Φ cecile Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Şiirler çok güzel inşallah sevdiğin kişi seni anlar ve sonsuza kadar sewer Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Şiirler çok güzel inşallah sevdiğin kişi seni anlar ve sonsuza kadar sewer artık anlama beklemiyorum hiç bir şeyi anlamdıramıyorum şiirleride sadece sevdiğim için yazıyorum bendende sana bir dilek inşallah seni senden daha çok sevenler çıkar karşına sevgilerimle... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Göster Gün gelir seninle karşılaşırsak Sorana eserim deyipte göster Saçında beyazı gözümde yaşı Bu benim hatıram deyipte göster Aşkımın eseri deyipte göster Göster ki tanısın dostta düşmanda Ne çıkar sen artık pişman olsanda Sana gönderdiğim mektupları da Bu benim romanım deyipte göster Aşkımın romanı deyipte göster Öyle sevildin ki bu senin hakkın Göğsüne gururdan madalya takın Bir soran olursa utanma sakın Bu benim aşığım deyipte göster Bu benim sevdiğim deyipte göster Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum İstemem güneş batsın İstemem karanlığı Böyle bir akşam üstü Çıkardın dargınlığı Karanlık bahtım gibi Sardı tüm benliğimi Böyle bir akşam üstü Bıraktın ellerimi Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum Gururun mu bırakmaz Geri dönmeye seni Acılara bürüdün Hem kendini hem beni Aşkta gurur olmazmış Bunu sen söylemiştin Ellerin ellerimde Ne yeminler etmiştin Gözlerin gözlerimde Çok yeminler etmiştin Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum ferdi tayfur. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Göster Gün gelir seninle karşılaşırsak Sorana eserim deyipte göster Saçında beyazı gözümde yaşı Bu benim hatıram deyipte göster Aşkımın eseri deyipte göster Göster ki tanısın dostta düşmanda Ne çıkar sen artık pişman olsanda Sana gönderdiğim mektupları da Bu benim romanım deyipte göster Aşkımın romanı deyipte göster Öyle sevildin ki bu senin hakkın Göğsüne gururdan madalya takın Bir soran olursa utanma sakın Bu benim aşığım deyipte göster Bu benim sevdiğim deyipte göster Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum İstemem güneş batsın İstemem karanlığı Böyle bir akşam üstü Çıkardın dargınlığı Karanlık bahtım gibi Sardı tüm benliğimi Böyle bir akşam üstü Bıraktın ellerimi Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum Gururun mu bırakmaz Geri dönmeye seni Acılara bürüdün Hem kendini hem beni Aşkta gurur olmazmış Bunu sen söylemiştin Ellerin ellerimde Ne yeminler etmiştin Gözlerin gözlerimde Çok yeminler etmiştin Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum ferdi tayfur. gerçekten ferdi tayfur hayranımısın? o adamın ii biri olduunu biliom ama şarkılarını ve filmlerini sevmem hemde hiç. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 gerçekten ferdi tayfur hayranımısın? o adamın ii biri olduunu biliom ama şarkılarını ve filmlerini sevmem hemde hiç. olabilir ben filimlerini ve müziğini çok severim ve hayranıyım Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 olabilir ben filimlerini ve müziğini çok severim ve hayranıyım eh zevkler ve renkler tartışılmaz. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 eh zevkler ve renkler tartışılmaz. evet aynen öyle Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Sessizliğin kızı.. olmasın yaa.. bu topic senin bizde yazalım tanıdığım sessiz... çok duygusal, belki yüreği biraz buruk geldi... ama sevgiye insanlığa merhamete açık bir insan.. tanışıp iletişim kurduğum için mutluyum.. iyiki varsın.. sessizliğin kızısın, ama sessiz olma tamammı Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Sessizliğin kızı.. olmasın yaa.. bu topic senin bizde yazalım tanıdığım sessiz... çok duygusal, belki yüreği biraz buruk geldi... ama sevgiye insanlığa merhamete açık bir insan.. tanışıp iletişim kurduğum için mutluyum.. iyiki varsın.. sessizliğin kızısın, ama sessiz olma tamammı İstediğin zaman buraya yazabilirsin arkadaşım bazen sessiz kalmak en iyisi diyorum ve sessiz kalmak zorundayım bunada alışıyorum seninle forum dışındada arkadaş olmak isterim kabul edersen Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 İstediğin zaman buraya yazabilirsin arkadaşım bazen sessiz kalmak en iyisi diyorum ve sessiz kalmak zorundayım bunada alışıyorum seninle forum dışındada arkadaş olmak isterim kabul edersen tabiki arkadaş olabiliriz bi sakıncası yok benim için.