Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

benim niyetime bakabilir misin,olur mu öle??? :clover: gerçi daha adlarımızı bile bilmiyoruz...

bakarim tabi ama kartlarim evde :) msn'den ekleriz birbirimizi aksam eve geçince ben açar senin istedigin sorulara göre kart çeker cevap veririm ;) özele yazim ben adresimi sana simdi burda olmaz :P

• Cevaplar 3,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Golgi kendi kendine gelin güvey oluyor canım bu cafe hepimizin ... Yanlız anlıyamadığım bizim çırak nerelere kayboldu sebla nerede hani ?

Gönderi tarihi:

sebla bugün arazi olmuş,iyisimi onun yokluğunu çaktırmiyim.ulen hayatım birilerini idare etmekle geçiyo be.seblacım sen üstüne alınma ama okulla ilgili bi sitem bu idare olayı hayatımın gerçeği oluverdi de

neyse buyursunlar efenim ne istemiştiniz

olsun patron benim

resmin çok güzel.

patron felan diilsin otur orda bi köşeye,kendini patron zanneden çırak.

Gönderi tarihi:

acı kahve alayım neferim kırk yıl hatıramız kalsın...

Gönderi tarihi:

sebla bugün arazi olmuş,iyisimi onun yokluğunu çaktırmiyim.ulen hayatım birilerini idare etmekle geçiyo be.seblacım sen üstüne alınma ama okulla ilgili bi sitem bu idare olayı hayatımın gerçeği oluverdi de

neyse buyursunlar efenim ne istemiştiniz

resmin çok güzel.

patron felan diilsin otur orda bi köşeye,kendini patron zanneden çırak.

çırak mı sen 150 tanecik msg atmışsın ben ise yanına bi 0 daaha ekleyeceğin kadar çırak kim öğren eksi sözlüğe bak

Gönderi tarihi:

tamam ulen madem öle kapıya dilenci geldi müşterileri rahatsız ediyo kış kışla bakiim onu,benim çıraklık sözleşmemde dilenci kovalamak yok.

armancım senin istediğin kahve olsun hemen geliyo

senin zaten bi sözleşmen yok hey allahım yaratıyon bi de takip et :D

Gönderi tarihi:

günaydin arkadaslar.. yokmudur kimsecikler?

olmaz mı hiç :D sanada günaydın :clover:

bazı sebeplerden ötürü biraz devre dışı kaldım iki gündür ama cafe yi ihmal etmeye gelmez di mi??

hadi bakalım bugün neler olcak B)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.