Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 bla..?? vs. vs. demekti pardon çenem düştü uzatmıyım dedim de.alttan alın bu akşam canım sıkılıyooooo Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 peki...)) Suç sendemi ondamı..? Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 peki...)) Suç sendemi ondamı..? benim değil çenemin Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Çene kimin.. realist demekle çok dogru bir tespit yapmışım.benim çenem başka kimin olucak alla alllaa.çenemi benden bağımsız gösterdik birazcık gerçeklikten uzaklaştık hemen toparlattırıyosun kendimizi Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Evet kendini toparlayıp, çenenin sana ait olduğunu, çenenin konuşmasının senin iradenle mümkün olduğunu ve suçun bizzat senin olduğunu anlaman ve kabul etmen çok güzeldi...)) Sevgiler.. Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Evet kendini toparlayıp, çenenin sana ait olduğunu, çenenin konuşmasının senin iradenle mümkün olduğunu ve suçun bizzat senin olduğunu anlaman ve kabul etmen çok güzeldi...)) Sevgiler.. suçluyum hakim bey asın Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 AB uyum yasaları çerçevesinde idam kaldırıldığından, Müeebbet hapis.... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Dejavu bir sonraki konugum sen olacaksin ona göre hazirla simdiden kendini Bu arada alturkam simdi benle oldugundan pek bakamiyo foruma ama sizi izliyoruz şimdi bu ceza mı arman benim için sakıncası yok olurum ama ağzımdan laf alamazsınız ben bu konularla ilgili konuşmak istemiyorum bu platformda.daha sonra size gerekli basın açıklamasını sunacağım.saygılar.. şaka bir yana tabi ki olurum Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 şimdi bu ceza mı arman benim için sakıncası yok olurum ama ağzımdan laf alamazsınız ben bu konularla ilgili konuşmak istemiyorum bu platformda.daha sonra size gerekli basın açıklamasını sunacağım.saygılar.. şaka bir yana tabi ki olurum GÜNAYDIN DEJAVU katılımcı çok olur mu bilemiyorum eminim çoğu uyuyodur şimdi ben açılışı yapayım bare,fazla zorlamıcam seni acaba nerden katılıyosun foruma ???? Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 günaydın çok hızlı oldu bu monalisa.demek oluyor ki konuğum artık.peki.izmirden. Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 günaydın çok hızlı oldu bu monalisa.demek oluyor ki konuğum artık.peki.izmirden. hımmm sıcak şehrin sıcak olur insanıda en beğendiğin sanatçıları sorucam ve kendine örnek aldığın bi çifti nedeniyle birlikte Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 aslında doğma büyüme izmir değil.anadolu topraklarından gelmekteyim.kayseriliyim.13yaşıma kadar orda yaşadım.anadolu insanı olmamdan kaynaklanıyordur samimiyetim en beğendiğim sanatçı diye soracak olursan.tiyatro ve operada tüm amatör,profesyonel oyuncular.çünkü emek oldugunu görüyorsun sahnede etkilenmemen mümkün değil.öncelik genco erkal,müşfik kenter,rüştü asyalı,serra yılmaz,füsun demirel,ilhan irem.ve daha bir çok beğendiğim var ama sabah sabah gelmedi aklıma açıkçası ben kimseyi kendime örnek almadım.onun hayatına bakarak bende böyle yapmalıyım demedim.ama füsün demirelin gençliğinde italya ya kaçması sinema okumaya gitmesi çok beğendiğim bir hikayedir.onun yaptıgını bende yapabilmek isterdim.3-4yıl dışarıda yaşamak. Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 şu an karşında senden 5-6 yaş küçük bi insan olsa,yaşadığın hayata ve geçmişe bakarak ona nasıl yaşamasını tavsiye ederdin??? Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 kimseye akıl vermeyi yada tavsiyede bulunmayı sevmem.bana da zamanında çok tavsiyelerde bulunuldu ama hiç birine kulak asmadım.kendi bildiğim doğruları ve ailemden aldığım değer yargıları çerçevesinde yaşadım.ama hep de kurallara uymayacaksın.sıkıcı bir hayat olur.ama söyleyebilceğim tek şey hiç bir şeyi erteleme.bu ne olursa olsun.1gün bile erteleme. Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 kimseye akıl vermeyi yada tavsiyede bulunmayı sevmem.bana da zamanında çok tavsiyelerde bulunuldu ama hiç birine kulak asmadım.kendi bildiğim doğruları ve ailemden aldığım değer yargıları çerçevesinde yaşadım.ama hep de kurallara uymayacaksın.sıkıcı bir hayat olur.ama söyleyebilceğim tek şey hiç bir şeyi erteleme.bu ne olursa olsun.1gün bile erteleme. bende hep kendi bildiğimi yaparım,kendi doğrularıma güvenirim ama tecrübe dediğimiz olay,insanlar tarafından bize sunulan ve bize hiç bi maliyeti olmayan bi durum...bazen akıl ve duygular o kadar birbirine karışırki,sen bi türlü içinden çıkamazsın,işte o durumlarda hayat tecrübesine çok güvendiğim insanlara koşarım hemen... biraz insan ayırıyorum sanırım,çünkü birinin tavsiyelerini dinlemem için benden çok daha fazla yol katetmesi gerekiyo ve bişeyler başarmış olması gerekiyo... peki kendinle gurur duyduğun bi olay yaşadın mı hayatında? Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 ne kadar dinlersen dinle bir an evet mantıklı konuşuyor diyorsun ama beyin öyle bir şey ki yine seni alt ediyor ve herşeye bir kılıfını buluyor kendi bildiğini okuyorsun. ailemin benimle gurur duyması ve bunu dile getirmeleri. mükemmel bir insan değilim ama kendimle gurur duyuyorum.tek bir olay dersen birilerine faydam dokunduğunda.aklıma ilk gelen bu. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 çok sevdigin birisini (herhangi biri olabilir) bir çiçek, bir kitap ve bir resime benzetsen hangileri olurdu ve neden onlara benzetirdin? Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 bahçemizde mor bi çiçek var ona benzetirdim narin,nadide oldugu için ve o çiçek bizim için çok değerli. sofinin dünyasına benzetirdim öğretilerini bana kattıklarını o kitapta nasıl benimseterek başarıyorsa.benim özgür ama ilkeli güçlü ama merhametli ve en önemlisi kendim olmamı sağlayabildiği için. resimde salvador dalinin bir resmi.adının ne oldugundan tam emin değilim."zaman" olabilir.sebebi de sevdiklerim şimdilik yanımda.daha açmama gerek yok sanırım. tüm bu düşünceler annem için. Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 hayatta başına ne gelseydi,''ben buna dayanamazdım'' der bi an ölmeyi düşünürdün??? Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 hayatta başına ne gelseydi,''ben buna dayanamazdım'' der bi an ölmeyi düşünürdün??? annemi babamı ablamı kaybetmek (allah gecinden versin.önce ben ölmek isterdim ama ana-babada çok perişan oluyor) yine ölümle ilgili.mesela arkadaşımın eşi 3ay önce vefat etti.işkazası.onlar 20yıldır tanışıyorlardı ve 9yıllık falan evlilerdi.bu kadar yogun aşk ve mükemmel bir ruheşlilik yaşıyorlardı.bende heralde dayanamazdım ölmek isterdim o da istiyor ama çocugu var. Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 yolda bi dilencinin önünden geçtiğinde ilk ne düşürsün ??? Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 yolda bi dilencinin önünden geçtiğinde ilk ne düşürsün ??? yardim etmeyi tabi (maddi-manevi).. ve kendimi yerine koyar halime sükrederim ben jaws gibi daldim ama dayanamadim üzülürüm de konugumuz ne diyor? Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 PEKİ SEVGİLİ DEJAVU.KAYSERİLİ OLDUĞUNUZU SÖYLEDİNİZ.CİMRİMİSİNİZ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.