Φ nizamulmulk Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Kendine güvenen arkadaşlar manzum şekilde atışmaya varmısınız? Yüzyıllarca Anadoluda aşıklar tarafından ve günümüze kadar taşınan bu geleneği Foruma taşıyalım istedik.
Φ nizamulmulk Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Nizamulmülk derler bana Hamd-u sena yaradana Turkish-media forumuna gelenlere selam olsun........
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Bir yıl aralandım forumdan Asılsın iftiradan farklı yorumdan Yanlışlarıma pişman olurum ama Kesseler ayrılmam doğrumdan Burasıdır evim damım Adminimden istirhamım Kaldırsın adl-i hükmünü Başkada yoktur gamım
Φ nizamulmulk Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Kuralsız olurda Kıralsız olmaz forum Bre admin kardeş insaf diyorum insafa gelmeyeceğini de biliyorum Herhal senden esirgememiş yaradan Kalmışsa kalbinin bir yerlerinde vicdan Kralı aramıza al, sende aramıza gir Forumda seviye nasıl olurmuş gör
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 varmı atışmak isteyen Yine coştu deli gönlüm bu gün Atışmak isterim, GEL dostum Zaman çalıp topu atma ha taca Hünerini kaleme SAL at meydana
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Aşıklar atışıyor.. die bi topicimiz var zaten arkadaşım
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Aşıklar atışıyor.. die bi topicimiz var zaten arkadaşım Herkese laf yetiştirmek çok zormuş burcu biraz bekleye durmuş Belki kusur etik ama af görmüş Hoşgörünle mutlu KAL dostum
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 her sevdiğine aşkım deme yalancıdır senin gönlün sakın ona güvenme kaç kişi kaldı dost dediğin yalnızlık hak edene
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Güzelliğin on para etmez Bu bendeki aşkın olmasa Eğlenecek yer bulamazsın Gönüldeki köşk olmasa
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Güzelliğin on para etmez Bu bendeki aşkın olmasa Eğlenecek yer bulamazsın Gönüldeki köşk olmasa hmm,sen usta olmuşsun yahu,aşık veysel de buna benzer bi şey yazmıştı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 hmm,sen usta olmuşsun yahu,aşık veysel de buna benzer bi şey yazmıştı aklımda kalanları uyduruyorum bak mesela Beni hor görme arkadaşım Sen altınsan ben sahtemiyim Aynı yaradandan var olmuşuz Sen varsında ben yokmuyum
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Mendilim köşe köşe Sizden bize kim düşe? Diloş kız der ki; "Hayat kısa, mutluluk gerek!" Akıllının buralarda işi ne ???
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Mendilim köşe köşe Sizden bize kim düşe? Diloş kız der ki; "Hayat kısa, mutluluk gerek!" Akıllının buralarda işi ne ??? ayyy buda güsel buda benden yok öyle uzaktan konuşmak gel er meydanına kapışak bu meydan atışma meydanı biraz toprağı farklı biraz da havası
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Mendilim köşe köşe Sizden bize kim düşe? Diloş kız der ki; "Hayat kısa, mutluluk gerek!" Akıllının buralarda işi ne ??? bende derim ki, mutluluk hayattan daha kısa, geçer hayat gönül yarasıyla, mutluluğu bulan varsa anlatsın bana da
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 ozanın tabiyatında var kardeşlik Bizim lafımızda olmaz eksik kesik Mutlukluk sevgiden gelir dedik Bütün herşeyden mutlu olmayı bildik
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 bu forum zaten vardı erbay karpuzu yardı gelin orda atışalım sazına güvenenle kapışalım....
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 bu forum zaten vardı erbay karpuzu yardı gelin orda atışalım sazına güvenenle kapışalım.... sazımın eksiktir teli dıngırdar hep Erbay gibi söyleyin dostlar kimdir bu işin ehli hadi ERBAY kabul et yenilgiyi. Buyur devam..
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 hesap kesmek kim siz kim kafamı bozmayın benim hepinizle baş gelirim beni kızdırmayın sizi ezeriiiim
Φ wherthus Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 öyle bir baslık mevcut arkadaşlar arama yapmadan konu açmayalım !
Önerilen İletiler