Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 su vs vs leri biraz acalim lütfen, seyircileri asil bu kismi merak ediomus... valla fakxlarin yalancisiyim... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Ciddi ciddi konuk ben mi oldum şimdi iyide bu sizin yaptığınız resmen Ali cengiz oyunu oldu.... Özel soru almıyorum baştan söliim... peki alayla olan ilişkinin boyutu nedir....acep...evlilik var mı? Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 su vs vs leri biraz acalim lütfen, seyircileri asil bu kismi merak ediomus... valla fakxlarin yalancisiyim... Aslen ankaralıyım ama doğma büyüme istanbul 1976 . 10 .10 doğumluyum ... Oldumu hanımefendi Bu arada Made in sorusuna cevap olarak sen ne zaman evlenirsen biz de ozaman evlenicez alamla ... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 türk medyası hakkında ne düşünüyorsun Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 girdiğin ortama ayak mı uydurursun yoksa ben kendimden ödün vermem diyip burnu dik mi gezersin Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 peki alayla olan ilişkinin boyutu nedir....acep...evlilik var mı? ehemm, sunucuyu karistirmayalim lütfen isin icine ... boyut: yüksekligi gökyüzüne kadar, eni dünyayi sarar, disi seni, ici beni yakar... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 girdiğin ortama ayak mı uydurursun yoksa ben kendimden ödün vermem diyip burnu dik mi gezersin Nabza göre şerbet veririm ama kendim içmem sonuçta benim uslubum bellidir ilk başta yeni tanıyanlara garip ve değişik gelebilir nihayetinde alışılagelmiş adımlar atan biri değilimdir aman bee ne uzatıcam iyi adamımdır bazen ben ortama ayak uydursamda genelde ortamları yaratan adamımdır.. Golgim senin soruna gelince elimde olsa tüm magazin medyası çalışanlarıyla bir korku filmi yapmak isterdim.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Aslen ankaralıyım ama doğma büyüme istanbul 1976 . 10 .10 doğumluyum ... Oldumu hanımefendi Bu arada Made in sorusuna cevap olarak sen ne zaman evlenirsen biz de ozaman evlenicez alamla ... yakın desene niye canım göbeğimiz bir mi kesildi adama bak ya ......sorulara mantıklı cevap ver kardeşim...deli etme beni.... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 ala ile reklam ilişkisi oldugu söylentileri doorumu Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 ala ile reklam ilişkisi oldugu söylentileri doorumu alöööö bak gecirmiim mikroyu kafana, sunucuyu karistirmayin dedik yaa, alla alla... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 ala ile reklam ilişkisi oldugu söylentileri doorumu Senin birazdan kafanın kırılacak olduğu söylentisi doğru mu? Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Senin birazdan kafanın kırılacak olduğu söylentisi doğru mu? lütfen beyfendi soruya soruyla cevap vermeyin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 ala ile reklam ilişkisi oldugu söylentileri doorumu doğru doğru kardeş bende ole duydum..... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 civitmayin alöööö.... bende sorcam bana ne, tutamiorum iste cenemi.. Sayin Arman gelecekten ne bekliosunuz? Hayatinizda olmazsa olmaz dediginiz sey nedir (Esya ama lütfen) En sevdiginiz yemek hangisi? (ben ögrenmeye basliim die ) Tabulari severmisiniz Tek bir kelimeyle aile sizin icin ne ifade ettigini aciklayabilirmisiniz? simdilik bu kadar... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 civitmayin alöööö.... bende sorcam bana ne, tutamiorum iste cenemi.. Sayin Arman gelecekten ne bekliosunuz? Hayatinizda olmazsa olmaz dediginiz sey nedir (Esya ama lütfen) En sevdiginiz yemek hangisi? (ben ögrenmeye basliim die ) Tabulari severmisiniz Tek bir kelimeyle aile sizin icin ne ifade ettigini aciklayabilirmisiniz? simdilik bu kadar... ya sunucu kendine gel canlı yayındayız alo pişt Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 civitmayin alöööö.... bende sorcam bana ne, tutamiorum iste cenemi.. Sayin Arman gelecekten ne bekliosunuz? Hayatinizda olmazsa olmaz dediginiz sey nedir (Esya ama lütfen) En sevdiginiz yemek hangisi? (ben ögrenmeye basliim die ) Tabulari severmisiniz Tek bir kelimeyle aile sizin icin ne ifade ettigini aciklayabilirmisiniz? simdilik bu kadar... Huzur İyiniyet Zeytinyağlı yaprak dolması tabular yararlıdır aslında Evim Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 tutucu olduğun konular var mı sayın patron,büyük insan Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 ya sunucu kendine gel canlı yayındayız alo pişt parantez icindekiler düsüncelerim, caktirma... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 tabulardan kastınız.........? Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 parantez icindekiler düsüncelerim, caktirma... düşüncelerini okuyabiliyom o zaman ben senin Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 düşüncelerini okuyabiliyom o zaman ben senin Allahim, artik ölsemde gam yemem, nihayet düsüncelerimi okuyan bir erkek cikti karsima Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Allahim, artik ösemde gam yemem, nihayet düsüncelerimi okuyan bir erkek cikti karsima hehehe kimse seni anlamıyo dimi Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 tutucu olduğun konular var mı sayın patron,büyük insan Var tabi kimin yoktur ki!? Bu arada senin maaşına zam yaptım Tabulardan kastım made in toplumun kabul ettiği şeyleri eğer o toplumda yaşıyorsak kabul etmek zor bile gelse en azından dikkat ediyormuşuz gibi gözükmek.. Sözgelimi mahallemde bir travestinin bulunmasını istemem... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 hehehe kimse seni anlamıyo dimi biiir kedim bile, Anneme küstüm tüm sehir bana küsmüsss ve bunlar hep neden oluyo sence, haaa, süle bakim?... kimse beni anlamadigi icin tabe ama artik sen varsin Golgi... oku bakimm Konuga dönelim tekrar. Buyrun Arman bey, top sizde... dökün icinizi, ben bi makyajimi tazelesip gelene kadar, idare ediverin ... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Daha önce yaşadığınız aşklarda hiç pişmanlık duydunuzmu? Aşkmı paramı ? Ben çok fazla pişmanlıklar yaşayan biriyim geçmişimle ilgili hiç pişmanlık duyacağım bişi olmadı dersem büyük yalan söylerim ama küçük bir yalan söliim size aşk diye bir şey yoktur... Aşkmı paramı..? Cüneyt Arkın derim ben ne aşkla ne parayla dünyayı kurtaramazsınız... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.