Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl peki türkiye ye yerleşmeyi düşünüyormusunuz?ne zamandır gurbet ellerdesiniz?
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl sorum yok zaten medyadan öğrendim hakkınızdaki yazıları.... evet haklisin maydün, cok sey yazildi cizildi hakkimda ama hepsi yalan, sirf karalama kampanyasi bask bi si diil
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl benim merak ettiğim başka birşey var, özel bir soru, dilersen cevap vermezsin, armanla aranızdaki gerçek bir sevgi mi, yani sanal ortamda başlayan ve devam eden duygular gerçek yaşantıda da devam edermi? Onunla bir gün gerçekten yüzyüze görüştüğünde duygularında bir farklılık oluşur mu sence... (kötü bir niyetle sormadım, samimiyetime inanın, samimi bir cevap olsun lütfen)
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl peki türkiye ye yerleşmeyi düşünüyormusunuz?ne zamandır gurbet ellerdesiniz? Burda dogup büyümem ragmen, TR ye dönmek istiorum..
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl benim merak ettiğim başka birşey var, özel bir soru, dilersen cevap vermezsin, armanla aranızdaki gerçek bir sevgi mi, yani sanal ortamda başlayan ve devam eden duygular gerçek yaşantıda da devam edermi? Onunla bir gün gerçekten yüzyüze görüştüğünde duygularında bir farklılık oluşur mu sence... (kötü bir niyetle sormadım, samimiyetime inanın, samimi bir cevap olsun lütfen) cok özel bi soru gerci , ama cevap vermekte de bi sakinca görmüyorum, cünkü sevgimizi sonucta acik acik gösterioruz ayrica senin samimiyetinden nie süphe edelim ki neyse, ben soruna cevap veriim... Sevgimiz nasil yansio, ve bu soru nerden icabetti bilmiorum ama sevgimiz gercek, yani reklam aski yapmioruz Sanal ortamda ilk defa böyle bisey yasiorum ve devam edip etmiyecegini dolayisiyle su an cevaplayamam, bu diger sorun icin de gecerli tabi... ama yüz yüze görüstügümüzde bir birimize karsi farkli olacagimizi düsünmüyorum... Hislerim ve duygularim beni yaniltmaz ve su an ki hislerim cok güclü... Nitekim gerek sanal gerekse reel bi ortam olsun, iliskinin akisini ve sonunu hic kimse kestiremez... Bizim sorunumu ortamin sanal olmasi diil, aradaki mesafe daha ziyade... iste böyle ...
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Sayın Turka milyonların merak ettiği bir sorumuz var şimdi de sırada... Bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız 3 şey nedir ?
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl vayyy ne ekzantirik bi soru bu böyle, size yilin sunucu ödülünü vermeleri gerek pardon bu ada nirdeee peki ona göre cevap verecem de ? yeni diz üstü bilgisayarim (ingilizce tabir kullanmayalim di mi ) Tirnak makasi Sampuan
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl ben araya girip bir düzeltme yapayım, Bu soru nerden icabetti; 1-sen konuksun 2-gerçekten merak ettiğim bir konudur belki de çıkaracağım dersler olabilir (samimiyetten kastım buydu) ben ayrıca reklam olabileceğini hiç düşünmedim zaten, açıkyüreklilikle cevap verdiğin için teşekkürler...
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl ben araya girip bir düzeltme yapayım, Bu soru nerden icabetti; 1-sen konuksun 2-gerçekten merak ettiğim bir konudur belki de çıkaracağım dersler olabilir (samimiyetten kastım buydu) ben ayrıca reklam olabileceğini hiç düşünmedim zaten, açıkyüreklilikle cevap verdiğin için teşekkürler... reklam aski konusu isin geyigiydi, daha evvel Armana soruldu cünküm ayrica ders cikarmak cok zor be asterix... insan bi yol cizio kendine, bi de bakiosun hayat sana bam baska yollar hazirlamis... yani yasamdan bilinmez diim ben saa... (cok seviom Sehsu yu )
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Şesu da kim ? Turkam ne zaman geleceksin artık ? Söyleyin de halkımız da bilgilensin ..
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl keske yapsam ya da keske yapmasam dedigin biseler varmi? su an keske yapmasam dedigim bisey yok canim ainarielim... keske yapsam dedigim, Istanbul da is arayip orda yasamak... Şesu da kim ? Turkam ne zaman geleceksin artık ? Söyleyin de halkımız da bilgilensin .. Avrupa yakasinin Sehsuari Soruna gelince canim Sunucum, burasi bunun yeri diil.... bu bi hayli özel
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl Kendimi cok mutsuz hissetigim anlar cok nadirdir ama o zamanda doyasiya aglarim...
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl en sevdigim yemeeeek .... bol salcali, bol yogurtlu, bol tere yagli Iskender eb sevdigim icki .... beyaz sarap
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl ordan birine hediye göndereceksin diyelim,kime gönderirdin ve ne olurdu hediye???
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.