Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 57 beyefendi 57 programa katilan arkadaslari medeni cesaretinden dolayi kutluyorum tabi teşekkür ederim gs deki bu ekonomik durum ne olacak Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 teşekkür ederim gs deki bu ekonomik durum ne olacak ekonomi elbet düzelir, önemli olan seviyeli, saglam ve dürüst kalabilmektir.. biz bunu basardik. para ile adam olunmadigini ispatladik.. su an Türkiye'de tekiz, bizi geçen bir takim olmadi. para mühim degil.. yeter ki onurlu olsun futbol Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 ekonomi elbet düzelir, önemli olan seviyeli, saglam ve dürüst kalabilmektir.. biz bunu basardik. para ile adam olunmadigini ispatladik.. su an Türkiye'de tekiz, bizi geçen bir takim olmadi. para mühim degil.. yeter ki onurlu olsun futbol peki her fb-gs maçında gs li oyuncuların ayaklarının titremesini neye baglıyorsunuz özeliikle kadıköyde Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 peki her fb-gs maçında gs li oyuncuların ayaklarının titremesini neye baglıyorsunuz özeliikle kadıköyde efem konulari saptirmayalim.. hava soguk oldugu içindir o.. biz korkmadik biz korkmayiz biz korkmayacagiz Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 efem konulari saptirmayalim.. hava soguk oldugu içindir o.. biz korkmadik biz korkmayiz biz korkmayacagiz tamam kapatalım bu konuyu erkeklerde ne ararsınız ilk bakışta Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 tamam kapatalım bu konuyu erkeklerde ne ararsınız ilk bakışta ilk baktigimda kiyafet uyumuna bakarim.. çok alacali giyinen erkekler ilgimi çekmiyor. kiyafet karekteri yansitir.. daha çok sade giyime bakarim.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 ilk baktigimda kiyafet uyumuna bakarim.. çok alacali giyinen erkekler ilgimi çekmiyor. kiyafet karekteri yansitir.. daha çok sade giyime bakarim.. ne tür filmler izlerisiniz ne tür kitaplar okursunuz Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 ne tür filmler izlerisiniz ne tür kitaplar okursunuz genel de romanlari tercih ederim.. betimleme çok fazla olmamali.. diyaloglarin yogun oldugu romanlari seviyorum.. gerilim, romantik komedi ve fantastik filmler tercihimdir.. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 hobileriniz ??? su sporlarini çok severim.. her türlüsü... rugby, hokey, dalis, yüzme.. kaymak, kitap okumak, film izlemek ve bilgisayar vazgeçilmezlerimdir dans etmeyi de severim ben çok hareketliyimdir zaten Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 fobileriniz ?? böceklerden korkuyorum.. her türünden.. daha dogrusu mide bulantisi diyelim.. bir de bogularak ölmek istemem Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 neden boğularak?? Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 neden boğularak?? nefessiz kalmak kötü bir duygu.. yazlikta birisi öyle ölmüstü ve ben duydugumda istem disi empati yaptim.. çok kötü çok.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 nefessiz kalmak kötü bir duygu.. yazlikta birisi öyle ölmüstü ve ben duydugumda istem disi empati yaptim.. çok kötü çok.. peki bıçakla ?? Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 peki bıçakla ?? alla alla ölümün her tipi kötü ama o ben de fobi... yoksa biçak falan da kötü tabiiii Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 alla alla ölümün her tipi kötü ama o ben de fobi... yoksa biçak falan da kötü tabiiii forumun enlerini alabilirmiyiz sizden ?? Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 forumun enlerini alabilirmiyiz sizden ?? bence (sunucusun diye demiyorum walla ) en komik golgi aygiti en sevecen alaTurka en abi arman en gicik marcus en çözemedigim made in turkey Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 forumlarda yaşadağın ne büyük hayal kırıklıgı neydi yada seni üzen olay Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 forumlarda yaşadağın ne büyük hayal kırıklıgı neydi yada seni üzen olay her ne kadar farkli farkli sebeplerden de olsa arman, alaturka ve dejavunun gidisi oldu.. biraz forumdan uzaklasir gibi oldum.. tartismalari pek sevmiyorum. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 her ne kadar farkli farkli sebeplerden de olsa arman, alaturka ve dejavunun gidisi oldu.. biraz forumdan uzaklasir gibi oldum.. tartismalari pek sevmiyorum. kişisel olarak sormuştum Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 kişisel olarak sormuştum kisisel kimseyle sorun yasamadim.. kalbimi kiran olmadi. ufak atismalar elbette oldu ama kötü niyet degil sadece fikir tartismasiydi yoksa beni kimse üzmedi Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 samimiyetinize inanarak soruyorum forumda kimlerden hiç hoşlanmıyonuz veya onunla konuşmak içinizden gelmiyo ya da sizi sinir edenler Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 samimiyetinize inanarak soruyorum forumda kimlerden hiç hoşlanmıyonuz veya onunla konuşmak içinizden gelmiyo ya da sizi sinir edenler açikçasi made in'den biraz çekiniyorum.. bazen bana çok tersmis gibi geliyor ve onun yazdigi bir mesajin arkasina mesaj yazmak zor geliyor.. ama yine de yaziyorum.. hoslanmadigim kisileri ise genelde görmezden gelirim.. hiç cevap yazmadiklarimdir onlar Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 açikçasi made in'den biraz çekiniyorum.. bazen bana çok tersmis gibi geliyor ve onun yazdigi bir mesajin arkasina mesaj yazmak zor geliyor.. ama yine de yaziyorum.. hoslanmadigim kisileri ise genelde görmezden gelirim.. hiç cevap yazmadiklarimdir onlar neyse politik bir cevaptı biraz ama ... popüler olmak mı yoksa halktan biri olmak mı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.