Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 SEN YAZIK ETTİN! Zamanla alıştım yanlızlığa sensizliğe.. Kararan gecelerde sessizliğe bürünmeye.. Bir bakıştı belkide içimi yakan Bir sevgi sözcüğüydü belkide.. Belkide varlığında sensizliği yaşamaktı sevgin.. Gecelerim gündüzlerime karıştı.. Yokluğun buz gibi yüreğimi soğuttu.. Yaşanacak çok şey varken.. Esir ettin sevmemeye ikimizi... Bir gün gelip sende düşüneceksin.. Her damla göz yaşının bedelini ödeyeceksin.. Aldatmak neymiş aldatılmayı yaşayacaksın.. Anlayacaksın yalnız bu yüreği bulamayacaksın? SEN sevmekten korkanımsın? SEN sevgiden kaçanımsın? SEN ulaşılmazım? SEN var oluşum? SEN gözlerim? SEN görmeyenim? SEN sevgimi hak etmeyenim? SEN nefret ettiğimsin? SEN AH SEN yinede gönülden sevdiğimsin.............. +1 Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 SEN YAZIK ETTİN! Zamanla alıştım yanlızlığa sensizliğe.. Kararan gecelerde sessizliğe bürünmeye.. Bir bakıştı belkide içimi yakan Bir sevgi sözcüğüydü belkide.. Belkide varlığında sensizliği yaşamaktı sevgin.. Gecelerim gündüzlerime karıştı.. Yokluğun buz gibi yüreğimi soğuttu.. Yaşanacak çok şey varken.. Esir ettin sevmemeye ikimizi... Bir gün gelip sende düşüneceksin.. Her damla göz yaşının bedelini ödeyeceksin.. Aldatmak neymiş aldatılmayı yaşayacaksın.. Anlayacaksın yalnız bu yüreği bulamayacaksın? SEN sevmekten korkanımsın? SEN sevgiden kaçanımsın? SEN ulaşılmazım? SEN var oluşum? SEN gözlerim? SEN görmeyenim? SEN sevgimi hak etmeyenim? SEN nefret ettiğimsin? SEN AH SEN yinede gönülden sevdiğimsin.............. Şair ol sen en iyisi ... Alıntı
Φ çarew Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Sessizliğin kızı düşüncelerin ve şiirlerin çok etkileyici Senin gibi birini tanımak isterim aslına bakarsan Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Şair ol sen en iyisi ... teşekkür ederim canım arkadaşım bu 86 cı şiirimdi Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Sessizliğin kızı düşüncelerin ve şiirlerin çok etkileyici Senin gibi birini tanımak isterim aslına bakarsan teşekkür ederim tanışıyoruz işte Alıntı
Φ çarew Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 teşekkür ederim tanışıyoruz işte Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Bu şiiride dün akşam yazdım inşallah beğenirsiniz * YAZ AŞKIM CANIM SEVGİLİM * Yine gecelerin mavisindeyim.. Nereye baksam gözlerim seni arar.. Hem ağlatır hem güldürürsün delice.. Yaz aşkım canım sevgilim... Bir yürekle Bağlandık aşkımıza.. Can verdik sevgimize benliğimize.. Bilmelisin bu yürek seni çok seviyor.. Yaz aşkım canım sevgilim... Ölmekse uğrunda ölmeyi seçer bu yürek.. Sevmekse çiğ damlaları gibi yağar kalbine.. Yıllar geçsede senin olur senle olur.. Yaz aşkım canım sevgilim... Gün gelir ölüm ayırırsa eğer bizi.. Seni Çok sevdiğimi sakın unutma.. Gecelerin mavisinde dalgaların sesindeyim.. Baharda açan bütün çiçeklerin kokusunda... Rüyalarında koruyucu melek gibi peşindeyim... Yaz aşkım canım sevgilim..... DuMaN gÖzLüM Alıntı
