Φ Seda Sayann Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 ne büyük ask helal olsun sana yüregine saglik Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Selam seda nbr:)) Konyaya konsere gelsene.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 ne büyük ask helal olsun sana yüregine saglik saol teşekkür ederim buda devamı olsun Bitanesinden Bitanesine Sen bana Allah'in verdigi bir ödülsün Sen bana cennetten bir gülsün,gülücüksün Helalim alin yazim,baharim diger yarim Sensizlik ölüm bana havam,suyum,ekmegim,asim Bitanesinden Bitanesine Can tanesiden can tanesine Ben sensiz yapamiyorum Gül tanesinden gül tanesine E duy sesimi Ben seni sevmekten bikmayacagim Tek seni sevmekten usanmayacagim Helalim alin yazim,baharim diger yarim Sensizlik ölüm bana havam,suyum,ekmegim,asim Bitanesinden Bitanesine Can tanesiden can tanesine Ben sensiz yapamiyorum Gül tanesinden gül tanesine E duy sesimi Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Allahina kurban yarim Bir eski düştün gördügüm Adın dilimde kördüğüm Pesine pervane döndügüm sendin bilmiyorsun Başı bulutsuz dağların Kaç kez tükettin umutlarımı Atıp içimde gömdüğüm Sendin ölmüyorsun Allahına kurban yarim al bu canım senin olsun Yollarına durmam yarim beklesemde dönmüyorsun Alıntı
Φ Seda Sayann Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 cagirmadiniz ki geleyim sesizligin_kizi harkasin Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 cagirmadiniz ki geleyim sesizligin_kizi harkasin teşekkür ederim seda devam edelim... İnadına Seveceğim Bırakıp gitmek kolaydı seni Ama gönlümden silemedim ki Sen bana herşeyi yapmıştın ama Seni kalbimden silemedim ki İnadına inadına seveceğim seni İnadına inadına seveceğim seni Sen beni unuttun ama Ben seni gönlümden silemedim ki Ben seni kalbimden silemedim ki Her seven vefalı olmuyor aşkta Gönlüm her çiçeğe konmuyor asla Kararlıyım ama bırakmam seni Bir Kerem bir Aslı misali işte İnadına inadına seveceğim seni İnadına inadına bırakmam seni Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 cagirmadiniz ki geleyim Tmm gloria gel.. Konya seni bekliyo.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 SANA BÜYÜK BİR ŞEY SÖYLEYECEĞİM Sana büyük bir sır söyleyeceğim Korkuyorum senden Korkuyorum yanınsıra gidenden Pencerelere doğru akşam üzeri El kol oynatışından Söylenmeyen sözlerden Korkuyorum hızlı-yavaş zamandan Korkuyorum senden Sana büyük bir sır söyleyeceğim Kapat kapıları Ölmek daha kolaydır, sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam sevgilim... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 AŞK KİTABI Ne olur söyleyin sevenler bana Ayrılmak kanun mu aşk kitabında Elele tutuşup gülmeden daha Terketmek kanun mu aşk kitabında Ümitlerim kırıldı bitti Hayallerim yıkıldı gitti Bu dert beni benden etti Sevdim sevdim bak ne hale geldim Her seven sonunda düşüyor derde Bu aşk kitabının yazanı nerde Bir aşık inandı çok sevdi diye Terketmek kanun mu aşk kitabında ahmet selçuk ilkan Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 sizleri seviyorummmmmmmm Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 sessizliğin_kızı efendim bitanesi Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 sizleri seviyorummmmmmmm teşekküler 'sessizliğin_kızı' bizde seni seviyoruz iyiki varsın. benide unutmadığından dolayı ....... Mululuğu hakaden kalbin hep mutlu olur. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 sizleri seviyorummmmmmmm teşekküler 'sessizliğin_kızı' bizde seni seviyoruz iyiki varsın. benide unutmadığından dolayı ....... Mululuğu hakaden kalbin hep mutlu olur. ben teşekkür ederim sende iyiki varsın arkadaşım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 sizleri seviyorummmmmmmm Merhaba arkadaşım, Birde burdan teşekkür etmek istedim..