Φ nicomedias Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 ben mizyal hanıma soru sormak istiyommm onun bu her topicte şiir yazabilme yeteğinin nerden geldiğini öğrenmek istiyorummm.. ben onun her topic de şiir yazabilme ihtimalini sewiyomm ...hehehe Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 bende merak edıyordum senı nerde kaldı acep nicom dıeee valla o şiir meselesını daha evvelde yanıtladım bknz -> sayfa36 yada ole bır sey ıste bende bılmıyorum yazılan cumlelerden bazı kelımeler secıyorum ve sekıllenıp şiir (yazmayı basarabılıyorsam ne mutlu bana) oluyor ben degıl yanı parmaklarım yazıyor onları tuslara dokunuyorlarsatırlarolusmus oluyor.... Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 bu arada görülüyorki mizyal herkes sana sormuş soruları bu forum makinasının bir numaralı konuğu senmişsin yaneee... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 yookkk beeaaa gecmıste 37 sayfalık bır konuk dızısı var hem meydunum dururken benım ne haddıme ama sunucuya sorman gerek onu.... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Bu stüdyodan kimler geldi kimler geçti.. Hey gidi günler.. Mizyal hanıma son sorularımızı soralım.. Nasıl bir evde nasıl bir günde nasıl biriyle nasıl bir biçimde son uykunuza dalmak isterdiniz ? Bu arada söylemek istediğiniz son bi şiler varsa alalım.. Mizyal arkadaşımızdan sonra forumumuzun Öğretmenlerinden dünya tatlısı şekerim baklavam AngelFlower arkadaşımızı bekliycez.. Geldiği zaman ben buradayım demeyi ihmal etmesin.. Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Nasıl bir evde nasıl bir günde nasıl biriyle nasıl bir biçimde son uykunuza dalmak isterdiniz ? nasıl nerede kımınle olacagı onemlı degıl Allah(cc) nasıl yazdıysa oyle bır son uyku kabulumdur.. Acısız, cekmeden, cektırmeden olur inşAllah..... Bu arada söylemek istediğiniz son bi şiler varsa alalım.. Tesekkur ederım herkese hepinızı sevıyorum Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 SEvgili Angelfower stüdyomuza konuk olduğu zaman ilk olarak şu sorularımıza cevaplar versin ? Kimsin ? Nerden geliyon nereye gidiyon ? Durup dinlenmek istediğinde sırtını nereye yaslarsın ? Neyin peşindesin ? Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Bu stüdyodan kimler geldi kimler geçti.. Hey gidi günler.. Mizyal hanıma son sorularımızı soralım.. Nasıl bir evde nasıl bir günde nasıl biriyle nasıl bir biçimde son uykunuza dalmak isterdiniz ? Bu arada söylemek istediğiniz son bi şiler varsa alalım.. Mizyal arkadaşımızdan sonra forumumuzun Öğretmenlerinden dünya tatlısı şekerim baklavam AngelFlower arkadaşımızı bekliycez.. Geldiği zaman ben buradayım demeyi ihmal etmesin.. geldim de sen yoksun ayrıca iltifatların için teşekkür ederim o senin tatlılığın SEvgili Angelfower stüdyomuza konuk olduğu zaman ilk olarak şu sorularımıza cevaplar versin ? Kimsin ? Nerden geliyon nereye gidiyon ? Durup dinlenmek istediğinde sırtını nereye yaslarsın ? Neyin peşindesin ? ben de senin gibi etten kemiktenim kim olacağım angelim lafın gelişi melek kadar olamam tabi bir yerden bir yere gitmek gibi amacım yok ama istanbuldan katılıyorum programa geç kalcağım die koşturdum ama günü şaşırdım galiba stüdyo kapalıydı durup dinlenmek istediğim de sırtımı nereye yaslarım güzel soru aslında zor bir soru sırtımı dayacağım kimse yok aslına bakarsan ama sakinleşmek dinlenmek için huzur bulmak için sevdiğim kişiye yaslanırım sanırım valla ben bir şeyin peşinde değilim canım ama herkeşler benim peşimde sanırım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 bi soruda ben soram barii..kaç yıldır öğretmenlik yapıyorsunuz...? Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 bi düşiinimm 07-10-1999 tarihinden itibaren öğretmenlik yapıyorum epey olmuş değil mi ? Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Hay Maşallah hocam daha nice eğitim ve öğretim dolu yıllara ... Hayatınızda ki en önemli insan kim ? Öncelikleriniz nelerdir ? Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 amin teşekkür ederim en önemli insan annemdi ama artık yok şimdi en önemli insan kardeşimden sonra erkek arkadaşım diyebilirim. önceliklerim dürüstlük ve yalan söylememek dürüst olmayan kişilerden nefret ederim çünkü ben dürüst olduğuma inanıyorum karşımdakinden de aynı dürüstlüğü bekliyorum. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Kimse yalan söyleyemeden hayatını idame ettiremez ... Sanırım hepimizin bu noktada küçük ya da büyük yalanları olmuştur ? Sen hiç unutamadığın bir yalanını bizimle paylaşmazmıydın ? Çocuklar senin için ne ifade ediyorlar ? Forumda eleştirebileceğin ve övebileceğin yanlar nedir ? Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 benim sorularım! histoloji kaç geldi? kurbağa ve fare diseksiyonu yaptınmı? Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Kimse yalan söyleyemeden hayatını idame ettiremez ... Sanırım hepimizin bu noktada küçük ya da büyük yalanları olmuştur ? Sen hiç unutamadığın bir yalanını bizimle paylaşmazmıydın ? Çocuklar senin için ne ifade ediyorlar ? Forumda eleştirebileceğin ve övebileceğin yanlar nedir ? ewt yalan söyledim ben de ama küçük yalanlar gece fazla dışarı çıkmıyorum ben bir gün okuldan bir öğretmen arkadaşımın doğum günü vardı akşam yapılacaktı ve babam izin vermezdi. ben de yalan değil ama küçük bi numara yaptım cep telefonumdan evi aradım evin teli çaldı. ( bu arada evde telefonlara genelde ben bakarım ) neyse çalan ev telefonunu açtım sanki karşımda arkadşım varmış gibi telefonla konuşmaya başladım babamın duyacağı şekilde izin almam gerek filan dedim bi sorayım haber veririim dedim. neyse kapattım teli. babam sordu tabi ne var die ben de durmu anlattım o da ayıp olmasın eve kadar telefon etti arkadaşın git dedi ve gittim çok eğlendim çocuklar en tatlı yaratıklar gerçekten çok yoruluoyrum çileden çıkyorum ama onların bir gülümsemesi bile her şeyi değiştiriyor bi de onlara birşey öğrettiğini görmek ayrı bir olay senin eserin oluyor ve gurur duyuyorum ilk öğrencilerim şimdi 7. sınıftalar ve aynı okuldayım ortaokul öğretmenleri onlar hakkında hep övgüyle bahsediyorlar bu da çok mutluluk verici demekki ben ders haricinde başka davranışları da öğrencilerime kazandırlabilmişim. forumda eleştirebileceğim tek yön herhalde şu 60 sn olayı onun dışıjnda pek eleştirilecek bir yön yok övülecek tarafı ise girdiğim topiclerde insanların kendi düşüncelerini rahatlıkla söyleyebilmeleri hoşuma gitti ve herkes samimi yani benim tanıdıklarım sıcak geldi buradaki kişiler genelde forumları sevmezdim ben ama buraya üye olunca herşey değişti şimdi kopamıyorum iyi mi benim sorularım! histoloji kaç geldi? kurbağa ve fare diseksiyonu yaptınmı? histoloji dersim iyiydi benim sanırım 80 gelmişti sene sonunda fare değil ama kurbağa diseksiyonu yaptım onu yapmak kolaydı da kurbağı yakalmak ta zorlanmıştım Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 benimde bir sorum olacaktı sewgili konuğumuza....evet çok merak ettim günlerdir bi cevap bulamdım sen beni aydınlatırsan sewinirim.........soruyorum......hamamböcekleri gıdık alırmı.....? bide tırtıllar neden kahverengi bot giymezler...........acele cevap..... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Medyum Ablacım.. Bildiin üzere Hamam Böcüsünün 6 ayası vardırdır.. Göösü 3 halkadır da, her halkasında bi çif ayakısı oluca... kaşınır da, hangü aya kaşınır bilemestir zavallım böcükçüm.. yazktırda ve günahtır ona... Saygılarım ... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Burcunuz ? Hobileriniz ? Fobileriniz ? En sevdiğiniz yemek ? Sevmediğiniz yemek ? Gülmek mi ? Ağlamak mı ? Yürümek mi ? Koşmak mı ? Susmak mı? Konuşmak mı ? Daha zor.