Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

evet ankarada yaşıyom.harbiden de ankarada yürürken eline ufak bi kağıt tutuştururlarsa ya fal cafe reklamıdır,ya da sex shop!

• Cevaplar 3,2b
  • Görüntü 157,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

evet ankarada yaşıyom.harbiden de ankarada yürürken eline ufak bi kağıt tutuştururlarsa ya fal cafe reklamıdır,ya da sex shop!

:D ben bi ugramam lazim sizin oarlara...

Gönderi tarihi:

himmm.... nefertiti hanim hazir kafede boşken bana da bi kopuklu kayfe yaparsiniz herhalde ( ddedi iceriye giren sinirli aksi sakalli cuce :)

Gönderi tarihi:

tamam valla bekleriz.bu sex shopların reklamları çok komik oluyo,şişme kadın,şişme erkek,şişme koyun da vardı ki ben daha anlatırsam kral x beni siteden atcak.iyisimi mevzuyu değiştirelim

hıı bu tabi neden olmasın cüce bey

asıldığımı düşünmezseniz eğer sizi sevdiğimi söyleyebilir miyim?yanlış anlamayın tabi cüce bey

Gönderi tarihi:

lutfen efenim ... cucecigim derseniz daha uygun olacagi kanaatindeyim yoksa biraz kisalip birazda sallandim diye taniyamadiniz mi?

efenim o kadar zahmet edip sizi buralardabulduk ki asilin elinizden geldigince ... öhhööömmm tabi buranin cafe oldugunu unutmadan ;)

Gönderi tarihi:

tamam o zaman cüceciğim,seni çok seviyorum.bu ne hoş bi süpriz.kısalsan da sallansan da seni tanırım.

başka bi arzunuz var mıdı cüce bey,pardon cüceciğim

Gönderi tarihi:

off bu foruma alişık diilim cevap yazmak zor oluyor yawww.. ben kacayim sonra seni arayim... olumuduu?

efenim herkeslere iyi aksamlar .. Dedi ve ciktı gitti sakalli bodur pis cuce...

Gönderi tarihi:

olur du.yaww.canım yaww

meraktan catlatmican di mi beni :wub:

Gönderi tarihi:

yok ayol kıyarmıyım sana tam olarak neyi merak ettin

Gönderi tarihi:

yok ayol kıyarmıyım sana tam olarak neyi merak ettin

kimdir nedir bu cüce efendi, sevgilin mi :wub:

Gönderi tarihi:

evet,ona çok bahsediyodum bu forumdan.neyse işte süpriz yapmış.yaa alaturkacığım çok seviyorum biliyomusun? :wub:

Gönderi tarihi:

evet,ona çok bahsediyodum bu forumdan.neyse işte süpriz yapmış.yaa alaturkacığım çok seviyorum biliyomusun? :wub:

canim benim yaa, cok mutlu oldum senin adina, yok ikinizin adina... sevmek sevilmek cok güzel yaaa..... :wub:

ben cok merakliyimdir bak oa göre..

mesela nerde tanistiniz, ne zamandir cikiosunuz, ayni sehirde mi yasiosunuz, yaslariniz kac...

gerci haftanin konugu diilsin, istemezsen cevapda vermezsin ama ben sormadan edemem iste... :)

Gönderi tarihi:

bu arada gelecek haftalarda bi ara 2. yildonum kutlayacaz nefertiticiimle .. e artikin kafede bize bi kutlama yaparsiniz .... yaslarida nefercigim isterse bi ara size yazar ... kaliin saglicakla....

Gönderi tarihi:

bu arada gelecek haftalarda bi ara 2. yildonum kutlayacaz nefertiticiimle .. e artikin kafede bize bi kutlama yaparsiniz .... yaslarida nefercigim isterse bi ara size yazar ... kaliin saglicakla....

eeeh kutlamazmiyiz :sorcerer:

... offf cok sevindim sizin adiniza...umarim daha nice yildönümleri kutlar ve her zaman böyle asik olursunuz birbirinize...