çok yeni olmama karşın sende bu duyguyu yaratabilmiş olmak çok mutluluk verici. Ne diyeyim..herşey gönlünce olsun arkadaşım Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Merhaba arkadaşım, Birde burdan teşekkür etmek istedim..çok yeni olmama karşın sende bu duyguyu yaratabilmiş olmak çok mutluluk verici. Ne diyeyim..herşey gönlünce olsun arkadaşım çok saolasın ben teşekkür ederim Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Oysa Bir Umuttu hayat akıp giderken avuçlarımdan egilip yerden toplayamiyorum parcalarımı ve artık her şey için cok geç demek için belkide çok geç... simdi ellerim bomboş sözlerim sarhoş gönlüm olmus bin parça cokdan terk edip gitmis içde bu sevda gözler olsa ne fayda oysa bir umuttu hep gönlü besleyen dayan yüregim diyen ama kap kara bir yel her yani sardi bende bir tek can kaldi coskun irmaklardan tozlu yagmurlardan tasli yollardan gecdim yalan olmus serden nar kokulu yardan her seyimden vazgecdim oysa bir umuttu hep gönlü besleyen dayan yüregim diyen ama kap kara bir yel her yani sardi bende bir tek can kaldi simdi ellerim bombos sözlerim sarhos gönlüm olmus bin parca cokdan terk edip gitmis icde bu sevda gözler olsa ne fayda... sedata Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 seviş benimle cikar atesten elbiseni bit tek ciplakligin kalsin atesten de sicak ay odada simdi ay yatakta ay icindeyken daha ciplak görünüyorsun kendini ver bana nasil da büyür bedenin gecenin icinde sen sen degilsin artik hadi konus benimle utanmak istiyorum sözlerinden sevis benimle, savas benimle karisalim birbirimize hic nokta koyma geceye dur yok, durak yok bu son gece, ölüm yakin konus benimle, sevis benimle sinirsiz ol, yasaksiz ol sevis benimle, savas benimle bir yilan kadar soguk ve kivrak bir yalan kadar cekici ve ürkütücü olmalisin sen sen degilsin artik ben de yokum sevis benimle, konus benimle yalnizca ask ve gece ölüm bir adim ötede sedata Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Ben olmalıydım o sevgi en başta benim hakkımdı biricik sevdigin ben almalıydım. gonlune baskası girmemeliydi tanrıdan dileğim ben olmalıydım o sevgi en başta benim hakkımdı biricik sevdigin ben almalıydım. gonlune baskası girmemeliydi tanrıdan dileğim ben olmalıydım ellerin ellerinde bulusmalıydı gozlerim gozlerinde konusmalıydı kalbim kalbimde ağlaşmalıydı boynuna sarılan ben olmalıydım ben olmalıydıım ben olmalıydıım sevilen özlenen ben olmalıydım seni bir başkası sevmemeliydi kalbininsahibi ben olmalıydım ben olmalıydıım ben olmalıydıım sevilen özlenen ben olmalıydım seni bir başkası sarmamalıydı kalbininsahibi ben olmalıydım ellerin ellerinde bulusmalıydı gozlerim gozlerinde konusmalıydı kalbim tek kalbimde ağlaşmalıydı boynuna sarılan ben olmalıydım ben olmalıydıım ben olmalıydıım boynuna sarılan ben olmalıydımsedata Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 intizar Sakın bir söz söyleme Yüzüme bakma sakın Sesini duyan olur Sana göz koyan olur Düşmanımdır seni kim Bulursa cana yakın Annen bile okşasa Benim bağrım kan olur Dilerim tanrıdan ki Sana açık kucaklar Bir daha kapanmadan Kara toprakla dolsun Kan tükürsün adını Bensiz anan dudaklar Sana benim gözümle Bakan gözler kör olsun sedata Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 sor beni Bir gün gelir hasretimden için yanarsa Dertle yüklü yosun tutmuş gecelere sor Yanlızlıklar pişmanlıklar seni sararsa Ilgıt ılgıt esen deli rüzgara sor Sor beni ellere sor sor Gecelere sor beni Günlere aylara sor sor Yüreğine sor beni Bir gün gelir anıların hesap sorarsa Gözlerinden akan ilk yaşlara sor Yüreğin alevlenir dolar taşarsa Bağrı yanık boynu bükük türkülere sor sedata Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Ya Seninle Yada Sensiz Gönlüm yorgun düştü sevdandan Gitme aşkının göster bana Hasretinden usandım ama Kül oldum artık yana yana Beni senden ayırma zor olur Beni üzme yıkma ne olur ah Özlüyorum sensiz yanık yüreğim Kah rolurum gitme güzelim Üzülür ağlarsın sen böyle aşk bulamazsın Ya seninle yada sensiz Durumumuz bak çaresiz Beni yorma beni kolla Olamam sensiz tek başımasedata Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 xlark tades sevmektir - xlark tades umuttur - xlark tades mertliktir ........................................GÜVENDİR........................................ xlark tades gelenektir - xlark tades akıldır - xlark tades gelecektir ........................................SEVENDİR.......................................... xlark tades aşktır- xlark tades sevilmektir x lark tades şereftir ........................................ÖNCELİKTİR....................................... ..........ONSUZLUK ÖLÜMDÜR - XLARK TADES YAŞAMDIR................ .......................................VAR OLUŞTUR...................................... Hava için değil.....S E V D A için... Zaman için değil....Ö M Ü R B O Y U.. Yalanla değil...........D O Ğ R U L A R L A.. Ayrı ayrı değil...........O M U Z O M U Z A... Şerefsizce değil..........O N U R L A... Utanarak değil..............G U R U R L A.. Eğilerek değil..................D İ M D İ K... Sefada değil.....................C E F A D A... Minderde değil....................Ç A M U R D A... Bazen değil..........................H E R Z A M A N Zaferde değil.........................H E Z İ M E T T E... Köstekle değil..........................D E S T E K L E ... Kendime değil...........................A Ş K I N A... İhanetle değil..... .......................S A D A K A T L E... Sınırlı Değil..................................S I N I R S I Z C A... Doyumluk değil.............................D O Y A S I Y A.. Korkuyla değil................................K O R K U S U Z C A.. Görüntüde değil...............................Ö L Ü M Ü N E... sensiz değil......................................S E N İ N L E.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 xlark tades sevmektir - xlark tades umuttur - xlark tades mertliktir ........................................GÜVENDİR........................................ xlark tades gelenektir - xlark tades akıldır - xlark tades gelecektir ........................................SEVENDİR.......................................... xlark tades aşktır- xlark tades sevilmektir x lark tades şereftir ........................................ÖNCELİKTİR....................................... ..........ONSUZLUK ÖLÜMDÜR - XLARK TADES YAŞAMDIR................ .......................................VAR OLUŞTUR...................................... Hava için değil.....S E V D A için... Zaman için değil....Ö M Ü R B O Y U.. Yalanla değil...........D O Ğ R U L A R L A.. Ayrı ayrı değil...........O M U Z O M U Z A... Şerefsizce değil..........O N U R L A... Utanarak değil..............G U R U R L A.. Eğilerek değil..................D İ M D İ K... Sefada değil.....................C E F A D A... Minderde değil....................Ç A M U R D A... Bazen değil..........................H E R Z A M A N Zaferde değil.........................H E Z İ M E T T E... Köstekle değil..........................D E S T E K L E ... Kendime değil...........................A Ş K I N A... İhanetle değil..... .......................S A D A K A T L E... Sınırlı Değil..................................S I N I R S I Z C A... Doyumluk değil.............................D O Y A S I Y A.. Korkuyla değil................................K O R K U S U Z C A.. Görüntüde değil...............................Ö L Ü M Ü N E... sensiz değil......................................S E N İ N L E.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.