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Burcunuz ? ikizler Hobileriniz ? takı yapmak halk oyunalrı oynamak kitap okumak vs vs Fobileriniz ? babam En sevdiğiniz yemek ? Sevmediğiniz yemek ? yemek ayırt etmem pek ama pırasayı ve kabağı pek sevmem... Gülmek mi ? Ağlamak mı ? yerine göre ikisi de ama tabi ki gülmek Yürümek mi ? Koşmak mı ? koşmak da gerek hayatta yürümemiz gereken zamanlarvardır ağır ve emin adımlarla yürümek diyelim. Susmak mı? Konuşmak mı ? Daha zor.. bence konuşmak daha zor aslında konuşkan bir insanım ama bir konuda açıklama yapacaksam ve ya bir derdim varsa onu konuşmak da zorlanırım Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Sen burayı nasıl buldun Angelim ? Neden nikin AngelFlower ? Herşeyde bir neden arayanlardan mısın ? Yoksa hiç kasamam kendimi yoramam beynimi tüketirim oksijenimi gerisini fazla düşünmem diyenlerdenmisin ? Seçim şansın olsaydı eğer dünyaya gelmek istermiydin ve kim olmak isterdin ? Kimleri örnek alırsın ? Sana sorulmasını en çok istediğin soru nedir ? ( Bunu hiç düşünmüşmüydün ) Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Sen burayı nasıl buldun Angelim ? Neden nikin AngelFlower ? Herşeyde bir neden arayanlardan mısın ? Yoksa hiç kasamam kendimi yoramam beynimi tüketirim oksijenimi gerisini fazla düşünmem diyenlerdenmisin ? Seçim şansın olsaydı eğer dünyaya gelmek istermiydin ve kim olmak isterdin ? Kimleri örnek alırsın ? Sana sorulmasını en çok istediğin soru nedir ? ( Bunu hiç düşünmüşmüydün ) ben burayı tesadüf eseri burdum arama motorlarından bir konuyu arıyordum vve bu forumu buldu okudum beğendim ve üye olayım dedim iyi yapmışım değil mi ? herşeyde bir neden aramam ama gerekli durumlarda nedenlerini sorgularım yani biraz ondan biraz bundan... dünyaya gelmek istermeydim evet gelmek isterdim yine kendim olarak gelmek isterdim fakat sevmediğim özelliklerimden arınmış olarak gelmeyi isterdim. örnek aldığım idol diyebileceğim kimse yok ama sanırım annemi örnek almışım ki ona benziyorum çoğu huylarımla bana sorulmasını en çok istediğim soru şu an düğünü nerde yapmaya karar verdiniz olurdu sanırım durumu biliyorsun bunu da hiç düşünmeemiştim ha Bİ DE ŞU SURUNUN SORULMASINI ÇOK İSTERİM ......... OĞLU ............ ' I KOCALIĞA KABUL EDİYOR MSUNUZ SORUSU ÇOK HOŞ OLURDU SANIRIM bi sorunu cevaplamayı unutmuşum neden nickim angelflower melekleri ve çiçekleri seviyorum her ikisini de anlatabilecek bişi olsun dedim angelflower : meleklerin çiçeği veya çiçeklerin meleği gibi birşey ortaya çıktı sanırım meleklerin çiçeği daha hoş Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Forumda ki Angelflower ve reelde ki sen arasında farklar var mı ? Her zaman her yerde doğru bildiklerini söyleyen ve uygulayan birimisindir ? İstanbul ve sen ... Kimsiniz siz ? Nasıl bir ikilisiniz ? Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 aslında pek yok ben de çok iyimserim ama burdaki gibi gerçek hayatta rahat konuşamam kızarırım biraz çekingenim sanırım ama genelde aynıyım burdakiyle her zaman her yerde doğru bildiklerimi uygulamaya çalışırım ama doğru bildiklerimi kolay ifaDE EDEMEM bu da biraz çakingen olmamdan kaynaklanıyor sanırım istanbul ve ben aslında iyi bir ikili olabilirdik ben yeterince istanbula zaman ayırabilseydim ama o kadar yoğun işe kaptırmışım ki kendimi nerde olduğumu bile unutuyorum eve zor atıyorum kendimi Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Sevgili arkadaşım konuk olduğun ve içten cevapların için çok teşekkürler.. Son bi şeyler söylemek istersen seni dinliyoruz.. Daha sonra konuk olmak isteyen arkadaşımız bu isteğini burada belirtsin ki onu çağırabilelim.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 teşekkür ederim beni de konuk ettiğin için sorularına umarım yanıtlaarımı beğenmişsindir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.