Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 asıl sorun sensin....evcil değil yırtıcı hayvansın..defe... yırtarım agzını Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 yırtarım agzını de buyur da yırt canem........ Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Golgi sana sorular yöneltiyoruz öylemi.. Hmmm... O halde şu hint atasözünü açıkla.. KUVVETİNE GÜVENEREK ZAYIFLARI HOR GÖRENİN KUVVETİ BAŞINA BELA OLUR... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Golgi,sen nasilsin bugün? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 ya Golgi bi si daha sorcam, ama cok özel... sen nerelerdesin yaw Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 gorgi kış uykusu için inine çekildi.............. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Golgi sana sorular yöneltiyoruz öylemi.. Hmmm... O halde şu hint atasözünü açıkla.. KUVVETİNE GÜVENEREK ZAYIFLARI HOR GÖRENİN KUVVETİ BAŞINA BELA OLUR... valla üstad anladıgım kadarıyla kuvvetine güvenme karşındaki aikido biliyorsa senin kuvvetini sana karşı kullanabilir Golgi,sen nasilsin bugün? teşekkür ederim alaturka ya sen ?? ya Golgi bi si daha sorcam, ama cok özel... sen nerelerdesin yaw valla iş güç ders falan ancak geldim gorgi kış uykusu için inine çekildi.............. meydüncüm sen ne zaman kafesinden kaçtın yaaa Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 slm golgi, en sallama konukluk seninki oldu sanırım...yarın konuk kim olur bilemiyorum ama seni tanıyamadık ki daha.. ben soru sormak istiyorum ... mesela çok arkadaşın var mıdır?arkadaşlarına sorma imkanımız olsaydı seni ne derlerdi senin için? yanlızlığı sever misin?istanbul da kendini en huzurlu hissettiğin yer neresi??? Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 slm golgi, en sallama konukluk seninki oldu sanırım...yarın konuk kim olur bilemiyorum ama seni tanıyamadık ki daha.. ben soru sormak istiyorum ... mesela çok arkadaşın var mıdır?arkadaşlarına sorma imkanımız olsaydı seni ne derlerdi senin için? yanlızlığı sever misin?istanbul da kendini en huzurlu hissettiğin yer neresi??? teşekkür ederim ben zatenm konukluktan vazgeçiyordum kankamı kırmadım sorulara gelince sahta arkadaşım az denecek kadar çok gerçek arkadaşım çok denecek kadar az sorma imkanın olsaydı komik derlerdi herhalde yanlızlığı hiç sevmem,kendimi en huzurlu hissettiğim yer mekan olarak evim semt olarak ortaköy beşiktaş taksim saygılarımla... Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 kadıköy de oturmuyormuydun sen beşiktaşta oturuyormuş işe bak sen Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 kadıköy de oturmuyormuydun sen beşiktaşta oturuyormuş işe bak sen valla kadıköyde oturuyor olmam beşiktaşa gidemeyeceğim anlamınagelmiyo be yav bi deniz yolu kadar Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 iyide ben mi dedim beşiktaş die Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 yanlızlığı hiç sevmem,kendimi en huzurlu hissettiğim yer mekan olarak evim , semt olarak ortaköy beşiktaş taksim sanırım yanlış anlaşılma olmuş sorry! Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 teşekkür ederim cvp lar için.... yeni sorularıma geçiyorum, fotbol dışında ilgilendiğin spor var mı? politikayla ilgilenir misin? okuduğun en güzel kitabın ismi? Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 teşekkür ederim cvp lar için.... yeni sorularıma geçiyorum, fotbol dışında ilgilendiğin spor var mı? politikayla ilgilenir misin? okuduğun en güzel kitabın ismi? bacıda ciddi ciddi soruyor valla.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 teşekkür ederim cvp lar için.... yeni sorularıma geçiyorum, fotbol dışında ilgilendiğin spor var mı? politikayla ilgilenir misin? okuduğun en güzel kitabın ismi? lisanslı olarak basketbol,satranç,m.tenisi oyndaım ama şu sıralar derslerle boguşuyorum 2 senedir amatörüm politikayı kafamda şöyle özetleyebilirim 20 tane çürük domatesin içinden bize domates seçmemizi istiyorlar ama ben çürük domates yemek istemiyom pek fazla kitap okumam ama dergilere aboneyim en güzel kitap ismine gelince küçük prens die bi kitap vardı ben küçükken oradaki olayı asla unutamam 7 den 70 e herkes okumalı (not: tabiiki en son küçük prensi okumadım başka kitaplarda okudum Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 politikayı kafamda şöyle özetleyebilirim 20 tane çürük domatesin içinden bize domates seçmemizi istiyorlarama ben çürük domates yemek istemiyom aslında ii de siyaset yapıyosun haaa... Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 lisanslı olarak basketbol,satranç,m.tenisi oyndaım ama şu sıralar derslerle boguşuyorum 2 senedir amatörüm politikayı kafamda şöyle özetleyebilirim 20 tane çürük domatesin içinden bize domates seçmemizi istiyorlar ama ben çürük domates yemek istemiyom pek fazla kitap okumam ama dergilere aboneyim en güzel kitap ismine gelince küçük prens die bi kitap vardı ben küçükken oradaki olayı asla unutamam 7 den 70 e herkes okumalı (not: tabiiki en son küçük prensi okumadım başka kitaplarda okudum sen karıncayla filin hikayesini biliyormusun.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 aslında ii de siyaset yapıyosun haaa... teşekkür ederim sen karıncayla filin hikayesini biliyormusun.. yok bilmiyom sen biliyonmu ? Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 yeniden dünyaya gelsen kimin çocuğu olmak isterdin?ve kendine çizeceğin yol ne olurdu??şu anki ailen cvb sayılmayacak!! Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 yok bilmiyom sen biliyonmu ? gel içeriye geçelim de anlatayım sana ben biraz daha para kazanıp geliyorum işlerde açıldı Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 yeniden dünyaya gelsen kimin çocuğu olmak isterdin?ve kendine çizeceğin yol ne olurdu??şu anki ailen cvb sayılmayacak!! valla güzel soru sanırım atatürkün oğlu olmak isterdim onun bıraktıgı yerden devam etmek tek hedefim olurdu gel içeriye geçelim de anlatayım sana ben biraz daha para kazanıp geliyorum işlerde açıldı tamam geliyom sen anlatmaya başla Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 peki göztepe parkına cami yapılsın mı golgi Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 peki göztepe parkına cami yapılsın mı golgi valla ben karışmam ne yaparlarsa yapsınlar ama zekeriya hoca olarak türkiyenin her yerine cami yapılsın derim Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 eğitim görüp kariyer yaptığın bi hayat mı yoksa emeğinle bi yerlere geldiğin zengin o ama eğitimsiz olduğun bi hayat mı??? okumadım,okumak o kadar önemli değil...önemli olan insanın kendini geliştirmesi sözüne katılıyor musun? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.