Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 Dünya da aynen öyledir.. Birileri gider, birileri gelir.. Alışacaksın ortadaysan.. Yada.. Ya giden, ya gelen olacaksın... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 ben burdayım ama gören yok evet canim allahtan sen burdasin.. oyunlarda da yazmistim, sevdigim bildigim 2-3 kisi kaldi allahtan onlar var diye..... henüz giden olmayacagim.. çünkü gitmem için kendi kendine savas veren küçükler beni halen eglendiriyor.. iyi ki de gelmisim bir sürü dost ve düsman kazandim...... tek bir dost kazanmak için bes düsman kazansam da TIIIIIIIIIIIIIIIIN... o dostlarim bana yeter üptüm janem madeünüm Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 demek biz sevilmiyoruz burda Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 demek biz sevilmiyoruz burda sanırım oyle:( Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 sanırım oyle:( yaw saka yapalim dedik, bomba elimizde patladi. gercekten sevilmiyorsam, giderim. istenmedigim yerde durmam..... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 yaw saka yapalim dedik, bomba elimizde patladi.gercekten sevilmiyorsam, giderim. istenmedigim yerde durmam..... BEN, SANIRIM BENDE SEVILMIYORUM ANLAMINDA SANIRIM OYLE DEDIM.... Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 BEN, SANIRIM BENDE SEVILMIYORUM ANLAMINDA SANIRIM OYLE DEDIM.... zaten sonradan aklima geldi, ama silemdim post`u. neyse kusura bakma Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Her insanın sewmeyeni olduğu kadar sewenide wardır... Kimseye kendimizi sewdirmek için bazı Ş lerden ödün wermemeliyiz... Sewen zaten sewer karşilik beklemez... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Her insanın sewmeyeni olduğu kadar sewenide wardır... Kimseye kendimizi sewdirmek için bazı Ş lerden ödün wermemeliyiz... Sewen zaten sewer karşilik beklemez... allah allaaah, edebiyatini yapmasan olmaz, hafif bir gerginlik sezdin mi nasil da hemen yaziyorsun! mizyal, muhammed: siz de seviliyorsunuz elbette.. ama eski dostlarimiz dönmemek üzere gittiler. bu topicin yaraticisi da öyle... konuklar da... artik tadi tuzu yok bana göre o anlamda söyledim... eger siz topici devam ettirerek, konuk almak isterseniz saygi duyarim. kolay gele. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 mara ben yazcaktım şmdi arkadaşlar bu topiğe yazmak içimden hiç gelmiyor ... topiğin sahibi ookuyorsa bunları gelsin açsın şu topiği Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) mara ben yazcaktım şmdi arkadaşlar bu topiğe yazmak içimden hiç gelmiyor ... topiğin sahibi ookuyorsa bunları gelsin açsın şu topiği gollicim arman gelmicekki bidaha... ala da gelmicek. river da.. karçiçegim dostum zaten gelmiyor amaaaan ne yazalim ki burya... Tarih: 23 Kasım , 2005 Düzenleyen: mara bulge Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 bu gidenler konusunu ben anlamadım hayırdır niye gittiler bizim görmediğimiz bir şeyler mi oldu ? Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 bu gidenler konusunu ben anlamadım hayırdır niye gittiler bizim görmediğimiz bir şeyler mi oldu ? kimi hakaret yemekten biktigi için gitti.. kimi suçsuz yere banlandi.. kimi artik kavgalardan bunaldi gitti.. çesitli sebepler yani fakat forumun bana göre gözdeleriydi hepsi.. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 arman hayat görüşürü olarak belkide taban tabana zıt olduğum bir arkadaştı ama, terbiyeli, savunduğu fikri hakarete küçük düşürme amaçlı ithamlara sarılmadan savunan bir arkadaştı. bunun yanında forumun canlılığı ve çeşitliliğinde büyük katkısı olan bir kullanıcıydı. üzüldüm forumdan ayrılmış veya ayrı düşürülmüş olmasına. iletişimin varsa çok selamlarımı ilet sana zahmet Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 arman hayat görüşürü olarak belkide taban tabana zıt olduğum bir arkadaştı ama, terbiyeli, savunduğu fikri hakarete küçük düşürme amaçlı ithamlara sarılmadan savunan bir arkadaştı. bunun yanında forumun canlılığı ve çeşitliliğinde büyük katkısı olan bir kullanıcıydı. üzüldüm forumdan ayrılmış veya ayrı düşürülmüş olmasına. iletişimin varsa çok selamlarımı ilet sana zahmet elbette, forumdan ayrilan bütün arkadaslarla halen görüsüyorum, selamlarinizi iletirim. Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 bunlari bimiyordum, bende niye forum bu kadar sessiz diyorum. neyse, biz yasatmaya calisalim`mi? Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 arman hayat görüşürü olarak belkide taban tabana zıt olduğum bir arkadaştı ama, terbiyeli, savunduğu fikri hakarete küçük düşürme amaçlı ithamlara sarılmadan savunan bir arkadaştı. bunun yanında forumun canlılığı ve çeşitliliğinde büyük katkısı olan bir kullanıcıydı. üzüldüm forumdan ayrılmış veya ayrı düşürülmüş olmasına. iletişimin varsa çok selamlarımı ilet sana zahmet aynen katılıyorum başka bir topicde daha önce söylemiştim ben yine admine selam ve çiceklerimi göndereyim. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 evet canim allahtan sen burdasin.. oyunlarda da yazmistim, sevdigim bildigim 2-3 kisi kaldi allahtan onlar var diye..... henüz giden olmayacagim.. çünkü gitmem için kendi kendine savas veren küçükler beni halen eglendiriyor.. iyi ki de gelmisim bir sürü dost ve düsman kazandim...... tek bir dost kazanmak için bes düsman kazansam da TIIIIIIIIIIIIIIIIN... o dostlarim bana yeter üptüm janem madeünüm tişkür canımcım..benimde işler çok yoğun akşamları işten gelince kıpırdayacak hal kalmıyor foruma bile giremiyorum ama bende burdayım kolay kolay gitmem....haa eskisi kadar çok yazamasamda yine yazarım .....burda olduğumu belli ederim.... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Veee... Huzurlarınızda efsane topiğimiz açılmıştır...Konuk olmak isteyen arkadaş buraya konuk olmak istediğini belirtsin.. Bizlerde onu soru ablukasına tutalım.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 heytt bee ne günlerdi........ilk konuk bendim demi......... ya insan eski günleri özlüyor beeeeeaaaaaa.... konuk bulmazsan ben olurum...... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 madem ılk konuk sendın topicın uzun aradan sonra acılması serefıne ıkıncı defa ılk konuk yıne sen ol (garıp bı cumle oldu ama anladınız emınım ben)... olmamı????? Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Madenim duydun Mizyalı... Uzun bir aradan sonra ilk stüdyo konuğumuz yine sensin.. Made İn için atış serbest arkadaşlar.. Buyrun sorun sorularınızı ? Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 ilk soru benden meydünün anlamı nedir? Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 meydün yok kii nereye kaçtıı baktı ki herkes soracak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.