Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 ya ben çok seviyorum bu yeşimi çok faydalı bi arkadaş Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 selam forum milletinin insanları..... nasılsınız?? bana bi çay..içip kaçacam yine.. işler yoğun... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 selam toprağım , hoşgeldin istediğin çay olsun, şimdi göndericem Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 saolun.... poğaçasızmı .......... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Eöööm ben yokken benim hakkımdan konuşulmuş.. Burdan Eren seni kınıyorum Mineucum tsk ederim Suclu hep Gülsün Gülsün kısım bi kola alabilir miyim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Eöööm ben yokken benim hakkımdan konuşulmuş.. Burdan Eren seni kınıyorum Mineucum tsk ederim Suclu hep Gülsün Gülsün kısım bi kola alabilir miyim önemli değil toprak hak deyince akan sular durur Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 herkese günaydın bir kahve alabilirmiyim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Günaydın Focal nerelerdeydin Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 iş için 2 gün tekirdağa gittim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 günaydın arkadaşlar hoşgeldin focalcim, neler yaptın bakalım tekirdağda yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat bakalım Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 hoşbuldum çok yorulduğumu söyleyebilirim sadece Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 bu kadar mı hiç gezmedin demek ki Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Ben bir Tekirdağ gezisi yaptım sırf siz yapmayın diye anlatayım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 anlat kuşum da görsün focal nası anlatılırmış şöle gitmiş kadar olalım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Tekirdağ güzeldir,hoştur özellikle Tekirdağ Rakısı meşhurdur Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 arkadaşlar giden var gidemeyen var neden milleti özendiriyorsunuz hem ben gezmeye gitmedimki iş için gittim ne sunum du ama Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Özendirelimki gezip görsünler yerli turist sayımızda artsın Bizde gezmeye gideriz kankim Teşekkür ederim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 ok kankim ben teşekkür ederim paylaşımın için .... gördün mü focal, 2 resim eklemek, 2 cümle bişiler yazmak zoruna gitti, bak araştırmacı, kalemşör,silahşör yazar kuşum anlatıverdi Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 siz isteyin tekirdağı size getireyim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 teşekkür ederiz focalcim güzelmiş Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 tekirdağ şarabı getirmiş focal, tadına bakmak isteyen olur belki gerçi cafede alkol yasak ama arkadaşlar focal tekirdağ köftesi yapıyo şimdide gerek yok dedim dinletemedim, illa ellerimle yapıcam dedi Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 köfte olur tabi de alkol yasak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.