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 tabiki arkadaş olabiliriz bi sakıncası yok benim için.. ekledim seni ve küçük bir yorum yapmak istedim buraya yazdım sen çok iyi çok tatlı,dürüst bir okadarda çok cana yakınsın kıss felsefeci aynı ben iyi dostluklara canım Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yaşamayı senle anladım Sende öğrendim ben sevmeyi İnan aşk nedir bilmiyordum Sende tanıdım bu duyguyu Elimde duran fotoğrafın Baktım inan tanıyamadım Bu şarkımı ben sana yazdım Sense hala anlayamadın Sevgi gibi kutsal kelime Yalnız senle düştü dilime Ölmek yetmez senin uğruna Sense hala anlayamadın Elimde duran fotoğrafın Baktım inan tanıyamadım Bu şarkımı ben sana yazdım Sense hala anlayamadın Hissetmeyi senle yaşadım Sende tattım ben bu duyguyu Söylemekten hep korkuyordum Şimdi dinle bütün aşkımı Şimdi beni anlıyormusun Bu şarkımı dinliyormusun İnan seni çok seviyorum Sende beni seviyor musun Sevgi gibi kutsal kelime Yalnız senle düştü dilime Ölmek yetmez senin uğruna Sense hala anlayamadın Şimdi beni anlıyormusun Bu şarkımı dinliyormusun İnan seni çok seviyorum Sende beni seviyor musun Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Nerdesin Yürüdüğün yollarda yürüyeyim Yalvarırım bırak ben geleyim.. Canımı iste feda edeyim.. Yürüdüğün yollarda yürüyeyim.. Olmaz sensiz olmaz.. Asla can dayanmaz.. Yürüdüğün yollarda yürüyeyim.. Nerdesin beni unutsun demişsin Nerdesin bunu sen diyemezsin Nerdesin...Seni unutmak kolaymı.. Beni bağırtmak kolaymı.. Söyle nerdesin.. Yürüdüğüm yollar bitmiyor.. Anlatamam kalbim çok acıyor.. Senin için bir can ölüyor.. Söyle sen nerdesin... Bir daha beni aramma sorma Unut gitsin herşey burada bitsin diye yazmışsın Uonra herşeyini alıp kaybolmuşsun.. Ama ama bir şeyi unutmuşsun.. UNUTTUĞUN SENİ DUVARLARA YAZMIŞ... UNUTTUĞUN SENİ KENDİNE YAZMIŞ... UNUTTUĞUN ŞİMDİ SORUYOR SANA.. SENİ UNUTMAK KOLAYMI... BENİ BÖYLE BAĞIRTMAK KOLAYMI.. AMA ŞUNU UNUTMA ............. PEŞİNDEYİM ASLA BIRAKMAM Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Nerdesin Yürüdüğün yollarda yürüyeyim Yalvarırım bırak ben geleyim.. Canımı iste feda edeyim.. Yürüdüğün yollarda yürüyeyim.. Olmaz sensiz olmaz.. Asla can dayanmaz.. Yürüdüğün yollarda yürüyeyim.. Nerdesin beni unutsun demişsin Nerdesin bunu sen diyemezsin Nerdesin...Seni unutmak kolaymı.. Beni bağırtmak kolaymı.. Söyle nerdesin.. Yürüdüğüm yollar bitmiyor.. Anlatamam kalbim çok acıyor.. Senin için bir can ölüyor.. Söyle sen nerdesin... Bir daha beni aramma sorma Unut gitsin herşey burada bitsin diye yazmışsın Uonra herşeyini alıp kaybolmuşsun.. Ama ama bir şeyi unutmuşsun.. UNUTTUĞUN SENİ DUVARLARA YAZMIŞ... UNUTTUĞUN SENİ KENDİNE YAZMIŞ... UNUTTUĞUN ŞİMDİ SORUYOR SANA.. SENİ UNUTMAK KOLAYMI... BENİ BÖYLE BAĞIRTMAK KOLAYMI.. AMA ŞUNU UNUTMA ............. PEŞİNDEYİM ASLA BIRAKMAM bu şiirleri sen yazıyosan valla helal olsun. yazmıyosan da helal olsun. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 bu şiirleri sen yazıyosan valla helal olsun. yazmıyosan da helal olsun. ismail yk şarkısı Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 ismail yk şarkısı kısım şimdi sen benim rezil olduğumu sanıyon ama bence olmadım. aslında şarkı ya da şiir olmadğına bakmadım. her zaman şiir veya şarkı yazıyosun. bunun için şaşırmış olsam gerek! Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 kısım şimdi sen benim rezil olduğumu sanıyon ama bence olmadım. aslında şarkı ya da şiir olmadğına bakmadım. her zaman şiir veya şarkı yazıyosun. bunun için şaşırmış olsam gerek! şiirlerde benim olanın altında adım soyadım yazılı Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Tanımam senden baska Beni yanından hic ayırma Gözlerim gözlerinde kalsin Seninle öyle doluyum ki ah Her animda inan sen varsın Istersen ver günahlarını Raziyim al sevaplarimi Koparma askim baglarimi Ellerin ellerimde kalsin Tanımam senden baska Dünyada yoktur esin Sanki yillar öncesi Seni görüp sevmisim Anla artık halimden Süphe etme sevgimden Sensizlik bir ucurum Tut artık ellerimden Tut artık ellerimden Sana adadim herseyimi Sen cizdin benim kaderimi Esirgeme benden sevgini ah Gelde bu yalnizlik son bulsun Tanımam senden baska Dünyada yoktur esin Sanki yıllar öncesi Seni görüp sevmisim Anla artık halimden Süphe etme sevgimden Sensizlik bir ucurum Tut artık ellerimden Tut artık ellerimden... Alıntı
Φ İsyankar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 sitede yeniyim ama sıcak kanlı ve sevecen biri olduğunu sanıyorum umarım topic'e yazmama kızmazsın ... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 sitede yeniyim ama sıcak kanlı ve sevecen biri olduğunu sanıyorum umarım topic'e yazmama kızmazsın ... saol teşekkür ederim . bizlerde yeniydim bak şimdi eskidik sizde öyle olursunuz. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 saol teşekkür ederim . bizlerde yeniydim bak şimdi eskidik sizde öyle olursunuz. bak ben de eski hissettim kendimi. (ne çabuk eskidim ya) Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 bak ben de eski hissettim kendimi. (ne çabuk eskidim ya) hurdacıda geçmiyoki versek seni Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 manyetik özelliğimi kullanarak yapıştım kızım bu foruma ben Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 manyetik özelliğimi kullanarak yapıştım kızım bu foruma ben bende öle valla Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 SEDAT İÇİN... http://www.mp3dinle.be/mail_dinle.php?id=5...87GWjAlQXN9K1dz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.