Φ mara bulge Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 benim niyetime bakabilir misin,olur mu öle??? gerçi daha adlarımızı bile bilmiyoruz... bakarim tabi ama kartlarim evde msn'den ekleriz birbirimizi aksam eve geçince ben açar senin istedigin sorulara göre kart çeker cevap veririm özele yazim ben adresimi sana simdi burda olmaz Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 monacim falin da pek güzel çikmis kahve sizden fal bizden arkadaslar cafeye yeni promosyon Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 hade hade herkeş dışarı cafeyi kapattım burda parti vercem tek başıma.......naş naş boşlatın bakem.....eee hade emme....zor kullanmak istemiyorum...... patron geldi ayaga kalkın bakiim hadi ahadi Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Buyur ! Bir sinek vızıltısı duydum sanki Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Buyur ! Bir sinek vızıltısı duydum sanki hala vızıldıyo ya Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 arman usta golgi cafe benim diyo devrettin yalan oldu bizim içecekler.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Golgi kendi kendine gelin güvey oluyor canım bu cafe hepimizin ... Yanlız anlıyamadığım bizim çırak nerelere kayboldu sebla nerede hani ? Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Golgi kendi kendine gelin güvey oluyor canım bu cafe hepimizin ... Yanlız anlıyamadığım bizim çırak nerelere kayboldu sebla nerede hani ? nerdeyse yarim saattir burdayim ama kimsecikler cafeye ugramadi Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Golgi kendi kendine gelin güvey oluyor canım bu cafe hepimizin ... Yanlız anlıyamadığım bizim çırak nerelere kayboldu sebla nerede hani ? olsun patron benim Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 sebla bugün arazi olmuş,iyisimi onun yokluğunu çaktırmiyim.ulen hayatım birilerini idare etmekle geçiyo be.seblacım sen üstüne alınma ama okulla ilgili bi sitem bu idare olayı hayatımın gerçeği oluverdi de neyse buyursunlar efenim ne istemiştiniz olsun patron benim resmin çok güzel. patron felan diilsin otur orda bi köşeye,kendini patron zanneden çırak. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 acı kahve alayım neferim kırk yıl hatıramız kalsın... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 sebla bugün arazi olmuş,iyisimi onun yokluğunu çaktırmiyim.ulen hayatım birilerini idare etmekle geçiyo be.seblacım sen üstüne alınma ama okulla ilgili bi sitem bu idare olayı hayatımın gerçeği oluverdi de neyse buyursunlar efenim ne istemiştiniz resmin çok güzel. patron felan diilsin otur orda bi köşeye,kendini patron zanneden çırak. çırak mı sen 150 tanecik msg atmışsın ben ise yanına bi 0 daaha ekleyeceğin kadar çırak kim öğren eksi sözlüğe bak Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 tamam ulen madem öle kapıya dilenci geldi müşterileri rahatsız ediyo kış kışla bakiim onu,benim çıraklık sözleşmemde dilenci kovalamak yok. armancım senin istediğin kahve olsun hemen geliyo Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 tamam ulen madem öle kapıya dilenci geldi müşterileri rahatsız ediyo kış kışla bakiim onu,benim çıraklık sözleşmemde dilenci kovalamak yok. armancım senin istediğin kahve olsun hemen geliyo senin zaten bi sözleşmen yok hey allahım yaratıyon bi de takip et Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 anaaa e neydi o büssürü bişiye imza attıydım ben.alçak golgi ne numaralar çevirdin kim bilir. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 anaaa e neydi o büssürü bişiye imza attıydım ben.alçak golgi ne numaralar çevirdin kim bilir. yok seni biz çocuk esirgeme kurumundan alırken imzaladın sen onları besle kargayı oyssun gözünü Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 vicdansız golgi bu kadar insanın içinde sölemen şartmıydı ana çayı yanlışlıkla üstüne döktüm golgicim ,aygıt hasar görmese bari Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 hiiiieeeeyyyttt buranin patronu kim!!! golgi diye bi isim verdiler ama ben arman diye biliyodum patronu Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 ahanda şahit ariel de senin patron olmadığını biliyo,üç kağıtçı golgi Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 ahanda şahit ariel de senin patron olmadığını biliyo,üç kağıtçı golgi sahit ariel mi teeesüüf ettim yani gerçek Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 vicdansız golgi bu kadar insanın içinde sölemen şartmıydı ana çayı yanlışlıkla üstüne döktüm golgicim ,aygıt hasar görmese bari neyse boşver uyarı almak istemiom Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 arkadaşlar,aranızdan hanginiz tatlının yanına ayran istedi Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 herkes nerde ya çalışanlar bile gitmiş.... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 günaydin arkadaslar.. yokmudur kimsecikler? Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 günaydin arkadaslar.. yokmudur kimsecikler? olmaz mı hiç sanada günaydın bazı sebeplerden ötürü biraz devre dışı kaldım iki gündür ama cafe yi ihmal etmeye gelmez di mi?? hadi bakalım bugün neler olcak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.