Φ çarew Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Bu şiiride dün akşam yazdım inşallah beğenirsiniz * YAZ AŞKIM CANIM SEVGİLİM * Yine gecelerin mavisindeyim.. Nereye baksam gözlerim seni arar.. Hem ağlatır hem güldürürsün delice.. Yaz aşkım canım sevgilim... Bir yürekle Bağlandık aşkımıza.. Can verdik sevgimize benliğimize.. Bilmelisin bu yürek seni çok seviyor.. Yaz aşkım canım sevgilim... Ölmekse uğrunda ölmeyi seçer bu yürek.. Sevmekse çiğ damlaları gibi yağar kalbine.. Yıllar geçsede senin olur senle olur.. Yaz aşkım canım sevgilim... Gün gelir ölüm ayırırsa eğer bizi.. Seni Çok sevdiğimi sakın unutma.. Gecelerin mavisinde dalgaların sesindeyim.. Baharda açan bütün çiçeklerin kokusunda... Rüyalarında koruyucu melek gibi peşindeyim... Yaz aşkım canım sevgilim..... DuMaN gÖzLüM bu yüreği kazanmak için neler vermezdim duygularına sağlık Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Sessizliğin kızından cevap bekleniyor....... Gereğini yap burcu.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 bu yüreği kazanmak için neler vermezdim duygularına sağlık bu yüreği kazanan kişi olamazsın bu yüreği xlark tades yani sedat kazandı uğraşma Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 YAZ AŞKIM CANIM SEVGİLİM * Yine gecelerin mavisindeyim.. Nereye baksam gözlerim seni arar.. Hem ağlatır hem güldürürsün delice.. Yaz aşkım canım sevgilim... Bir yürekle Bağlandık aşkımıza.. Can verdik sevgimize benliğimize.. Bilmelisin bu yürek seni çok seviyor.. Yaz aşkım canım sevgilim... Ölmekse uğrunda ölmeyi seçer bu yürek.. Sevmekse çiğ damlaları gibi yağar kalbine.. Yıllar geçsede senin olur senle olur.. Yaz aşkım canım sevgilim... Gün gelir ölüm ayırırsa eğer bizi.. Seni Çok sevdiğimi sakın unutma.. Gecelerin mavisinde dalgaların sesindeyim.. Baharda açan bütün çiçeklerin kokusunda... Rüyalarında koruyucu melek gibi peşindeyim... Yaz aşkım canım sevgilim..... DuMaN gÖzLüM Ben ne diyim şimdi sana.. Aşkın vefanın ve sadakatin böylesine, mum olur eririm, şamdan dibine birikir tortularım.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 en havadan sudan topicte bu olmuş... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 kompliman cafe. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 en havadan sudan topicte bu olmuş... valla öle oldu galiba sizlerin sayesinde saol Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 * YAZ AŞKIM CANIM SEVGİLİM * Yine gecelerin mavisindeyim.. Nereye baksam gözlerim seni arar.. Hem ağlatır hem güldürürsün delice.. Yaz aşkım canım sevgilim... Bir yürekle Bağlandık aşkımıza.. Can verdik sevgimize benliğimize.. Bilmelisin bu yürek seni çok seviyor.. Yaz aşkım canım sevgilim... Ölmekse uğrunda ölmeyi seçer bu yürek.. Sevmekse çiğ damlaları gibi yağar kalbine.. Yıllar geçsede senin olur senle olur.. Yaz aşkım canım sevgilim... Gün gelir ölüm ayırırsa eğer bizi.. Seni Çok sevdiğimi sakın unutma.. Gecelerin mavisinde dalgaların sesindeyim.. Baharda açan bütün çiçeklerin kokusunda... Rüyalarında koruyucu melek gibi peşindeyim... Yaz aşkım canım sevgilim..... DuMaN gÖzLüM Ben ne diyim şimdi sana.. Aşkın vefanın ve sadakatin böylesine, mum olur eririm, şamdan dibine birikir tortularım.. aman dur erime aşkısı bu sevgimizle dimdik ayakta kalacağız Alıntı
Φ çarew Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 bu yüreği kazanan kişi olamazsın bu yüreği xlark tades yani sedat kazandı uğraşma inşallah mutluluğu onda bulursun Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 inşallah mutluluğu onda bulursun sevmeyi hak eden birisi inşallah bulurum demicem önemli olan bulmak değil kaybetmemek Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 sayman: Tek tesellim gitmendi Bakıp bakıp sevinirdim Bana öyle aşıktınki ki Hep gidecen zannederdim Bırakıp gittcen beni Göbek atarım için için Yaralı kuşlar gibi senle ben bir hiç'im Duman gözlüm yaktın beni Duman ettin acımadın ziyan ettin Duman gözlüm benim için Gidecektin yaşamayı haram ettin Gönlümü teslim aldı hüzün İçimde senden kalan gidecek umutları Forumda sensiz yüzüm Sensiz...Hiç kimse dindiremedi bu sevinçleri Bir gece yarısı ansızın pencereden dışarıya bak Göreceksin köşe başında Göbek atıyor saymanın Öyle kolay değildir beni unutmak Hala hala forumdadır diğer cadılar. