Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 TAMAM CANIM SAOL YA SENDE OLMASAN BEN NE YAPARDIM ÇAY İÇİPTE KALKALIM BİZDE GEÇ OLDU SABAH İŞE ZOR KALKARIM BU GİDİŞLE HADİ SANA İYİ GECELER.MUCKSS SEBLAM YARIN GÖRÜŞÜRÜZ.İYİ SAHURLAR SANA..... Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 görüşürüz sevgili karçiçeğim.. sana da iyi sahurlar Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Heyyy ben geldimmmm....... Cafe bos galiba... Kim bana cay getircek.... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Heyyy ben geldimmmm....... Cafe bos galiba... Kim bana cay getircek.... bugun self service Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Heyyy ben geldimmmm....... Cafe bos galiba... Kim bana cay getircek.... Üzgünüz ramazan nedeniyle gündüzleri servis yapmıyoruz ama istersen soğuk ,meşrubat getirebilirim ( sanki meşrubat orucu bozmuyomuş gibi ne saçmaldım bne ya ) Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Ben bi sütlü cay aliim... diecem amma Dreamer ve ben tek müsteriyiz, ortalikta garson bilem yok Ramazandan dolayi mi bos aceba? yoksa neden kacti müsteriler bakiim? Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Ben bi sütlü cay aliim... diecem amma Dreamer ve ben tek müsteriyiz, ortalikta garson bilem yok Ramazandan dolayi mi bos aceba? yoksa neden kacti müsteriler bakiim? Ramazandan dolayı tabiki... Ama sizi cafemizde görmekten dolayı çok mesut oldum inanın hatta inanmazsanız sayın bak mesut 1 mesut 2 mesut 3 mesut 4 oruç başıma vurdu 5 saçmalıyorum 6 .... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Ramazandan dolayı tabiki... Ama sizi cafemizde görmekten dolayı çok mesut oldum inanın hatta inanmazsanız sayın bak mesut 1 mesut 2 mesut 3 mesut 4 oruç başıma vurdu 5 saçmalıyorum 6 .... eyvah eyvah , bu saatde böyle sacmaliosan, aksama kadar neler duyacagiz bakalim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 ya oyun falan yok mu?offya batak oynamak isteyen var mı.......ihaleli hemde.... ben angut deilimki bea test yaptırdım insanmışım sena daha isim bulamamışlar ben dedim made in diyin die onlarda süper isim diyp kabul ettiler sağolasın ........... Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 bende başka bi topic te anlaşılamamam nedeniyle kaçtım buraya,su istiyorum çok acilinden...dilimde tüy bitti yaw Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 bende başka bi topic te anlaşılamamam nedeniyle kaçtım buraya,su istiyorum çok acilinden...dilimde tüy bitti yaw Buyrun efenim ter bezleriniz için bir bardak su ee bu jilette tüylü diliniz için lütfen bunuda kabul edin .. Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 meydin, kos mutfaktan arkadasa bi bardak su getiriver.... susamıs cok.... :) Buyrun efenim ter bezleriniz için bir bardak su ee bu jilette tüylü diliniz için lütfen bunuda kabul edin .. hadi yine kurtardın... arman senden once getirdi Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Buyrun efenim ter bezleriniz için bir bardak su ee bu jilette tüylü diliniz için lütfen bunuda kabul edin .. ıyyyy çok yaratıcısın.... Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 ya alaturka ile bana sutlu cay gelcektii... nerde kaldı....... yanina da bisiler siparis edebilirmiyiz... soyle hamburger filan... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 ıyyyy çok yaratıcısın.... amcaa bi ilan yapistirabilir miyim cafenin camina? biras zor bi durumdayim da arkadaslar guncel konulardan benim ithalat ihracat topic'ime yardim etseler? cafe'deki arkadaslara soylermisin? Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 YA ARKADAŞLAR BUGÜN HİÇ İYİ DEĞİLİM BEN.BİŞEY İÇEMEDİĞİME GÖRE NEFESİN KUVVETLİ BİRİ BİR İKİ DUA OKUSUN ALLAH RIZASI İÇİN. Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 amcaa bi ilan yapistirabilir miyim cafenin camina? biras zor bi durumdayim da arkadaslar guncel konulardan benim ithalat ihracat topic'ime yardim etseler? cafe'deki arkadaslara soylermisin? olmazzz dısarıyı seyrediyoruzz bizzz... manzaramızı kapatmaaa... :P Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 ıyyyy çok yaratıcısın.... Haşa hiç birimiz değiliz....Ve sende çok sempatik duruyorsun ama tırnaklarını uzatmışsın .. Neysee millet dinleyin beni öcelikle ainiriel arkadaşımız güncel konular forumunda topic açmış desteklerimizi bekliyor diğer taraftan akşamları cafemiz beleş içecek vermektdir haberiniz ola . Karçim sen az bekle beni bi abdest alıp geliyom hemen okuycam kız seni.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 meydin, kos mutfaktan arkadasa bi bardak su getiriver.... susamıs cok.... :) hadi yine kurtardın... arman senden once getirdi ben neden getiriyorum...şuna bak ya terbiyesiz kalk sen getir bakem.........ben getirmem rajona ters....... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 sevgili karçiçeğim.. bulaşıklar sana mı kaldı yaa.. sen dur şimdi ben geldim sana yardıma.. şu yerleri de bir silerim şimdi ben..masalara da çeki düzen veririm.. sonra da birer çay alırız kendimize..kimse yokken hazır..keyif yaparız.... TAMAM CANIM SAOL YA SENDE OLMASAN BEN NE YAPARDIM ÇAY İÇİPTE KALKALIM BİZDE GEÇ OLDU SABAH İŞE ZOR KALKARIM BU GİDİŞLE HADİ SANA İYİ GECELER.MUCKSS SEBLAM YARIN GÖRÜŞÜRÜZ.İYİ SAHURLAR SANA..... hep lafta olur bunlar zaten,evde anneniz babanız bi çay istese offf ya falan bilmemmi ben sizi Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 noldu gene ya meydün nie kızıyon Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 hep lafta olur bunlar zaten,evde anneniz babanız bi çay istese offf ya falan bilmemmi ben sizi nankör seni.....neyse yolun ardahana düşerse gel gör evdeki hizmetide utan. gözün yaşarır o derece yani Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 nankör seni.....neyse yolun ardahana düşerse gel gör evdeki hizmetide utan. gözün yaşarır o derece yani bak kızdırma beni atlarım uçağa Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 arkadaşlar.. çaylar hazır.. sıcak sıcak içmek isteyen varsa buyursun gelsin.. bu akşam pek boş kaldı cafemiz.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.