Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 19 yıl eğitim görüp kariyer yaptığın bi hayat mı yoksa emeğinle bi yerlere geldiğin zengin o ama eğitimsiz olduğun bi hayat mı??? okumadım,okumak o kadar önemli değil...önemli olan insanın kendini geliştirmesi sözüne katılıyor musun? valla sonunda refaha ericeksem her yol mübah ama tabiki daha da bilgili olmayı isterim ve bunun için okuyorum
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 19 yıl mona ne sorular bunlar adam ciddiye alıp cevap vericek valla sen aradan çekil bi kere...abiler her yazılana zırt pırt atlamaz
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 19 yıl sen aradan çekil bi kere...abiler her yazılana zırt pırt atlamaz tamam bacım bak fazla geç kalma bacaklarını kırarım sonra ;)saat 11 de evde ol.. golgi iyi baklen kıza
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 19 yıl sayin golli: gecenin geç saatlerine kadar evde alem yapip sizinca horultunuza uyanan mahalle sakinleri polis çagirip sizi tutuklatmis... medya olayi ört bas etti fakat biz biliyoruz. acaba karakoldan çikisinizi ve olayi ört bas etmenizi sicak çikolatayami borçluyuz (anladin sen ) açiklama yapin lütfen kaçmayin
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 19 yıl en yakın arkadaşının sevgilisine aşık oldun diyelim?napardın? önce ben sordum bayan kaçilin lütfen
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 19 yıl tamam bacım bak fazla geç kalma bacaklarını kırarım sonra ;)saat 11 de evde ol.. golgi iyi baklen kıza valla koca kız ben karışmam sayin golli: gecenin geç saatlerine kadar evde alem yapip sizinca horultunuza uyanan mahalle sakinleri polis çagirip sizi tutuklatmis... medya olayi ört bas etti fakat biz biliyoruz. acaba karakoldan çikisinizi ve olayi ört bas etmenizi sicak çikolatayami borçluyuz (anladin sen ) açiklama yapin lütfen kaçmayin bu konuda avukatlarım gerekli basın açıklamasını yapacak kısaca açıklamak gerekirse ben hor-la-mam
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 19 yıl tamam bacım bak fazla geç kalma bacaklarını kırarım sonra ;)saat 11 de evde ol.. golgi iyi baklen kıza vayyyy...abi kardeş bi film de oynayalım tam türk filmi karesi oldu...abi trip leri haa bi ara elinden öpücem
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 19 yıl evet deli emin şimdi stüdyıdan dışarıya dogru hade bakem kırmızı araba geldi
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 19 yıl sayın golgi, fenerbahçe için mafya takımı diyorlar bu konuda ne dersin?
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl ama sunucu sen olursan ben okula gidim gelim öyle konuk olim en iyisi aksama gelicem konuk degistirmek yok ama bak gidiyorum diye
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl sayın golgi, fenerbahçe için mafya takımı diyorlar bu konuda ne dersin? hangi futbol takımı mafya ile hiç ilişkimiz olmadı diebilir yakın geçimişte en büyük örnek beşiktaştır şöyle hatırlatayım sana ''100. yılda şampiyonlukta hiç mi payımız yok Sinan ? ''
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl ve sahne ainarielin ilk osru benden herkesin merakla beklediği an nickinin anlamı nedir ainariel
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl ve sahne ainarielin ilk osru benden herkesin merakla beklediği an nickinin anlamı nedir ainariel efem nickim ismimin elf dilindeki karsiligidir ismimi vermiyim simdi
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl ehem 57 ne 77 mi ?? atv de şimdi zayıflamakj istiyorum programı hakkında ne düşünüyorusnuz
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl ne 77 mi ?? atv de şimdi zayıflamakj istiyorum programı hakkında ne düşünüyorusnuz 57 beyefendi 57 programa katilan arkadaslari medeni cesaretinden dolayi kutluyorum tabi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.