Φ asterix Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Sayın Golgi; Geçen gün Çemberlitaş'ın göbeğinde KADINLAR GÜL GİBİ OLMALI, NATAŞALAR GELİYOR... SONRA DA ERKEKLER YALLAAH diye bağırmışınız, bi de iftarla ilgili açıklamalarınız var, bi açıklık getirirmisin konuya. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Sevgili Golgi can, sen büyüyünce ne olcan cucuuum Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Sayın Golgi; Geçen gün Çemberlitaş'ın göbeğinde KADINLAR GÜL GİBİ OLMALI, NATAŞALAR GELİYOR... SONRA DA ERKEKLER YALLAAH diye bağırmışınız, bi de iftarla ilgili açıklamalarınız var, bi açıklık getirirmisin konuya. sözlerimin hepsinin arkasındayım evladım sen beni izlemye devam et Sevgili Golgi can, sen büyüyünce ne olcan cucuuum traş olucam Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 konuk golgi mi oldu şimdi.onun evsahipliğinden ne hayır gördük de,konukluğundan ne hayır görcez golgiye sorum şu:küçükken başınmı çarptın Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 konuk golgi mi oldu şimdi.onun evsahipliğinden ne hayır gördük de,konukluğundan ne hayır görcez golgiye sorum şu:küçükken başınmı çarptın senin saçma sapan sorularına şöyle bi cevap vereyim küçükken başını çarpmayan insan varmı şu dünyada alla alla ya dellendirme beni Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 tamam da sen bi sert çarpmışın belliki. sensin saçma sapan.konukluğunu bil ne soruyosak cevapla ya şimdi yaşını sorcam saçma bulmazsan tabiii Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 tamam da sen bi sert çarpmışın belliki. sensin saçma sapan.konukluğunu bil ne soruyosak cevapla ya şimdi yaşını sorcam saçma bulmazsan tabiii 84 lüyüm artık matematiğin vardır umarım Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 öğrencimisin mr golgi öğrenciysen ne okuyorsun Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 öğrencimisin mr golgi öğrenciysen ne okuyorsun evet makine mühendisliği Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 gözlüklerden belli inekmisin..? gerçi hep burda olduğuna göre olamazsın.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 gözlüklerden belli inekmisin..? gerçi hep burda olduğuna göre olamazsın.. gerektiği kadar ders çalışırım bu ineklikse ineğim Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 nerede okuyorsun peki ? Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 nerede okuyorsun peki ? istanbulda dielim ama adres vermeyeyim ok? bu kadarı da bana kalsın saygılar Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 iyi aksamlar sayin golgi: ehem bi evcil hayvan beslemek isteseniz kimi ee pardon neyi beslemek isterdiniz ve adi ne olurdu Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 istanbulda dielim ama adres vermeyeyim ok? bu kadarı da bana kalsın saygılar kalsın tabi ama sen sınıfta kalma Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 iyi aksamlar sayin golgi: ehem bi evcil hayvan beslemek isteseniz kimi ee pardon neyi beslemek isterdiniz ve adi ne olurdu valla meydünü besliyom zaten istemeye istemeye ama isteyerek bi köpek besliyodum adı yaren di şimdi olsa yine onu beslerdim hüzünlendim şimdi ya Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 erkekler malum ya kız kardeşlerini ya da annelerini bi şekilde kızdırırlar...sana en son ailenden kim neden kızdı??? Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 erkekler malum ya kız kardeşlerini ya da annelerini bi şekilde kızdırırlar...sana en son ailenden kim neden kızdı??? valla ciddi bi şekilde kızan olmadı hatırladıgım kadarıyla ama geçen hafta kredi kartı borcum birazCIK fazla gelince annem iyi dileklerini sundu Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 kıskanç bi insan mısın? Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 kıskanç bi insan mısın? absolutely Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 alla alla seyirciler sustu gidiyom ben ya konuk koltugu boşaldı isteyen varsa oturabilir Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 ığğğ konuk gorgi mi...sorum yok...ben insanların dışında konuk alındığını bilmiyordum.................benim zaten deve kuşuna alerjim var ben stüdyoyu terk ediyorum............... Sayın Golgi; Geçen gün Çemberlitaş'ın göbeğinde KADINLAR GÜL GİBİ OLMALI, NATAŞALAR GELİYOR... SONRA DA ERKEKLER YALLAAH diye bağırmışınız, bi de iftarla ilgili açıklamalarınız var, bi açıklık getirirmisin konuya. yaaa abi koptum ya...alemin krAlı sensin.............vesselam.....şıhım benim....... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 KANKAM BURDA SENİ GÖRMEK BENİ ÇOK MUTLU ETTİ. EVET SORUMU YÖNELTEYİM.....FORUMDA YAZIŞMAKTAN KEYİF ALDIĞIN 3 KİŞİ? Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 ığğğ konuk gorgi mi...sorum yok...ben insanların dışında konuk alındığını bilmiyordum.................benim zaten deve kuşuna alerjim var ben stüdyoyu terk ediyorum............... yaaa abi koptum ya...alemin krAlı sensin.............vesselam.....şıhım benim....... nolur kal be asıl seni nasıl sokmuşlar stüdyoya evcil hayvan sokmamaları lazımdı sana iyilikte yapılmıyo kankam forumda herkesi seviyorum politik cevap vereyim sana (sen msn i biliyon işte ok? ) Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 nolur kal be asıl seni nasıl sokmuşlar stüdyoya evcil hayvan sokmamaları lazımdı sana iyilikte yapılmıyo kankam forumda herkesi seviyorum politik cevap vereyim sana (sen msn i biliyon işte ok? ) asıl sorun sensin....evcil değil yırtıcı hayvansın..defe... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.