Φ cimcime20 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 arkadaşlar sanalada aşk sizce doğrumu ki doğru değilse neden hep sanalada bu tur muhabbetler oluoo Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 sanalda aşk diye birşey yoktur.sadece arkadaşlık ve iki yüzlülük vardır. burada tabiki karşınızdaki kişininin karakteri önemli ! sanalda işte kızlar hep genelde kültürlü,işi iyi ve yakışıklı olsun isterler ama karekterine fazla bakmazlar .karşındaki iyimi kötümü fazla önemli değildir onlar için ( bunda istisnalar var ) msn muhabbetleri az çok bellidir .kızlar kendilerini eğlendirecek kişiler ararlar yakışıklı falan okulda veya işyerinde anlatmak için işte ben biriyle tanıştım yakışıklı ve biraz zengin falan hava atmak için. bence sanalda aşk yoktur.eğer karşındaki gerçekten dürüst biriyse o zaman istisnalar olabilir .kişinin niyeti önemli olan Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 murti san'a katılıyorum ama bütün kızlar öle değildir yada bütün sanaldaki erkekler.. sanalda aşk yaşanır canım niye yaşanmasın..gerçek aşkta olabilir bu.. ama sanalda aşk olmaz olamaz diyenlerde bağnazdır..bu bağnazlıktır..belli olmaz neyin ne olacağı..sanalda tanışıp evlenenler çok gördüm ben.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 sanalda aşk çabuk başlar çabuk bitermiş.. benimki gibi.. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Olur canım neden olmasın aşkın sanalı gerçeği platoniği mi olurmuş hani karşılıksızsa farklı yaşanamıyorsa üzücü.. onun dışında aşk her şekilde güzel! Hem biz modern insanlarız iş yapıyoruz arada chate de giriyoruz orada aşkı bulabiliriz sakıncası yok .. bu bizim hayatımız ve biz bunu yapıyorsak doğrudur...! Alıntı
Φ Damien Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 niye olmasın ki, sanal ortamda tanışıp evlenenler yok mu? var. benim de yurtdışından çok güzel arkadaşlıklar kurduğum kızlar var. gerçekten sevebileceğin birisi niye çıkmasın? Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Olur canım neden olmasın aşkın sanalı gerçeği platoniği mi olurmuş hani karşılıksızsa farklı yaşanamıyorsa üzücü.. onun dışında aşk her şekilde güzel! Hem biz modern insanlarız iş yapıyoruz arada chate de giriyoruz orada aşkı bulabiliriz sakıncası yok .. bu bizim hayatımız ve biz bunu yapıyorsak doğrudur...! işte arkadaşlar önce yazılanı okumak yetmiyor birde anlayabilseniz .!!!!! yazılanları kaba gürültü okuyup yorum yazıyorsunuz .sonrada hemen infaz ediyorsunuz . meliskoo sen istersen o erkek arkadaşını bırak sanaldan bul belki kafana göre birini bulursun buna cesaretin var mı ? sanalda tanışır konuşur anlaşırsan dışarda buluşarak arkadaşlığını ilerletir ve sonunda belki evlenebilirsiniz. bu sanalda aşk değildir bir tanışmadır .İnternette evlenen gördün mü .hiç dışarda buluşup konuşmadan varsa söyle bilelim . sanalda aşk yoktur diyorum istisnalar hariç diyorum .iyi okuyun diyorum ve anlayın ..... Bazı arkadaşlarda çok okumuş olduğundan bağnazlık falan filan edebiyatı yapıyor .onlar önce kendisine baksın ! insanlar düşünceleri için yargılanmamalıdır diyorum artık yurdumuzda düşünce suçu kalkması lazım diyorum ve ve veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee neyse diyorum.... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 murti san ben doğruları söylüyorum.. bazı arkadaşlardan kastın benim dimi..evet bağnazlıktır bu..olmaz olamaz diyenleri çok gördüm.. bir düşünceye kapılıp gidiyorlar.. buna ne denir.. hep o gözle bakıyorlar sanal aşka.. ben bağnazlık edebiyatıda yapmıyorum..artık nasıl anladıysan.. (bu arada uzun bir süre yokum..sizinle dalaşamayacağım... ) Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 iyide sana yalan söylüyorsun diyen yok ! sen yazdığımı güzelce bir oku ondan sonra yorumlarını yaz istersen..! Artık çıkar şu at gözlüklerini ve takıntından vazgeç asıl sen başkalarını suçlarken kendin yapıyorsun bağnazlığı hiç yok demiyorum istisnalar var diyorum ....sen nasıl anlarsan anla..! Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Murtisan iyi tahliller yapmışsın ama ben sanal da aşk olabileceğine inanıyorum şahsen... ( sende istisna olabileceğini düşünüyorsun galiba ) Çünkü dediğin gibi kişilerin karakterleri önemli. Ben kendi kuzenim tarafından biliyorum tanıştığı kızla şu an evliler üstelik kız koreli yani inanmazdım daha önce olsaydı ama ben şuan için inanıyorum Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Teşekkür ederim sonunda benim gibi düşünen biri çıktı .düşüncelerin için sağol.