Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 760
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

yaaa kral nolyo, koltugu bosaltim istersen, sen otur :P

hic basima gelmedi, ve bazi olaylari yasamadan evvel degerlendirmemeyi ögrendim...

Gönderi tarihi:

Boşver..

Her topicin gerisini araştıracak olursak işimiz var...

Ben affetmem..

Kendisi devam etsin alaturka...

Parelel gideriz..)

Gerçi alaturkayla ben bir kubbe altında olamayız pek..

Gönderi tarihi:

Parelel gideriz..)

Gerçi alaturkayla ben bir kubbe altında olamayız pek..

bak bak bak bu ne demek simdi kral?

Gönderi tarihi:

ayni kubbe altinda olmayalim zaten...

özürümü erken dilemisim ..

Gönderi tarihi:

Konuk benmi oldum şimdi...

Hmmmm..

Genellikle fikir kitapları okurum.

Ama malum cafeciyiz, 2 senedir kitapları bıraktım, herşeye int üzerinden ulaşıyorum...

Romandan hiç hoşlanmam..

İlk okuldayken okurdum ama..

Gönderi tarihi:

arkadaşlar alaturkaya daha sorularımız bitmedi.

alaturka hayattan beklentin var mı? -_-

Canim benim, senin sorunla bitirelim, zaten merak edilcek biseyim kalmadi ki benim burda :P

Hayattan beklentilerim var ve olmadan yasayamam...

Pesinden kosdugum, ugrunda hirs yaptigim tek sey huzur ve mutluluk...

ve bu huzuru bulabilecegim tek yer hayran oldugum bir esimin ve iyi bir anne olmaya calisacagim cocuklarimin yaninda olacaktir...

cok klasik ve cok SIKIci sanirim ama baska bisey beklemiorum ben gercekten de yaw :huh:

zaten bunu bulmak en gücü sanirim...

Allah herkese sevdigiyle birlikte mutlu ve huzurlu bir ömür nasip etsin dierek koltugumu alemin kralina teslim ediorum...

Sag olun var olun... :)

Gönderi tarihi:

alaturkam günün konuğu değildin ki haftanın konuğuydun.arkadaşlarda farkındadır canım :)

ayrıca istediklerin sıkıcı şeyler değil ki.huzur ve mutluluk.başka bir şey istemeye gerek var mı?bence yok.:)gerisi geliyor zaten bişekilde.

dinlediiğin müzik tarzı nedir?kimleri en çok begenirsin?

istersen tabi ki son soru olur bu :unsure:

Gönderi tarihi:

kiz dejavu´m ben seni kirarmiyim, zaten görüsemioruz :P

Dinledigim müzik tarzi aslinda keyfime göre degisio, arabeskten tut klasigie kadar herseyi dinlerim, ama en SIK dinledigim müzik türü pop ve rock müzigi..

en sevdiklerimde the one an only Minik serce:), Candan Ercetin, B.Manco, Nilüfer, H.Levent, S.Ferah, Yasar... bu kisilerin albümleri eski dahi olsa dinler dururum hic SIKILmadan...

Gönderi tarihi:

Burcum Koc canim ainarielim (bu arada Armana da adini yazmayi ögretcem :P )

ve burcumun özelliklerini az cok biliorum, ama günlük yildiz fallarini hic okumam...

bazen okurum kocun özelliklereni, ve vaybe ben demek böylemisim derim, sora baska burclari da okudugumda onlarda da kendimden biseyler bulurum, ben yillardir cözemedim bu isi zaten :rolleyes:

Nazar a inanmak batil inacmidir bilmiorum ama, ona inanirim...

:)

Gönderi tarihi:

off cok zor bi soru....

bazen bos bos magazin programlarini seyrederim, sadece beynimi dinledirmek icin...

kitap okumadigim zamanlar mutlaka bilimsel dergiler okurum...

bulmaca cözmeyi, son ses müzik dinlemeyi, seyehat etmeyi, arkadaslarimla saatlerce sohbet ve felsefe yapmayi, yeni seyler ögrenmekten acaip haz alirim...

herseyi ve herkesi merak ederim anlican.. :blushing:

bosluga düsebilecegim zamanlari en aza indirgemeye calisirim....

Gönderi tarihi:

peki detaylara takılırmısın?yani insan ilişkilerinde en ufak bir hareketinden ne demek istediğini düşünüp sonuca ulaşıp kafanda bir sürü sinir bozucu çıkarımlar paragraflar oluştururmusun?kendinle çok uğraşır ve üzermisin?

ayrıca insanların seni anlayabildiğini düşünürmüsün?

Gönderi tarihi:

abuu psikolog dejavu huzurunuzda :P

istedigimi ve beklentilerim neyse karsimaki insana söylerim, onu bunu kendiliginden bilmesini ve hissetmesini beklemem....

detaylara pek takilmam, veya takilan bisey olmussa kafama, saatlerce yorup sinir bozucu sonuclara ulasmaktansa direkt sorarim ve konusurum o kisiyle..

insanlarin beni anlamasini beklemiorum , ben kendimi cözememisim,baskalarindan nasil bekleyebilirim bunu..

her iliskide en önemli sey iletisim, kendimi dogru düzgün ifade etmeye ve kendimi acik acik anlatmaya calisirim...

ve SINIrlarimi, ve beklentilerimi ifade ettikten sora hala anlayamiosa karsimdaki insan beni, o zaman icabina baska türlü bakmak gerek...

Gönderi tarihi:

içimden sana bisürü sormak geliyor ama bugün pek bi dalginim alacim kusura bakma pek uzak kaldim sana..

çok çaresizsin farzedelim.. hayatta senden çok sey bekleyen var fakat sen yasama sevincini kaybetmissin... toparlanman gerektigini biliyorsun fakat içinden gelmiyor toparlanmak öylece saatlerce konusmadan bakmadan duymadan oturmak istiyorsun.

eski haline dönebilmek için ne yapardin? tekrar ayaga nasil kalkardin? :clover:

Gönderi tarihi:

:) yapma canım bunlar sorumu ki...

zoru başarmayı severmisin?yoksa 1-2 denemeden sonra benim yapabileceğim bir şey yok diyip vazgeçersin mi?

en son okudugun kitap hangisi?

felsefeyle ilgilenirmisin?ucundan kıyısından mı yoksa şuan burda sadece fiziki boyutunun oldugunu ruhunun ise bir karadelikde oldugu kadarını mı düşününüp ilgilenirsin?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.