaltına inerdim isteseydin..içindeki o küçücük masum kız çocuğunu açığa çıkartmak çokta kolay olurdu inan benim için..

ama ben sende daha farklı bir psikolojik rahatsızlık görüyor gibiyim..öğrenilmiş muhalefet.. B)

ve sözümü madem Nietszche dedin onunj bir sözüyle kapatayım..

BENİ ÖLDÜRMEYEN ŞEY DAHADA GÜÇLENDİRİR.. :clover:

• Cevaplar 130
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Belki de sabırsız davranıyorumdur

olacak olan kısmetse eğer..sen şamda o newyork ta da olsa seni bulur..kısmetsizlikse..ağaçtan düşmezse armut..neylesin kel mahmut.. gibim birşeydir..rahat ol..

Gönderi tarihi:

Doktor bey,yuzumdeki sinir bozucu iri yari sivilceyi sikmak istiyorum,sivilce doktoru olmadiginizi biliyorum tabi ki de.Bu istekle nasil basa cikabilirim,bu bir obsesyon durumu mudur? :online2long::wacko:

BÖÖĞĞĞÜÜÜÜüü...!.öhü öhü aha..pardon yaa. :blushing: öncelikle şu kusmukları bir temizlettireyim..içim dışına çıktı..evet o yüzündeki çıbanımsı sivilceyi patlatamama hali bir obsesyon durumudur..ergenlik sivilcesi dicem ..menapoz dönemindesin..ondan değildir.. :lol: sen fazla çikolata yeme ve..stresten uzak dur..bir an öncede evlen..hiçbişeyin kalmaz.. :P

Gönderi tarihi:

BÖÖĞĞĞÜÜÜÜüü...!.öhü öhü aha..pardon yaa. :blushing: öncelikle şu kusmukları bir temizlettireyim..içim dışına çıktı..evet o yüzündeki çıbanımsı sivilceyi patlatamama hali bir obsesyon durumudur..ergenlik sivilcesi dicem ..menapoz dönemindesin..ondan değildir.. :lol: sen fazla çikolata yeme ve..stresten uzak dur..bir an öncede evlen..hiçbişeyin kalmaz.. :P

menopoz!bu yastaki biri de evli degilse artik... -_-

sizin hic sivilceniz cikmadi mi yaaa :( niye istifra ettiniz.?siz en ufak biseye mideniz bulanicakti niye doktor oldunuz! :angry: hem bi tane var,iki tane olsaydi bayilacaktiniz herhalde! :angry:

ucretimi geri rica edeyim,mahkemede gorusuruz :lol:

Gönderi tarihi:

Nietszche falan diyip sokma bizi felsefi hezeyanlar içine..devamlı aklım çalışıyor diyen ve bundan rahatsızlık duyan bir karadenizliye ne dememi bekliyordun ki.. :) sana kitap oku dedim ihtiyacın buydu..ruhani şeffaflığa ulaştırmaktı seni amacım.. :lol: ..yoga kötü birşeymi ki.. seninde çocukluğuna ,bilinçaltına inerdim isteseydin..içindeki o küçücük masum kız çocuğunu açığa çıkartmak çokta kolay olurdu inan benim için..

ama ben sende daha farklı bir psikolojik rahatsızlık görüyor gibiyim..öğrenilmiş muhalefet.. B)

ve sözümü madem Nietszche dedin onunj bir sözüyle kapatayım..

BENİ ÖLDÜRMEYEN ŞEY DAHADA GÜÇLENDİRİR.. :clover:

İhtiyacım olan şey kitap okumak olsaydı ki,bunu hep yaparım..dünyanın en mesut insanı olmam gerekirdi.Teşhisiniz yanlış Doktor Bey!Söyleminizin tam aksine neyi farkettim biliyormusunuz okudukça mutsuz olduğumu... :(

Bana kalırsa Dr.FİGGARO sizin sektör değiştirmeniz gerek :D Aksi takdirde bu alanda çok zaiyata yol açacaksınız.. :D

Öte yandan durun sinirlenmeyin..sizinle ilgili güzel düşüncelerimde var..Bakınız "mutluluk denince aklına gelen ilk şey" topici :D

Bende kapanış cümlemi Nietzche'den seçtim;

"UÇURUMLARI SEVENİN KANATLARI OLMALI!"

