Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

yardim etmeyi tabi (maddi-manevi).. ve kendimi yerine koyar halime sükrederim

ben jaws gibi daldim ama dayanamadim :( üzülürüm de

konugumuz ne diyor?

çalışıp para kazanabilceğini.herkes yapmak istemediği bir çok işte çalışıyor.ne iş yapanlar var eve 2 ekmek götürebilmek için.pazardan sebze meyve toplayan insanlar var.dilenmemek için yüzlerini kapatıp aşevlerinden yemek alanlar var.halime şükretmek ve allah herkesin yardımcısı olsun derim.

para vermem açıkçası.

PEKİ SEVGİLİ DEJAVU.KAYSERİLİ OLDUĞUNUZU SÖYLEDİNİZ.CİMRİMİSİNİZ ;)

:D Kayserilim ama çok şükür huyum benzememiş onlara.

ne uyanığım ne de cimri.

bir laf vardır kayserilinin akıllısı ticarete atılır.aptalı okur.

ben okuyan kısmındanım :D

• Cevaplar 760
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

SEVGİLİ DEJAVU,

HİÇ AŞIK OLDUN MU?

BU ARADA DÜN BABANDAN BAHSETMİŞTİN..İNAN BANA BENİMDE BABAM AYNI..

O DA ISRARLA ADSL DİYE TUTTURMUŞTU..MEĞERSE O DA KENDİ İÇİN İSTİYORMUŞ..

AMA SENİNDE DEİĞİN GİBİ İNSANIN AİLESİNİ KAYBETMESİ FİKRİ KORKUNÇ BİRŞEY..

ALLAH YOKLUKLARINI GÖSTERMESİN..

Gönderi tarihi:

sevdiğiniz bi insan, çok sevdiğiniz bi başkasına iftira atar şekilde konuşuyo diyelim....

ortam gerilmesin der,o an ses çıkarmayıp daha doğrusu savunabildiğin kadar diğerini savunup bi daha onunla ilişkini keser misin,yoksa direk kızma moduna geçip ne olursa olsun kimse sevdiğim insan hakkında böle konuşamaz diyip çatır çatır kavga mı edersin ;)

Gönderi tarihi:

SEVGİLİ DEJAVU,

HİÇ AŞIK OLDUN MU?

BU ARADA DÜN BABANDAN BAHSETMİŞTİN..İNAN BANA BENİMDE BABAM AYNI..

O DA ISRARLA ADSL DİYE TUTTURMUŞTU..MEĞERSE O DA KENDİ İÇİN İSTİYORMUŞ..

AMA SENİNDE DEİĞİN GİBİ İNSANIN AİLESİNİ KAYBETMESİ FİKRİ KORKUNÇ BİRŞEY..

ALLAH YOKLUKLARINI GÖSTERMESİN..

olmam mı :D oooo çookkk ben imkansız aşkların kadınıyım ayrıca :wub:

amin bu arada..

Gönderi tarihi:

sevdiğiniz bi insan, çok sevdiğiniz bi başkasına iftira atar şekilde konuşuyo diyelim....

ortam gerilmesin der,o an ses çıkarmayıp daha doğrusu savunabildiğin kadar diğerini savunup bi daha onunla ilişkini keser misin,yoksa direk kızma moduna geçip ne olursa olsun kimse sevdiğim insan hakkında böle konuşamaz diyip bi çatır çatır kavga mı edersin ;)

kavga edemem.çok sinirlendiğimde çeker giderim ortamdan.gitmeden önce hakkımı savunurum yada düşüncemi belirtirim.karşımdaki kavgacı bir tipse asla hiç birşey söylemeden direk giderim.

ortam gerilmesin der,o an ses çıkarmayıp daha doğrusu savunabildiğin kadar diğerini savunup bi daha onunla ilişkini keser misin,yoksa direk kızma moduna geçip ne olursa olsun kimse sevdiğim insan hakkında böle konuşamaz diyip çatır çatır kavga mı edersin ;)

hiç bir şey yapamazsın.

sey burcun ne :wub:

TERAZİ.adaletin burcu en sevdiğim özelliklerinden birincisi adalet,güzellik,sanat :P

Gönderi tarihi:

TERAZİ.adaletin burcu en sevdiğim özelliklerinden birincisi adalet,güzellik,sanat :P

paylasmak istedim :D

Bir Terazi'ye mi aşıksınız?

