Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 760
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

insanların sende en sevmedikleri şey nedir?

Herkes kendi beklentileri doğrultusunda sever yaa herkes dedim ama çıkarsız sevenlerde var tabii sevmeyenlere gelince genelde kuyruğuna bastıklarım sevmezler beni bir de haklı olarak sevmeyenler vardır beni ama genelleme yaparsak sanırım sevenlerim daha fazladır... İşin doğrusu bazen çok kırıcı olabilirim anlaşılmaz ve inatçı... Birde ukalalığımı ekledinmi al sana sevilmeyen Arman...

Hayır made in gamzelerle işim olmaz yanak yanaktır benim için..

Gönderi tarihi:

ba ba ba aklima accaip bi soru geldi..

issiz bir adaya gittigini düsün, evet düsündün mü?

ha tamam, yaninda üc adet esya birde insan götürebilirsin... bunlar ne ve kim olurdu..

(ne soru ama :P hic kimsenin aklina gelmemistir daha evvel)

Gönderi tarihi:

Herkes kendi beklentileri doğrultusunda sever yaa herkes dedim ama çıkarsız sevenlerde var tabii sevmeyenlere gelince genelde kuyruğuna bastıklarım sevmezler beni bir de haklı olarak sevmeyenler vardır beni ama genelleme yaparsak sanırım sevenlerim daha fazladır... İşin doğrusu bazen çok kırıcı olabilirim anlaşılmaz ve inatçı... Birde ukalalığımı ekledinmi al sana sevilmeyen Arman...

Hayır made in gamzelerle işim olmaz yanak yanaktır benim için..

olur mu yanakta gamze olursa offf yaaa olay biter bence... :wub:

Gönderi tarihi:

Issız bir adaya düşsem yanıma alacağım 3 eşya ; Uydu izleme cihazı- dolu bir iaşaret tabancası- Sinyal verici teçhizat ... Yanıma alacağım kişi ise bunları kullanmasını bilen biri olurdu heralde :)

En çok hayal ettiğimse hep NBA de oynayan çok ünlü bir basketbolcu olmayı düşlemişimdir ama daha gerçekçi olanı ise öldüğümde yalnız olmam umarım sevdiklerimin yanında son nefesimi vermeyi çok isterim..

Gönderi tarihi:

bu çizer ne çizer diye sorsam cahilliğim meydana çıkar mı?

bi soru daa sorcam ne tür kitaplar okursun.(kitap okuduğunu düşünerekten şey ettim)

Karikatür

Romanlar daha agirlikta olmak üzere her tür kitap ( resimli olanlarida dahil )

Gönderi tarihi:

sayin sevgili konugum armanim..

su an en cok istedigin sey ne?

en sevdigin meyve hangisi (bunuda neden soruyosam)

hayatta neyden korkarsin en cok?

Cocukken büyüdügünde ne olmayi hayal ederdin?

yeter mi bu kadar?

Gönderi tarihi:

Şu an en çok istediğimin ne olduğunu sen benden iyi biliyorsun :)

Böğürtlen

seni kaybetmekten

büyümeyi

yetmez sen karşımdayken zaman bile yetmez bana ...

Gönderi tarihi:

Şu an en çok istediğimin ne olduğunu sen benden iyi biliyorsun :)

Böğürtlen

seni kaybetmekten

büyümeyi

yetmez sen karşımdayken zaman bile yetmez bana ...

:wub: senin yüzünden ben bi gün kalpten gitcem, haberin var mi? :wub:

Gönderi tarihi:

eee alaturka tamam yakışıyonuz dedik ama hiç katılmıyon forumlara hazır evdeyim rahat rahat bakınıyom foruma ee ihmal etme buraları da yaw.çok sıkkın gördüm kendimi yawww B)

Dejavu bir sonraki konugum sen olacaksin ona göre hazirla simdiden kendini ;)

Bu arada alturkam simdi benle oldugundan pek bakamiyo foruma ama sizi izliyoruz :)

Gönderi tarihi:

eee alaturka tamam yakışıyonuz dedik ama hiç katılmıyon forumlara hazır evdeyim rahat rahat bakınıyom foruma ee ihmal etme buraları da yaw.çok sıkkın gördüm kendimi yawww B)

canim dejavum, sen nie SIKILion bakem...

Gönderi tarihi:

canim dejavum, sen nie SIKILion bakem...

sorma alaturkacım ya içimdeki deniz filmini bir daha seyrettim içim bi tuhaf oldu yine.seyretmiycektim bu filmi tekrar ama oldu bi kere..neyse biraz önce sigara içtim beynime kan gitti biraz daha iyiyim :) ama yine netten çıkmam gerek babam saolsun.maillerine bakacakmış sıra bana gelirse ugrarım ;)

Gönderi tarihi:

sorma alaturkacım ya içimdeki deniz filmini bir daha seyrettim içim bi tuhaf oldu yine.seyretmiycektim bu filmi tekrar ama oldu bi kere..neyse biraz önce sigara içtim beynime kan gitti biraz daha iyiyim :) ama yine netten çıkmam gerek babam saolsun.maillerine bakacakmış sıra bana gelirse ugrarım ;)

vay amcamin ellerinden öperim, maillerine bakacakmis... :clover:

icimdeki deniz filmi mi , hic duymadiydim :unsure:

eh ama sen fena olduysan, bende hic bakmiim bari... :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.