Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

TAMAM CANIM SAOL YA SENDE OLMASAN BEN NE YAPARDIM ÇAY İÇİPTE KALKALIM BİZDE GEÇ OLDU SABAH İŞE ZOR KALKARIM BU GİDİŞLE HADİ SANA İYİ GECELER.MUCKSS SEBLAM YARIN GÖRÜŞÜRÜZ.İYİ SAHURLAR SANA.....

• Cevaplar 3,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Heyyy ben geldimmmm....... Cafe bos galiba... Kim bana cay getircek....

Üzgünüz ramazan nedeniyle gündüzleri servis yapmıyoruz ama istersen soğuk ,meşrubat getirebilirim ( sanki meşrubat orucu bozmuyomuş gibi ne saçmaldım bne ya :P )

Gönderi tarihi:

Ben bi sütlü cay aliim... diecem amma Dreamer ve ben tek müsteriyiz, ortalikta garson bilem yok :(

Ramazandan dolayi mi bos aceba?

yoksa neden kacti müsteriler bakiim?

Gönderi tarihi:

Ben bi sütlü cay aliim... diecem amma Dreamer ve ben tek müsteriyiz, ortalikta garson bilem yok :(

Ramazandan dolayi mi bos aceba?

yoksa neden kacti müsteriler bakiim?

Ramazandan dolayı tabiki... Ama sizi cafemizde görmekten dolayı çok mesut oldum inanın hatta inanmazsanız sayın bak mesut 1 mesut 2 mesut 3 mesut 4 oruç başıma vurdu 5 saçmalıyorum 6 ....

Gönderi tarihi:

Ramazandan dolayı tabiki... Ama sizi cafemizde görmekten dolayı çok mesut oldum inanın hatta inanmazsanız sayın bak mesut 1 mesut 2 mesut 3 mesut 4 oruç başıma vurdu 5 saçmalıyorum 6 ....

eyvah eyvah , bu saatde böyle sacmaliosan, aksama kadar neler duyacagiz bakalim :P

Gönderi tarihi:

bende başka bi topic te anlaşılamamam nedeniyle kaçtım buraya,su istiyorum çok acilinden...dilimde tüy bitti yaw

<_<

Buyrun efenim ter bezleriniz için bir bardak su ee bu jilette tüylü diliniz için lütfen bunuda kabul edin ..

Gönderi tarihi:

meydin, kos mutfaktan arkadasa bi bardak su getiriver.... susamıs cok.... :) :)

Buyrun efenim ter bezleriniz için bir bardak su ee bu jilette tüylü diliniz için lütfen bunuda kabul edin ..

hadi yine kurtardın... arman senden once getirdi :P

Gönderi tarihi:

amcaa bi ilan yapistirabilir miyim cafenin camina? biras zor bi durumdayim da arkadaslar guncel konulardan benim ithalat ihracat topic'ime yardim etseler? cafe'deki arkadaslara soylermisin?

olmazzz dısarıyı seyrediyoruzz bizzz...

manzaramızı kapatmaaa... :P :P

Gönderi tarihi:

ıyyyy çok yaratıcısın....

Haşa hiç birimiz değiliz....Ve sende çok sempatik duruyorsun ama tırnaklarını uzatmışsın ..

Neysee millet dinleyin beni öcelikle ainiriel arkadaşımız güncel konular forumunda topic açmış desteklerimizi bekliyor diğer taraftan akşamları cafemiz beleş içecek vermektdir haberiniz ola .

Karçim sen az bekle beni bi abdest alıp geliyom hemen okuycam kız seni..

Gönderi tarihi:

sevgili karçiçeğim..

bulaşıklar sana mı kaldı yaa..

sen dur şimdi ben geldim sana yardıma..

şu yerleri de bir silerim şimdi ben..masalara da çeki düzen veririm..

sonra da birer çay alırız kendimize..kimse yokken hazır..keyif yaparız....

TAMAM CANIM SAOL YA SENDE OLMASAN BEN NE YAPARDIM ÇAY İÇİPTE KALKALIM BİZDE GEÇ OLDU SABAH İŞE ZOR KALKARIM BU GİDİŞLE HADİ SANA İYİ GECELER.MUCKSS SEBLAM YARIN GÖRÜŞÜRÜZ.İYİ SAHURLAR SANA.....

hep lafta olur bunlar zaten,evde anneniz babanız bi çay istese offf ya falan bilmemmi ben sizi :P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.