Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 gamze soyadı neydi be..her neyse onun olayında parmağın olduğuı soleniyor doğrumu...?gerçi beni ilgilendirmez emme....maksat soru sormak....tipik türk Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 insanların sende en sevmedikleri şey nedir? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 insanların sende en sevmedikleri şey nedir? benim mi.... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 insanların sende en sevmedikleri şey nedir? Herkes kendi beklentileri doğrultusunda sever yaa herkes dedim ama çıkarsız sevenlerde var tabii sevmeyenlere gelince genelde kuyruğuna bastıklarım sevmezler beni bir de haklı olarak sevmeyenler vardır beni ama genelleme yaparsak sanırım sevenlerim daha fazladır... İşin doğrusu bazen çok kırıcı olabilirim anlaşılmaz ve inatçı... Birde ukalalığımı ekledinmi al sana sevilmeyen Arman... Hayır made in gamzelerle işim olmaz yanak yanaktır benim için.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 ba ba ba aklima accaip bi soru geldi.. issiz bir adaya gittigini düsün, evet düsündün mü? ha tamam, yaninda üc adet esya birde insan götürebilirsin... bunlar ne ve kim olurdu.. (ne soru ama hic kimsenin aklina gelmemistir daha evvel) Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 sevgili arman usta.. en büyük hayalin nedir? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Herkes kendi beklentileri doğrultusunda sever yaa herkes dedim ama çıkarsız sevenlerde var tabii sevmeyenlere gelince genelde kuyruğuna bastıklarım sevmezler beni bir de haklı olarak sevmeyenler vardır beni ama genelleme yaparsak sanırım sevenlerim daha fazladır... İşin doğrusu bazen çok kırıcı olabilirim anlaşılmaz ve inatçı... Birde ukalalığımı ekledinmi al sana sevilmeyen Arman... Hayır made in gamzelerle işim olmaz yanak yanaktır benim için.. olur mu yanakta gamze olursa offf yaaa olay biter bence... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Issız bir adaya düşsem yanıma alacağım 3 eşya ; Uydu izleme cihazı- dolu bir iaşaret tabancası- Sinyal verici teçhizat ... Yanıma alacağım kişi ise bunları kullanmasını bilen biri olurdu heralde En çok hayal ettiğimse hep NBA de oynayan çok ünlü bir basketbolcu olmayı düşlemişimdir ama daha gerçekçi olanı ise öldüğümde yalnız olmam umarım sevdiklerimin yanında son nefesimi vermeyi çok isterim.. Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 armanı hiç tanımadığım için basit bi soru sorucam.mesela mesleği ne merak ediyorum. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 armanı hiç tanımadığım için basit bi soru sorucam.mesela mesleği ne merak ediyorum. Çizer Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 bu çizer ne çizer diye sorsam cahilliğim meydana çıkar mı? bi soru daa sorcam ne tür kitaplar okursun.(kitap okuduğunu düşünerekten şey ettim) Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 bu çizer ne çizer diye sorsam cahilliğim meydana çıkar mı? bi soru daa sorcam ne tür kitaplar okursun.(kitap okuduğunu düşünerekten şey ettim) Karikatür Romanlar daha agirlikta olmak üzere her tür kitap ( resimli olanlarida dahil ) Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 vay be çok hoşmuş.volverinin çizgi romanını biliyorum bide enki bilal diye bi herif var onun çizgi romanına baktıydım. başka merak ettiğim bişiy aklıma gelmiyo şimdi sona sorarım Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 sayin sevgili konugum armanim.. su an en cok istedigin sey ne? en sevdigin meyve hangisi (bunuda neden soruyosam) hayatta neyden korkarsin en cok? Cocukken büyüdügünde ne olmayi hayal ederdin? yeter mi bu kadar? Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Şu an en çok istediğimin ne olduğunu sen benden iyi biliyorsun Böğürtlen seni kaybetmekten büyümeyi yetmez sen karşımdayken zaman bile yetmez bana ... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Şu an en çok istediğimin ne olduğunu sen benden iyi biliyorsun Böğürtlen seni kaybetmekten büyümeyi yetmez sen karşımdayken zaman bile yetmez bana ... senin yüzünden ben bi gün kalpten gitcem, haberin var mi? Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 eee alaturka tamam yakışıyonuz dedik ama hiç katılmıyon forumlara hazır evdeyim rahat rahat bakınıyom foruma ee ihmal etme buraları da yaw.çok sıkkın gördüm kendimi yawww Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 eee alaturka tamam yakışıyonuz dedik ama hiç katılmıyon forumlara hazır evdeyim rahat rahat bakınıyom foruma ee ihmal etme buraları da yaw.çok sıkkın gördüm kendimi yawww Dejavu bir sonraki konugum sen olacaksin ona göre hazirla simdiden kendini Bu arada alturkam simdi benle oldugundan pek bakamiyo foruma ama sizi izliyoruz Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 eee alaturka tamam yakışıyonuz dedik ama hiç katılmıyon forumlara hazır evdeyim rahat rahat bakınıyom foruma ee ihmal etme buraları da yaw.çok sıkkın gördüm kendimi yawww canim dejavum, sen nie SIKILion bakem... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Arman bana aşkı karikatürize edebilirmisin.. Çizsene şu aşkı.. Artık karikatürlere dökecem aşkımı.. Filim kareleri sıkmaya başladı.. Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 canim dejavum, sen nie SIKILion bakem... sorma alaturkacım ya içimdeki deniz filmini bir daha seyrettim içim bi tuhaf oldu yine.seyretmiycektim bu filmi tekrar ama oldu bi kere..neyse biraz önce sigara içtim beynime kan gitti biraz daha iyiyim ama yine netten çıkmam gerek babam saolsun.maillerine bakacakmış sıra bana gelirse ugrarım Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 sorma alaturkacım ya içimdeki deniz filmini bir daha seyrettim içim bi tuhaf oldu yine.seyretmiycektim bu filmi tekrar ama oldu bi kere..neyse biraz önce sigara içtim beynime kan gitti biraz daha iyiyim ama yine netten çıkmam gerek babam saolsun.maillerine bakacakmış sıra bana gelirse ugrarım vay amcamin ellerinden öperim, maillerine bakacakmis... icimdeki deniz filmi mi , hic duymadiydim eh ama sen fena olduysan, bende hic bakmiim bari... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 geldim alaturka.evet seyretme boş ver nasılsa bir gün ölücez.allah hayırlı ölümler versin. sorma ya babamın adsl almasında maksadı şimdi anlıyorum.beni düşündüğünden değilmiş yani Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 ADSL olmasa cafecilerin hali harap.. Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 ADSL olmasa cafecilerin hali harap.. hımm internet cafe sahibi bir yetkili ağızdan aldığımız son bilgilere göre bla bla blaaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.