Gönderi tarihi:

olacak olan kısmetse eğer..sen şamda o newyork ta da olsa seni bulur..kısmetsizlikse..ağaçtan düşmezse armut..neylesin kel mahmut.. gibim birşeydir..rahat ol..

Tamam hocam bu söylediklerini dikkate alıcam,işe yaramazsa paramı geri alırım ona göre B):D

Gönderi tarihi:

menopoz!bu yastaki biri de evli degilse artik... -_-

sizin hic sivilceniz cikmadi mi yaaa :( niye istifra ettiniz.?siz en ufak biseye mideniz bulanicakti niye doktor oldunuz! :angry: hem bi tane var,iki tane olsaydi bayilacaktiniz herhalde! :angry:

ucretimi geri rica edeyim,mahkemede gorusuruz :lol:

tımam tımam kızma.. :blushing: ..

leyla hanım oturun şöyle sakinleşin.. :unsure:

size iyi bir akapunktur tedavisi yapalım..ilk seans ücreti bizden.. ;) ..sivilcenizi yok edeceğiz emin olun.. B)

Gönderi tarihi:

İhtiyacım olan şey kitap okumak olsaydı ki,bunu hep yaparım..dünyanın en mesut insanı olmam gerekirdi.Teşhisiniz yanlış Doktor Bey!Söyleminizin tam aksine neyi farkettim biliyormusunuz okudukça mutsuz olduğumu... :(

Bana kalırsa Dr.FİGGARO sizin sektör değiştirmeniz gerek :D Aksi takdirde bu alanda çok zaiyata yol açacaksınız.. :D

Öte yandan durun sinirlenmeyin..sizinle ilgili güzel düşüncelerimde var..Bakınız "mutluluk denince aklına gelen ilk şey" topici :D

Bende kapanış cümlemi Nietzche'den seçtim;

"UÇURUMLARI SEVENİN KANATLARI OLMALI!"

ama ben sana her kitabı oku demedim..yoga ve reiki içeren kitap önermiştim..mesut olamazsın sen dilioşçum..bir düşün içi dolu bir acılı mı yoksa içi boş bir mutlu mu olmak isterdin..sen birincisini tercih ederdin eminim..farkındalık mutsuzluğu beraberinde getirir..ama barışık olmalı insan hayatında bir çok şeyle..insan kendini değerli görmeli ama önemsememeli..evet madem Nietszche ..devam edelim..

Niceleri kendi zincirlerini çözemezlerde dostlarının azatçısıdırlar..Kendi alevlerinizde yanmaya hazır olmalısınız..Önce kül olmadan kendinizi nasıl yineleyebilirsinizki..

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

noldu ya..herkez ruhunu,bedenini ve zihnini aynı çizgiye getirebildi de bir benmiyim çıldırık.. :shaun: ..

arkadaşlar..iyi ve kendinizle barışıksanız lafım yok...amma kandırıkçılıkta yok.. :ermm:

Misafir €L€KTRO_777
Gönderi tarihi:

valla doktor ben deilim sedelina apla ama sende hafıza kaybı var galiba :D

Gönderi tarihi:

sayun fıgaroo ben kimim nıye varım bişe hatırlamıyom da :D:stuart:

mütemadiyen kafana bir cismin düşmesi sonucu hafıza kaybına uğrama halleri söz konusu gibi sende -_- ...çözüm...başka bir cisimle kafana vurma şartı gerekliliği..nee anlamadın mı..nasıl mı yaniii...dur dur..kaçma..hehuuheheuuheheuu.. :lol:

NOT:..bir mineral olduğunu unutma yeter.. :stuart:

Gönderi tarihi:

valla doktor ben deilim sedelina apla ama sende hafıza kaybı var galiba :D

elektro kaçtı sedelina.. :) ..el atta yakalıyalım...şimdi her gördüğünü annesi , kardeşi, babası falan sanır.. :P

• 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:

şimdide benim psikoloğa ihtiyacım var...ama etraftakilerde aynı şeyi söylediklerinden..kaldım mı..kendim..hemde bir başına..insan nasıl iyi ederki kendini..telkin in hangi hallisi teselli..