Ona ilgi gösterin ve destekleyin.. Kısa süre sonra bir de bakarsınız hayatının en özel yönlerine kadar sizinle paylaşması yetmezmiş gibi size kendini adamış sadık bir eş sahibi oluvermişsiniz. Sorun bu bağlılığı sadece size değil etrafındaki herkese; ailesine, arkadaşlarına tanıdıklarına da göstermesidir. Hep dengeli olmak

isteyen ancak hep iki arada bir derede kalan biriyle birlikte olduğunuzu sakın aklınızdan çıkarmayın. Yaptığı bir seçimden memnun değilseniz bunu seslendirmek yerine bekleyin, nasıl olsa bir de diğer seçeneği deneyecektir. Sıradan her şeyi ondan uzak tutmalısınız, dolayısıyla ona bir buket karanfil göndermek yerine orkide veya zambak tercih etmelisiniz. Onun zevkine güvenmeli, evi bir sürü tuhaf eşyayla doldurma fikrini sabırla karşılamalı ve yaratacağı güzellikleri görmeden asla tahayyül edemeyeceğinize inanmalısınız.

Gönderi tarihi:

dejavu ben monalisaya aşığım ama o benim aşkıma karşlılık vermiyor.Sence onu sevdiğimi nasıl anlatabilirim.Eğer tecrübelerinden faydalanırsam çok mesut ve bahtiyar olucam nolur bana yardım

edin :sweatingbullets::wub:

hiç bir şey yapamazsını buraya yazacaktım yanlışlık oldu arkadaşlar :blushing:

beklemek,seni tanımasını beklemek.tanıdıktan sonra aşık olursa olur yoksa diğer oyunlarla falan hiç bi geleceği olmaz 2gün sürer :closedeyes:

paylasmak istedim :D

Bir Terazi'ye mi aşıksınız?

Ona ilgi gösterin ve destekleyin.. Kısa süre sonra bir de bakarsınız hayatının en özel yönlerine kadar sizinle paylaşması yetmezmiş gibi size kendini adamış sadık bir eş sahibi oluvermişsiniz. Sorun bu bağlılığı sadece size değil etrafındaki herkese; ailesine, arkadaşlarına tanıdıklarına da göstermesidir. Hep dengeli olmak

isteyen ancak hep iki arada bir derede kalan biriyle birlikte olduğunuzu sakın aklınızdan çıkarmayın. Yaptığı bir seçimden memnun değilseniz bunu seslendirmek yerine bekleyin, nasıl olsa bir de diğer seçeneği deneyecektir. Sıradan her şeyi ondan uzak tutmalısınız, dolayısıyla ona bir buket karanfil göndermek yerine orkide veya zambak tercih etmelisiniz. Onun zevkine güvenmeli, evi bir sürü tuhaf eşyayla doldurma fikrini sabırla karşılamalı ve yaratacağı güzellikleri görmeden asla tahayyül edemeyeceğinize inanmalısınız.

:lol::lol::lol: kesinlikle.evi doldurdugu eşya kısmına bayıldım. odamda ne yokki.fanusun içinde deniz kabukları mı dersin,atmaya kıyamadıgım objeler,değişik örtüler,tütsüler vs vs.

bu baglılık olayı da artık beni sıkılıyor yalnız.çünkü yıpratıyor.

Gönderi tarihi:

Olsun iki günde sürse beni sevmesini istiyom.Çokmu şey istiyom sence :clover:

2 günlük aşk istiyorsan çık dışarı başkasını bul zor değil.aşk 2 günlük olmaz.o aşk değildir,elde etme arzusu.

arkadaşlar çıkmam gerek yarın akşam cevaplarım sorularınızı artık.malum haftasonu :) iyi tatiller...

Gönderi tarihi:

2 günlük aşk istiyorsan çık dışarı başkasını bul zor değil.aşk 2 günlük olmaz.o aşk değildir,elde etme arzusu.

arkadaşlar çıkmam gerek yarın akşam cevaplarım sorularınızı artık.malum haftasonu :) iyi tatiller...

iyi tatiller dejavu :) geldiginde kendine saglam bi köse bul :D soru yagmuru baslar..

