Φ YAŞAM TARZI DANIŞMANI Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 İspanyada yıllarca diktatörlük yapmış lidere gazeteciler sorar.Yıllarca katı yönetim tarzınızla halkı yönetmeyi nasıl başardınız.Cevabı gayet basit verir lider:3 f formülü.Yani-futbol-fuhuş ve fiesta.Ne dersiniz arkadaşlar toplumsal yapımızla uygunluk gösteriyor mu?Örneğin taraftar yapımız.Takımı için öleceğini söyleyen insanlar.Fuhuşun her türlüsünün artması.Fiestamız yok ama devleşen magazin haberlerimiz var.Düşünsel etkinliği sekteye uğratacak herşey mevcut. Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 zaten yıllardır öyleyiz ki ne zaman gs. uefa kupasında maça çıksa ya el altından bir kararname geçer ya birşeylere zam yapılır. trt zamanında da türk filmleri oynardı cumartesi günleri babam anlatırdı sadece o günleri duvarlara yazı yazarlarmış bir allahın kulunun dışarısıyla alakası olmazmış. öğle uykumuz yok ama uyutacak malzememiz çok. Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Yaa zaten baktığımız zaman Türkiye'de bu tür şeyler yaygın artık..İnsanlar nasıl uyuyor sanıyorsunuz Onca önemli mevzular varken Türkiye'de kadınların işi sabahtan akşama kadar tv karşısında..ilk önce sabah programı,sonra öğle programları, galibaa birde akşama doğru hani şu aileleri birbirine sokan programlar... Sonra kim kiminle evlenecek vss. vs.. Ee bunlar da Türkiye versiyon uyutma meseleleri işte Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Yaa zaten baktığımız zaman Türkiye'de bu tür şeyler yaygın artık..İnsanlar nasıl uyuyor sanıyorsunuz Onca önemli mevzular varken Türkiye'de kadınların işi sabahtan akşama kadar tv karşısında..ilk önce sabah programı,sonra öğle programları, galibaa birde akşama doğru hani şu aileleri birbirine sokan programlar... Sonra kim kiminle evlenecek vss. vs.. Ee bunlar da Türkiye versiyon uyutma meseleleri işte ben nasıl uyuduğunu söyleyeyim; çünkü yapıları boş şeylere tembelliğe çok müsait...kurtuluş savaşı nasıl kazanıldı bu halkla ilginç doğrusu,demekki zora gelmeden bizim halkı kolaydan vazgeçirmek çok zor... vatan millet sakarya yapıp gaza getirmek lazım ancak öle ilerleriz... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 basbakanin ulusa seslenis konusmasini izleyen hiç olmamis çünkü o sirada herkes semra hanimi izliyormus.. egitim arkadaslar egitim.. egitim olmadan olmayacak bazi seyler.. insanlar gazete, dergi, kitap okumuyor, yazmiyor, yorum yapmiyor.. tv'de her geçen gün bir yeni dizi daha çikiyor ve ben artik izlemiyorum. ana haber bültenlerinde magazin agirliki haberler yayinlaniyor.. içim aciyor gerçekten üzülüyorum bu ülke için.. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Peki ülke senin için üzülüyormu ? Bunu hiç kendi kendine ciddi ciddi sormuşluğun varmı? ülke benim için üzülüyormu bilemem.. yönetim tartismasina girmek istemiyorum çünkü yönetimi de suçlayamam, onlari basimiza getiren halk ta biziz çünkü.. ben üzülürüm ve kendime düsen sorumlulugu yerine getiririm. gerisi elbet bir gün düzelecektir. Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Peki ülke senin için üzülüyormu ? Bunu hiç kendi kendine ciddi ciddi sormuşluğun varmı? ülkede zaten herkes herkes için üzülüyo esasında,herkes çok merhametli,ama olay vah vah tan öteye geçemiyo.. bi habere üzülüyoruz seyrederken,ama aklımızdan biz ne yapabiliriz diye geçmiyo,başkaları ne yapmamış hemen o inceleniyo,yorum yapılıyo... bi gün bana bişey olsa herkes yine üzülür emin ol ama çok yakınlarınla yine başbaşa kalırsın çünkü kimse kendini güvende hissetmiyo bu ülkede,o yüzdende elimi verirsem kolumu kaptırırım psikolojisi var.. Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Ne kadar güzel yazıyosun.Bir kuğu gibi.bi gün sana bişey olursa ben mahfolurum tatlım.Elini bana verebilirsin çünkü o artık güvendedir.Elini turmak için neler vermezdim monam Marcus; NİYE BÖYLE YAPIYOSUN YAAAAA Alıntı
Φ KaTliVaCib Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 ben konuya yorum yapacaktım ama neyse şimdi araya girmiyim Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 fuhuşu nereden çıkardın be "festa fiesta futbol" festival dans futbol ayrıca ispanyol ve portekiz dilinde fuhuş f ile mi başlıyor Alıntı
Φ doga Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 bizim tek afyonumuz var o da ,din somurusu... ninni tadinda veriyolar bize biz de misil misil... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.