***ruh bedeni etkiliyor..günlerdir..midem çok kötü..dizlerim sızılar..halsizlik yorgunluk..psikoloji işte.. bozuldu mu..beden de alır nasibini..şımartmak kendini..yoo..yoo..o kadar ağırım ki..olmaz..yada ödüllendirmek..ama neydi ki zaferim..yoksa deliliğe vurmak mı...zaten yeterince vurmadık mı...

koştur..iştir..çiştir...derken..yaş otuz oldu..otuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....psikolojim bozuk..kalbimde kırık..oysa nasılda dalga geçerdim kendimle..noldu bana yaa...kimde kaldı sevincim..sonu gelmez yolun virajları...ettirdiğin umut...sevincimi kaçırdı..ama sevdirdi de...neden insan bazen..yanlış yerde..yanlış zamanda..yanlış ortamda ..ama doğru insanla karşılaşırki..kadersizlik böyle m i bitirir insanı...çelişkililiğin en ayyuka çıkmışlıkları içerisinde.. kalkıp gideyim evime..geç oldu..hoşçakalın... -_-:clover: .....

Gönderi tarihi:

olsun yaaa...seviyorum ben yine..yemek yiyeni..gözleriyle güleni..samimiyeti arttırabilme çabasından olan pembemsi yalanları...sabah işe gelirken caddede bir kör gördüm..elinde baston..kaldırım boyunca gidiyordu..yanından geçerken ne duydum biliyormusunuz..şarkı mırıldanıyordu..keyifliydi..Allahım yaa...kendimden utandım...evet...evet...içinde olmak yaşamın...ve gülebilmek...sevindirici..ve ben seviyorum hala..gülebilenleri...olsakta çocuğun en şımarığı.... :lol:

***farkettimde dün ne kadar yakınmışım... :unsure: ....insanız ya...hep sonradan gelmese ya şu akıl başa...amma hep sonradan gelir dimi..sonradan..aklımız başımıza... :stuart: ......çıkayım sahile...annemide ne kadar özledim...oda özlemiştir...hayırsızını...kalın sağlıcakla... :clover:

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Sayin doktor bey,benim cok buyuk bir sorunumm var,Internet bende hastalik haline geldi isim olmasa bile hic birsey yapmadan oylece duruyorum....Soyle internetten kopup baska seyler yapmak istiyorum ama su kopma isini nasil yapabilirim....

Gönderi tarihi:

muhim bi sorunsal sorunlu kızımız.. :) ..içinden 3 e kadar sayıp pc nin fişini çek..ama pc nin haa yanlışlıkla kendi fişini çekme.. :P ..bak o saman nasıl görünecek gözüne dünyaa..valla

Gönderi tarihi:
muhim bi sorunsal sorunlu kızımız.. :) ..içinden 3 e kadar sayıp pc nin fişini çek..ama pc nin haa yanlışlıkla kendi fişini çekme.. :P ..bak o saman nasıl görünecek gözüne dünyaa..valla

oyle deme o fisi cekmek cok zor orasi oyle karisikki kimin eli kimin cebinde gibi bir durum soz konusu..Kimin fisi kimin kablosunda :D Valla 2 aydan beri duzeltmiyorum...Hatta benim pc nin sarj aletinin kaplosu her gecen gun kisaliyor :D baska cozum bul sen en iyisi :)

Gönderi tarihi:
oyle deme o fisi cekmek cok zor orasi oyle karisikki kimin eli kimin cebinde gibi bir durum soz konusu..Kimin fisi kimin kablosunda :D Valla 2 aydan beri duzeltmiyorum...Hatta benim pc nin sarj aletinin kaplosu her gecen gun kisaliyor :D baska cozum bul sen en iyisi :)

bence o kablolarla siz birbirinizi boğun bilgisayar sizden kurtulsun.. :D

Gönderi tarihi:

Sevgili psikolog

Şimdi benim bir sorunum var nasıl anlatsam bilemiyorum :blushing:

Malumunuz bahar ayı yaklaşmakta bahar demek aşk demek,bu baharda doğru insanı bulup aşık olmak istiyorum sizce bunu nasıl başarabilirim :unsure:

Gönderi tarihi:
Sevgili psikolog

Şimdi benim bir sorunum var nasıl anlatsam bilemiyorum :blushing:

Malumunuz bahar ayı yaklaşmakta bahar demek aşk demek,bu baharda doğru insanı bulup aşık olmak istiyorum sizce bunu nasıl başarabilirim :unsure:

Aşkı düşünmediğin zaman aşkı bulursun suhedacım..aşk konuşulduğu yere gelmez.. :online2long:

--hissediyorum varyaa..sen öle bi ilişkiye girip öyle bir aşk yaşıcaksın ki..şimdiki cevapsız sorularına güleceksin :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.