İnatla gerçekleri görmek istemeyenler var. böyle düşünenler bağnaz mış.ben bağnaz oldum ama sen olma istersen ne deseler düşüncelerim aynı Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 iyide sana yalan söylüyorsun diyen yok ! sen yazdığımı güzelce bir oku ondan sonra yorumlarını yaz istersen..! Artık çıkar şu at gözlüklerini ve takıntından vazgeç asıl sen başkalarını suçlarken kendin yapıyorsun bağnazlığı hiç yok demiyorum istisnalar var diyorum ....sen nasıl anlarsan anla..! ya murti san benimle uğraşma.. at gözlüğüymüş..sen çıkar o gözlükleri.. benim bağnazlık yaptığım nerde görülmüş göstersene.. ayrıca istisnalar olabilir demişsin e ben buna bişey demiyorumki.. bağnazlıkla başladık neyle devam ediyorsun.. konuyu uzatma tamam.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 böyle düşünenler bağnaz mış.ben bağnaz oldum ama sen olma istersen ya murti san benimle uğraşma..at gözlüğüymüş..sen çıkar o gözlükleri.. benim bağnazlık yaptığım nerde görülmüş göstersene.. ayrıca istisnalar olabilir demişsin e ben buna bişey demiyorumki.. bağnazlıkla başladık neyle devam ediyorsun.. konuyu uzatma tamam.. bence polemiğe girmeye gerek yok arkadaşlar ya herkesin fikri kendine kimse birinin görüşünü bağnazlık olarak kabul edemez Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 sanalda aşkı bilmem ama sanalda kavga olabiliyo. hem de şahane oluyo. bayılıyorum burda 2 kişinin atışmasına arkadaşlara birer değnek verin. acımayın arkadaşlar kardeş mi olceksiniz yane Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 ben de sanalda aşka inanmayanlardanım aşk deyince benim beynimde farklı şeyler canlanıyo arkadaşlar aşk gözlerde başlar sonra onu görünce kalbin çarpmaya ve beyninden parmak uçlarına doğru sıcak bişiler akmaya başlar . yani aşk yaşanmak ister uzaklıktan hoşlanmaz. sevgiliniz uzak bir yere gittiğinde çok uzun ayrılıklarda aşk zadelenmeye başlar. yani uzun lafın kısası sanalda ancak mantık evliliği gibi bişi olabilir. hani kız ve erkek konuşurlar düşünceleri uyarsa evlenmeye karar verirler bu onun gibi bişi yani daha açık alamam heralde öle düşünüyorum Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 sanalda aşkı bilmem ama sanalda kavga olabiliyo. hem de şahane oluyo. bayılıyorum burda 2 kişinin atışmasına arkadaşlara birer değnek verin. acımayın arkadaşlar kardeş mi olceksiniz yane Zevklerin çok farklı gerçekten Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 ya murti san benimle uğraşma.. at gözlüğüymüş..sen çıkar o gözlükleri.. benim bağnazlık yaptığım nerde görülmüş göstersene.. ayrıca istisnalar olabilir demişsin e ben buna bişey demiyorumki.. bağnazlıkla başladık neyle devam ediyorsun.. konuyu uzatma tamam.. bunu başlatan sensin !!!!!!!!!!!!!!!!! Emrin olur ! başka bir isteğin varmı ? bence polemiğe girmeye gerek yok arkadaşlar ya herkesin fikri kendine kimse birinin görüşünü bağnazlık olarak kabul edemez insanların görüşüne saygı duymak gerek ! yok yaa ne yapayım ! insanlar karşısındakine hangi hakla böyle yakıştırmalar yapıyor anlayamıyorum. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 aşk bu bi saniyeli fitil bide patlayıcıdan ibaret ... bu fitilin ucu nerdedir bilinmez belki sanaldadır belki bakkal da kim bilir.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 sanalda aşkı bilmem ama sanalda kavga olabiliyo. hem de şahane oluyo. bayılıyorum burda 2 kişinin atışmasına arkadaşlara birer değnek verin. acımayın arkadaşlar kardeş mi olceksiniz yane çoooooooook beklersin sen ! Kavga etmicem ben.sende ateşe körükle gidiyon ama kavga etmek isteyenler varsada bana bulaşmasın yeter .ben kimsenin kalbini kırmak istemem o yüzden Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 aşk bu bi saniyeli fitil bide patlayıcıdan ibaret ... bu fitilin ucu nerdedir bilinmez belki sanaldadır belki bakkal da kim bilir.. sanal manal ask asktır hem sanallık da bızım gerceklıgımız .... Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 çoooooooook beklersin sen ! Kavga etmicem ben.sende ateşe körükle gidiyon ama kavga etmek isteyenler varsada bana bulaşmasın yeter .ben kimsenin kalbini kırmak istemem o yüzden öyle diyosun ama her topicde biriyle kapışıyosun. ama sıkma canını ben de ilk zamanlar öyleydim. bu yeniler de çok ..... cesareti oluyo Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Zevklerin çok farklı gerçekten ya asıl bu zevk mi. gerçekte kavga edenleri izlemek daha zevkli. gerçekte yakalıyamıyoz son zamanlarda böyle sanal manal idare ediyoz işte Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 öyle diyosun ama her topicde biriyle kapışıyosun. ama sıkma canını ben de ilk zamanlar öyleydim. bu yeniler de çok ...... cesareti oluyo Haklısın galiba Nedenini bir bilsem anlayacağım ama neyse ....!!!!!!!!! Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 sanaldaa bıle olsa öptürmeyecen sanal manal Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 hey kizlar,sanal takilalim vede cikalimmi?? ----------------------- Sac rengi farketmez!!! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.