Φ sebla Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 ben de tarot bakim size canım ainariel.. bakarsan çok iyi olur.. sende gel akşam o zaman.. önce kahvelerimizi içeriz..sonra da fal bakarız.. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 canım ainariel.. bakarsan çok iyi olur.. sende gel akşam o zaman.. önce kahvelerimizi içeriz..sonra da fal bakarız.. istediginiz zaman internetten bile bakabilirim önemli olan soruya iyi konsantre olabilmek yeni ögrendim de pek bi zevkli Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 bende cafenin ahçısı olayım ama küçük bi sorun var yemek yapmayı bilmiyom Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 bende cafenin ahçısı olayım ama küçük bi sorun var yemek yapmayı bilmiyom sebla ögretir sana o biliyo Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 sebla kardeş ocağına düştüm Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 canım nefertitii, inan bana bende mükemmel bir ahçı sayılmam.. ama birşeyler yaparız işte beraber.. ne olacak ki yani.. deneye deneye öğreniriz nasıl olsa daha iyi yemek pişirmeyi.. gel sen buranın ahçısı ol.. ben sevdim seni.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Bu cafeye en çok emek veren sen oldun sebla... Ben yürütemiyorum artık cafe senindir. Hiç boş bırakma burayı olur mu patron ? Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 arman ustacım.. senin bugün canın birşeye mi sıkıldı ki?.. hem bu cafenin kurucusu sensin.. olur mu ki bırakıp gitmek şimdi.. ben üzülürüm ama bak sen birkaç gün tatil yap,dinlen istersen.. biz göz kulak oluruz buraya.. sonra dönersin yine.. sen büyük patronsun.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 golgi daha kalfa ustayim diye geciniyo sebla bosver ŞEBLA SENDE HARAB ETTİN KENDİNİ BU CAFEDE BIRAK YENİ ELEMAN YAPAR İŞLERİ. ŞÖYLE YANIMA OTUR GOLGİ GELMEDEN İKİ LAF EDELİM.O GELİNCE BUNA FIRSATIMIZ KALMAYACAK ÇÜNKÜ))) ulen iki dakka boş bırakmaya gelmio ha çalışın len maaşınızdan kesecem kırılan bardakları : Alıntı
Φ pejmurde Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 limonlu içeceğiniz varmı? garson. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 golgi ben geldim bak deneyimli oldum Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 golgi ben geldim bak deneyimli oldum sen bu hırsla general de olursun eferim temponu begeniyom en performanslı ilk beşte ikincisin tabiiki birinici benim alla alla içinden kendi kendine sordugun biliom Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 tamam seblayı da aldım arkama artık hazır olun sahanda yumurtaya malum ilk günden börekler açacak değilim ya idare edin işte Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 bi dakka mango suyu istiyom ben varmı acaba Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 var evet..hemde taze sıkılımış.. patron musun şimdi sen? yani bilelim de ona göre davranalım sana.. ne olur ne olmaz yani. arman ustam da bugün bir tuhaf zaten.. bıraktı cafeyi gitti.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 var evet..hemde taze sıkılımış.. patron musun şimdi sen? yani bilelim de ona göre davranalım sana.. ne olur ne olmaz yani. arman ustam da bugün bir tuhaf zaten.. bıraktı cafeyi gitti.. ya çırak sende anlama problemimi var evladım patron benim alla alla ben istedimmi mango da olacak,ananas ta mangodan vazgeçtim git bana rize çayı getir hadi kap gel evladım Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 seblacım bence armana gel diye ısrar etme.o yokken biraz hortumlayalım cafeyi .napalım bizde hortumlayacak bula bula cafeyi bulduk Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 ya çırak sende anlama problemimi var evladım patron benim alla alla ben istedimmi mango da olacak,ananas ta mangodan vazgeçtim git bana rize çayı getir hadi kap gel evladım iyi ya..getiririz patron ne yapalım..ekmek parası işte..ondan susuyorum.. yoksa ben sorardım sana bunların hesabını..hadi neyse. BUYRUN SEVGİLİ PATRONUM.. SICAK SICAK HALİS MUHLİS RİZE ÇAYI... seblacım bence armana gel diye ısrar etme.o yokken biraz hortumlayalım cafeyi .napalım bizde hortumlayacak bula bula cafeyi bulduk canım nefertitii zaten herkes birbirine karıştı cafede.. şimdi de golgi patron benim diyor.. biz en iyisi onu devirip yönetimi ele geçirelim.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 iyi ya..getiririz patron ne yapalım..ekmek parası işte..ondan susuyorum.. yoksa ben sorardım sana bunların hesabını..hadi neyse. BUYRUN SEVGİLİ PATRONUM.. SICAK SICAK HALİS MUHLİS RİZE ÇAYI... bu ne ya çok sıcak bu çay surlardan bizanslıların üstüne mi dökecez bu çayı ya biraz soguk getir Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 BİR KAHVE ALABİLİRMİYİM KIZLAR Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 sen iste yeter ki canım karçiçeğim.. hoşgelmişsin.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 kanka sana herşey bedava kızım hanfendiye hizmette kusur edilmesin Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 bu golgi de şımarmış yavv.bulmuş da bunuyo.tamam seblacım cafeye darbe yapalım deycem ama şu çaylak halimlede gülerler adama ya benimki darbe diil dokunuş olur heralde iyisimi oturayım adam gibi çayımı içeyim Alıntı
Φ pejmurde Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 limonlu çay dedik kelimize bakıp yüz çevirdiler... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 bu golgi de şımarmış yavv.bulmuş da bunuyo.tamam seblacım cafeye darbe yapalım deycem ama şu çaylak halimlede gülerler adama ya benimki darbe diil dokunuş olur heralde iyisimi oturayım adam gibi çayımı içeyim eferim adam olacan sen ama ben göremeyem kızım adam iki saattir limonlu çay beklio hadi ya koş koş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.