Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

mystic river ,sean penn'in güzel filmlerinden biridir.sean penn i çok severiz ailecek,oradan esinlendim...ceviz benim hayatımın enbüyük aşkı,benim hayattaki en büyük destekçim,beni yitip gitmek üzereyken karanlığımdan çekip çıkartan ,hayat veren,hayran olduğum biriciğim...ona olan hislerimi kelimeler tanımlayamıyor sevgili arman..

Ne kadar güzel anlatmışsın böyle.. İkiniz adınada çok sevindim ama sevgili river ceviz derken ya niye bu nik anlamında sordum aslında yani neden ceviz de fındık ya da fıstık değil ? ( Cevizim kızma sakın valla merak ediyom )

• Cevaplar 760
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Ne kadar güzel anlatmışsın böyle.. İkiniz adınada çok sevindim ama sevgili river ceviz derken ya niye bu nik anlamında sordum aslında yani neden ceviz de fındık ya da fıstık değil ? ( Cevizim kızma sakın valla merak ediyom )

hadi ya ben yanlış anlamışım :blushing: olsun neyse,bunu ben onun yerine yanıtlamayayım bence,sen ona özelden sorabilirsin..

Gönderi tarihi:

Ok sorarım ben kardeşime nasılsa..

Peki river anladığım kadarıyla sanat müziği sevmesini söylüyorsun .. Hiç kendin parça besteledin mi ? Ya da buna kabiliyetin varmı ? Eğer varsa bu yeteneğini neden burada bizimle paylaşmıyorsun ? Eğer yazmış olduğun şarkı sözlerin varsa neden biz okuyamıyoruz?

Teşekkürler yinede cevizim ha bu arada hazır buraya kadar gelmişken doğru söyle bak evde bulaşıkları sen mi yıkıyorsun ? :D

Gönderi tarihi:

yazdıkların için çok teşekürler hayatım.

NEDEN CEVİZ ?

bu bir sır. benim rahmetli babamın dedesi zamanından gelen ilginç bir olaydan vesile olarak bu nick i seçtim. ama dediğim gibi bu bir sır. söyleğemem. bunu bilen sadece birkaç kişi var. bu nadir insanlardan biriside çok sevdiğim eşim.

Gönderi tarihi:

Ok sorarım ben kardeşime nasılsa..

Peki river anladığım kadarıyla sanat müziği sevmesini söylüyorsun .. Hiç kendin parça besteledin mi ? Ya da buna kabiliyetin varmı ? Eğer varsa bu yeteneğini neden burada bizimle paylaşmıyorsun ? Eğer yazmış olduğun şarkı sözlerin varsa neden biz okuyamıyoruz?

benim maalesef yaratıcılık yeteneğim yok.belki çok ilerde birgün o da bir pop şarkısı besteleyebilirim.ama Türk müziği cidden zordur.hem icrası hem kuramları statiktir.ben sadece icra etmeye çalışıyorum.konserimiz olduğunda bir yolu varsa buraya taşımayı düşünüyorum..

Gönderi tarihi:

Bulaşıkları diyommm kim yıkıyo evdee :D

bulaşık makinesi :D

ev işlerinden ben sorumluyum,ama zamanım olmazda sıkışırsam ceviz her işi yapabiliyor (çamaşır asmak dışında), bir de süper yemek yapar,boğazına düşkün olduğundan aklına gelen her yemeği yapabilir,pilavı her zaman benden güzel tutturuyor bazen kıskanmıyor değilim...

Gönderi tarihi:

foruma nerden aklına geldi yoksa rastlantı sonucumu ??

foruma katılmak mı nerden aklıma geldi?

turkish-media nın tarifleri bölümüne uzun zamandır giriyordum,eşim forumların çok güzel yerler olduğunu anlattı bana bir kez ,sonra bende bu sitenin forumuna girip bakayım dedim..bakış o bakış..