Gönderi tarihi:

2 günlük ask ne medyatik olur ne de baska bise olur.. çünkü ask 2 günlük degildir

aşk sağı solu belli olmayan bişey,o yüzden gelirkende kaç gün kalacağı belli olmaz...aşık olmak için iki dk da yeter,ben aşkı kimyasal bulduğum için,bunu kalp atışından da anlarsın zaten ;)

yanlız sevgi iki günde olmaz çünkü emek ister sevgi...burda herkese canım,seni seviyorum,hepinizi seviyorum diyebilirim ama yalan olur...birbirimize sohbetlerde eşlik edip emek harcaksak,bi gün gelir bende hepinizi seviyorum diyebilirim... :clover:

Gönderi tarihi:

EN BEĞENDİĞİN FİLM,FİLM YILDIZI,ŞAİR VE ŞİİR HANGİSİ ÇOK MU SORU OLDU? ;)

VEE ARKADAŞLAR BURDA DEJAVU YA SORU SORULMAYACAK MIYDI.MARCUS DOSTUM SEN AŞKINI MONA NIN ÖZELİNE YAZSANA BURDA NE İŞİ VAR BU KONUNU.DEJAVU EVET SEN SORULARIMIZA CVP VER BEKLİYORUM ARKADAŞIM... :clover:

Gönderi tarihi:

VEE ARKADAŞLAR BURDA DEJAVU YA SORU SORULMAYACAK MIYDI.MARCUS DOSTUM SEN AŞKINI MONA NIN ÖZELİNE YAZSANA BURDA NE İŞİ VAR BU KONUNU.DEJAVU EVET SEN SORULARIMIZA CVP VER BEKLİYORUM ARKADAŞIM... :clover:

karçiçiği,dejavu dışarı çıktı...

birazdan bende pazt. sabah sizlerle buluşmak üzere çıkıyorum...iyi tatiller sana :clover:

Gönderi tarihi:

en beğendiğim film:ilk aklıma gelen juli.fatih akının.yoksa çok var begendiğim film mesela amelie de bıkmadım seyretmekten.

en begendiğim film yıldızı:jean reno.

şair:can yücel

şiir:dostluk gibi.ilk aklıma gelen yine :)

Gönderi tarihi:

:D walla tip olarak yok.diycem inanmıycanız ama öyle.öncelik biz kızlarda genelde kafa yapısıdır.yuvarlak mı yassı mı basık mı :P

ben konuşabilceğim bir şeyleri paylaşabileceğim birini aradım ama bulamadım bu da benim şansım :)

benim keyif aldıgım şeylerden keyif alacak diye bir kaide yok ama en az seviyede de olsa bir şeyleri yakalamam gerek.ama yakaladıgımı sanmışım hep şimdiye kadar kendimi kandırmışım.artık büyüdükçe ne istediğini daha iyi belirliyorsun.belirledikçe de yalnız oldugumu anlıyorum. :) allahtan dostlarım ve ailem var.yoksa çatlardım herhal :P bi de yapmaktan keyif aldıgım hobilerim her ne kadar amatör de olsam.

Gönderi tarihi:

:D walla tip olarak yok.diycem inanmıycanız ama öyle.öncelik biz kızlarda genelde kafa yapısıdır.yuvarlak mı yassı mı basık mı :P

ben konuşabilceğim bir şeyleri paylaşabileceğim birini aradım ama bulamadım bu da benim şansım :)

benim keyif aldıgım şeylerden keyif alacak diye bir kaide yok ama en az seviyede de olsa bir şeyleri yakalamam gerek.ama yakaladıgımı sanmışım hep şimdiye kadar kendimi kandırmışım.artık büyüdükçe ne istediğini daha iyi belirliyorsun.belirledikçe de yalnız oldugumu anlıyorum. :) allahtan dostlarım ve ailem var.yoksa çatlardım herhal :P bi de yapmaktan keyif aldıgım hobilerim her ne kadar amatör de olsam.

yaw seninle de ne kadar benzer yanlarimiz varmis meger gercekten...

bende Jean Reno yu cok seviorum, ve Nicolas Cage ve Sean Penn ve .. ve... yok yeter bu kadar :P

ve Can Yücel i de cok begenirim...

bu yazdiklarinda da kendimi buldum ... ama su bi gercek ki ask her yerde... (ben affedin arkadaslar askimi anmadan edemiorum, onun yoklugu beni bugün zaten mahfetti )

dejavu sana bi si daha sorcam, sen benim yillar önce kaybettigim kardesimmisin :P

ya bu kadar olur ama ..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.