:wub:

Gönderi tarihi:

ya alaturka valla çok sevdim seni ben,çok sıcakkanlısın.sorularını cevaplarım elbet,

okulda birlikte staj yaparken tanıştık cüceyle,kasımda 2 senedir çıkıyo olucaz.

aynı şehirde yaşıyoz aynı okulda okuyoz

cüce 26,ben 22 yaşındayım

dilerim forumdaki arkadaşlar kendilerince gereksiz bu bilgilerden rahatsız olmazlar.

neyse ben çıkıyım,alaturkam çok öptüm seni :clover:

Gönderi tarihi:

ya alaturka valla çok sevdim seni ben,çok sıcakkanlısın.sorularını cevaplarım elbet,

dilerim forumdaki arkadaşlar kendilerince gereksiz bu bilgilerden rahatsız olmazlar.

tesekkür ederim canim benim, umarim merakimi bagislarsin... napim mutlu cift görünce cok merak ederim böle seyleri :clover:

Allah bozmasin!

bende öptüm canim nefertitii seni :clover:

Gönderi tarihi:

NEFERTİTİ SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİN.CÜCE HOŞ GELMİŞSEN KARDEŞ SENDE....YA BEN ÇOK KISKANDIM ŞİMDİ.FORUMDA ÇİFTLERİN SAYISI HIZLA ARTMAYA DEVAM EDİYOR...NEYSE BENDE BİRİNİ BULUP EMMEN GETİREYİM BÖYLE OLMAZ BOYNUM YERDE GEZEMEM BEN... :P

Gönderi tarihi:

şşşş alo cafeyi ben kapattım ne bu ya......davetliside burda davetsizide.......cüce sen kimsin be...hadi bakem naş naş buharlaş zaten burası yetesi kadar kalabalık......cıx cıx.......

içecekler benden..bol bol için :P

aboooo senin sevgilinmi cüce pardon ya.....kalsın....ojj geldin .... :clover:

Gönderi tarihi:

oh oh kalabaliklasmisiz ne güzel :) çiftlerimiz artiyor :D hosgeldin cüce..

cafe niye kapandi bu saatte yaa niye kimse yok???????

Gönderi tarihi:

yarın mesai başlıyor ain(valla ismini hala yazamıyorum:))

sen bizim için içiver bişiler.gerçi az sonra gececiler belir.bekle sen...

Gönderi tarihi:

herkeslere günaydin :)

bana isterseniz ai-nar-iel'in sadece ainar kismini söyleyin hatta aynar deyin :D

ya da istediginizi deyin ya rahat rahat ;)

Gönderi tarihi:

herkeslere günaydin :)

bana isterseniz ai-nar-iel'in sadece ainar kismini söyleyin hatta aynar deyin :D

ya da istediginizi deyin ya rahat rahat ;)

günaydın ainariel

bende ariel diye aklımda tutmuştum ismini :D yine başladık haftaya,offf ya,pztesi kalkmak ne zor

:(

bi kahve içip kendimize gelelim biz en iyisi..

Gönderi tarihi:

günaydın ainariel

bende ariel diye aklımda tutmuştum ismini :D yine başladık haftaya,offf ya,pztesi kalkmak ne zor

:(

bi kahve içip kendimize gelelim biz en iyisi..

istersen kosla de farketmez :D üzme sen canini simdi birer kahve içeriz ben sana bide tarot bakarim hoop bakmisiz ne güzel bi haftaya baslamisiz ;)

Gönderi tarihi:

istersen kosla de farketmez :D üzme sen canini simdi birer kahve içeriz ben sana bide tarot bakarim hoop bakmisiz ne güzel bi haftaya baslamisiz ;)

benim niyetime bakabilir misin,olur mu öle??? :clover: gerçi daha adlarımızı bile bilmiyoruz...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.