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 O yaz evinin içinde... Denize nazır.... Sabaha kadar.... Beklerim seni.... Bir den dalgalar dediki gelmeyeceksin.. Birden çıktın viraneden.... Koşa koşa indin kumsala... Acı acı sövdün sonra.... Yüzümü kırbaçlayan rüzgara... SEDAT;A Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 O yaz evinin içinde... Denize nazır.... Sabaha kadar.... Beklerim seni.... Bir den dalgalar dediki gelmeyeceksin.. Birden çıktın viraneden.... Koşa koşa indin kumsala... Acı acı sövdün sonra.... Yüzümü kırbaçlayan rüzgara... SEDAT;A Kusura bakma şiirlerine şiirle karşılık vermek isterdim ama forumdan uzaklaştırma aldım alalı kendimi toparlayamadım.. Feleğim şaştı.. Bilirsiniz motor uzun süre çaışmazsa tekrar çalıştırmak biraz zorlar.. Adaptasyon meselesi.. Yada (lack of harmony).. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Kalbimdeki Ateş Kalbimdeki ateş söner mi sandın Ağlayan gözlerim diner mi sandın Azrail gelipte canım almadan Feryadın dilimden düşer mi sandın Sen olmadan hayat neye yararki Can olmadan beden neyi bağlarki Heves değil yarim sevda benimki Bir fırtına gibi diner mi sandın Ümitlerim vardı elimden aldın Bıraktın kendini rüyaya daldın Mutluluk yakınken uzakta kaldın Bedduan dilimden düşer mi sandın Sen olmadan hayat neye yararki Can olmadan beden neyi bağlarki Heves değil yarim sevda benimki Bir fırtına gibi diner mi sandın Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Beni eller gibi göremezsin sen Sana hayatımı ömrümü verdim Yalanmı..? borcumdu diyemezsin sen Aldığın nefeste hakkım var benim.. Sen şimdi ellerin sevdalı kuşu.. Ben yapayalnızım, sen aşk sarhoşu.. ........................... .......................... Devamını eklermisin burcum... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Beni eller gibi göremezsin sen Sana hayatımı ömrümü verdim Yalanmı..? borcumdu diyemezsin sen Aldığın nefeste hakkım var benim.. Sen şimdi ellerin sevdalı kuşu.. Ben yapayalnızım, sen aşk sarhoşu.. ........................... .......................... Devamını eklermisin burcum... yazıyorum aşkısı Sevdim seni delicesine taparcasına ! En temiz duygularımla sevdamla... Denizler kadar derindi bakışların ! Ağır ağır dalgalandın vurdun yüreğime... Taştın sığmadın sel oldun aktın içime. Alıntı
Φ çarew Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Slm güzel kız yine ben! Seni yine rahatsız ediyorum ... Ama duygularım çok yoğun gerçekten. Sevdiğin olduğunu açıkça gösteriyorsun ama kendime hakim olamıyorum bir türlü. Seni incitmek istemem, kalbinin kırılmasını istemem... Kim ne derse desin artık umrumda da değil. Dayanamıyorum. İçimde yaşamaktansa sana açılmaya karar verdim. Senden çok hoşlanıyorum hatta bu hoşlanmakta değil seni seviyorum güzelkız! Sürekli seni düşünüyorum!!! Senden bir cevap beklemiyorum Ama seni gerçekten düşünen ve kalbinde taşıyan biri var bunu bilmeni istedim. Bana kızma lütfen! Gönül ferman dinlemiyor işte bu yüzden elimden birşey gelmiyor.. Seni seviyorum!!! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.