Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 ya bu golgi de kendi kendine gelin güvey oluyo.golgi,aygıt,bizim ustamız arman tamam mı? seblacım bu sabah cafe'yi ihmal etmişiz ama boşver canım.hep iş hep iş nereye kadar. mona lisa'cım tamam sen de gözlemeyi yap.zaten benimkiler hep yanık oluyodu.tam zamanında geldin valla yooo ben geldim hadi bakiim omuzlarımı ovun accık Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 yooo ben geldim hadi bakiim omuzlarımı ovun accık AMANİN KANKAM GELMİŞ NERDESİN BE KANKA KAÇ GÜNDÜR GÖZÜMÜZ YOLLARDA KALDI.....HOŞGELDİN... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 AMANİN KANKAM GELMİŞ NERDESİN BE KANKA KAÇ GÜNDÜR GÖZÜMÜZ YOLLARDA KALDI.....HOŞGELDİN... anca ya otobüsten indim evdeyim şimdi sen napıyon dedikodu almış başını gidio bu ne ya Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 ne dedikodusu kanka.dün birtek marcuz monayaaşık olmuş o olay vardı.bide bir yerde made in ve seninle ilgili bişi yazmış anlamadım ne demek istemiş... bizlerde bildiğin gibiyiz.hiç bie icraat yok herşey bıraktığın gibi.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 hade hade herkeş dışarı cafeyi kapattım burda parti vercem tek başıma.......naş naş boşlatın bakem.....eee hade emme....zor kullanmak istemiyorum...... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 ALA ALA İFTARIMI AÇTIM ÇAYIMI İÇMEYE GELDİM.ÇIKMIYORUM YAA.BİDE DOĞUM GÜNÜNE DAVET ETMİŞTİN.YUHH YANİ Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 bi dakka kardeşim ne ittiriyosunuz ya, davetliyiz diyoruz, doğum günü var bu akşam, arman yokmu, nerde patronunuz, şikayet edecem sizi... kim koydu sizi kapıya... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 SENİ KİM DAVET ETTİ YA.ALLAM OLUR OLMAZ KİŞİLERİ ÇAĞIRMASA OLMAZMIYDI ŞU MADE İNDE.BENDE DAVETLİYİM ÇEKİL KENARA YA Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 tamam şu köşedeki,en dipteki masada otur o zaman, uzak olalım yani, gitmeden bi çay getir bana... sofradan şimdi kalktım, demli olsun şöyle, dökmeden getirebilirsin dimi karçiçeği... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 party bitmis heralde buralarda bi ben mi kaldim? Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 tamam şu köşedeki,en dipteki masada otur o zaman, uzak olalım yani, gitmeden bi çay getir bana... sofradan şimdi kalktım, demli olsun şöyle, dökmeden getirebilirsin dimi karçiçeği... OLDİİİİİ..AZ YEDE KENDİNE BİR HİZMETÇİ TUT.HADİ KALK SANA DOLDUR BİR BARDAK Bİ TANEDE BANA GETİR.ÇOK ISRAR ETTİN MADEM KARŞILIKLI İÇELİM BU ARADA HOŞGELDİN ANİ PARTİ BAŞLAMADI DAHA.ÇAKTIRMA ASTERİX GİTSİN BEN MİLLETİ ÇAĞIRACAĞIM:))) Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 OLDİİİİİ..AZ YEDE KENDİNE BİR HİZMETÇİ TUT.HADİ KALK SANA DOLDUR BİR BARDAK Bİ TANEDE BANA GETİR.ÇOK ISRAR ETTİN MADEM KARŞILIKLI İÇELİM BU ARADA HOŞGELDİN ANİ PARTİ BAŞLAMADI DAHA.ÇAKTIRMA ASTERİX GİTSİN BEN MİLLETİ ÇAĞIRACAĞIM:))) tamam sen bana göz atinca ben anlarim gelirim hemen Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 eğer parti neyin verecekseniz garsonlarınızı da yanınızda getirin burda 2 kişi ancak yetiyoz cık cık cık Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 ben bi orta sekerli türk kahvesi aliim lüffen... Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 ben bi orta sekerli türk kahvesi aliim lüffen... sevgili alaturkam, istediğin kahve olsun senin..hemen hazır olur.. çok sevindim seni burda gördüğüme.. sık sık bekleriz seni.. Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 tamam alaturkam hemen getiriyorum.istersen yanında fal da bakabilirim.sana özel bu bak Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 tamam alaturkam hemen getiriyorum.istersen yanında fal da bakabilirim.sana özel bu bak taam... senin isin yoksa söööyle bi kiz kiza sohbette edeydik, nasilsa cafe bos bugün... bakalim falimda ne cikacak Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 tamamdır,iş senden önemlimi güzelim.hıı falında bi delikanlı var adı a ile başlıyo.vay vay bu çoçuk seni çok seviyo. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 tamamdır,iş senden önemlimi güzelim.hıı falında bi delikanlı var adı a ile başlıyo.vay vay bu çoçuk seni çok seviyo. abuuu nerden bilion kine bunlari, bak sok oldum simdi.. Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 bide üç vakte kadar ihtiyacın olan parayı alacaksın...başbakanlık bursu ne zaman yatcak odur heral Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 bide üç vakte kadar ihtiyacın olan parayı alacaksın...başbakanlık bursu ne zaman yatcak odur heral ii bak buda güzel haber , ohooo ben sevdim falimi... Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 bide bide senin yüreğin kabarmış.sonra ne diyolardı yavv.neyse bozuntuya vermiyim.işte kabarmış yüreğin ne demek olduğunu da sen anla herşeyi benden bekleme dur şu krişeyi de sölemeden edemiycem.senin bi dişi bi düşmanın var.seni çekemiyo(nasıl olsa tüm bayanlar en azından bi hemcinslerinin kendini çekemediğini düşünür) Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 bide bide senin yüreğin kabarmış.sonra ne diyolardı yavv.neyse bozuntuya vermiyim.işte kabarmış yüreğin ne demek olduğunu da sen anla herşeyi benden bekleme dur şu krişeyi de sölemeden edemiycem.senin bi dişi bi düşmanın var.seni çekemiyo(nasıl olsa tüm bayanlar en azından bi hemcinslerinin kendini çekemediğini düşünür) sen leb de bende leblebiyi anlarim zaten o kadar cok fal baktirdim ki, artik fallari ezbere biliorum inanmasamda baktirmak keyifli oluyo yaw.. bak aklima bi soru takildi, erkekler nie fal baktirmio aceba Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 ya ben arkadaşlarıyla fal baktırmaya giden bi erkek tanıyom valla bak Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 ya ben arkadaşlarıyla fal baktırmaya giden bi erkek tanıyom valla bak hadi yaa sen Ankaraliydin galiba, duydugum kadariyla adim basi fal cafeler varmis orda... eh nedenide anlaslio simdi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.