Gönderi tarihi:

slm mystic river,

herkes evlilikle ilgili sormuş bende o konuda yoğunlaşayım bari...

evliliğin en güzel yani ne senin için?

evlendikten sonra sabır sınırlarının genişlediği doğru mu,aşk herşeyi affetmeli mi ?

Gönderi tarihi:

slm mystic river,

herkes evlilikle ilgili sormuş bende o konuda yoğunlaşayım bari...

evliliğin en güzel yani ne senin için?

evlendikten sonra sabır sınırlarının genişlediği doğru mu,aşk herşeyi affetmeli mi ?

evliliğin en güzel yanı yanındakiyle bütünleşmek,eşin aynı zamanda en iyi arkadaşın oluyor,hayatta yanlız olmadığını biliyorsun ve bu güvenle daha rahat oluyorsun..

sabır sınırları genişliyor evet,sonuçta farklı iki insansın ve uyum sağlanıncaya kadar bir takım fikir ayrılıkları oluşabiliyor..

aşk herşeyi affetmez..affederse de o aşk yüzünden olmuyor bence evliliklerde..evlenip bir düzen kuruyorsun,toplum içinde farklı bir yere sahip oluyorsun,bazen bu düzeni yıkmamak için affedebiliyor insan ..ama bu konuda kimseyi eleştirmemek,sorgulamamak gerektiğini düşünüyorum..kadınların affetmesi daha kolay oluyor çünkü tplum içinde "boşanmış" olmak hala çok zor..

başka konularda da sorabilirsiniz..

zaten 2 saatim kaldı öğleden sonra çalışmıyormuşuz :D

Gönderi tarihi:

Alla alla kendini diyorum hiç çok şanslı hissettiğin oldumu hayattaa. :clover:

bak ben yanlış anlamışım ,öğleden sonraki tatille ilgili diyorsun sandım pardon..

şanslı olduğumu hissetmiyorum hiç,hatta bazen hep aksilikler üstüste gelir..hele talih oyunlarına çok berbat..

Gönderi tarihi:

hiç büyük konuştuğun bişey başına geldi mi :D

püüüüüüüüüüüüüüüüüü

bu konuda çok dertliyim ,nezaman " hayatta olmaz,kesinlikle yapmam " desem en çok 1 hafta sonra kendimi olayın içinde buluyorum,bu nedenle birşey söylerken büyük konuşmuyorum diyorum,asla yı kullanmamaya çalışıyorum (bak şimdi bile kullanmam diyemiyorum) :D

Yok sen doğru tahmin ettinde ben kıvırdım.O an aklıma soru gelmedi ama şimdi geldi. Bak soruyom.

Bir sanatçı olarak gelmek istediğin hedeflediğin yer neresi ? (müzik oskarları deme) :D

sanatçı değilim,ama bir gün tsm albümü yapmak ve bu albümü benim gibi gerçek tsm dinleyicileriyle buluşturmak istiyorum.. tabi zor güzel para dökmek lazım,bilgisayarla değil canlı sazlarla yapmak istiyorum çünkü... :clover:

Gönderi tarihi:

sevmediğin,başkaları tarafından eleştirilen huyların var mı? insanlarla çabuk samimi olur musun?

alınganlığımı sevmiyorum,çabuk kırıldığım için soğuklaşabiliyorum insanlara karşı,bazen bunların karşılığı olmadığı için millet : noldu şimdi buna diyordur herhalde :blushing:

insanlara aşırı mesafeliydim ,şimdi biraz daha yumuşağım..

En sevdiğin besteci,en sevdiğin TSM sanatçısı ?

Saadeettin KAYNAK..çok güzel besteleri vardır,Türkiyeye arap ezgilerini ilk getiren bestekardır,bu nedenle arabeskin temeli diye bakılıyor ama katılmıyorum ben..melodi çeşitliliği açısından çok zengindir..hafızdır aynı zamanda,

sanatçı olarak trt sanatçılarını çok beğeniyorum: ayşe taş,çiğdem yarkın,elif güreşçi,alp arslan...daha çok var..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.