Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ya bu golgi de kendi kendine gelin güvey oluyo.golgi,aygıt,bizim ustamız arman tamam mı?

seblacım bu sabah cafe'yi ihmal etmişiz ama boşver canım.hep iş hep iş nereye kadar.

mona lisa'cım tamam sen de gözlemeyi yap.zaten benimkiler hep yanık oluyodu.tam zamanında geldin valla

yooo :P

ben geldim hadi bakiim omuzlarımı ovun accık

• Cevaplar 3,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

bi dakka kardeşim ne ittiriyosunuz ya,

davetliyiz diyoruz, doğum günü var bu akşam,

arman yokmu, nerde patronunuz, şikayet edecem sizi...

kim koydu sizi kapıya...

Gönderi tarihi:

tamam şu köşedeki,en dipteki masada otur o zaman,

uzak olalım yani, gitmeden bi çay getir bana...

sofradan şimdi kalktım, demli olsun şöyle,

dökmeden getirebilirsin dimi karçiçeği... :P

Gönderi tarihi:

tamam şu köşedeki,en dipteki masada otur o zaman,

uzak olalım yani, gitmeden bi çay getir bana...

sofradan şimdi kalktım, demli olsun şöyle,

dökmeden getirebilirsin dimi karçiçeği... :P

OLDİİİİİ..AZ YEDE KENDİNE BİR HİZMETÇİ TUT.HADİ KALK SANA DOLDUR BİR BARDAK Bİ TANEDE BANA GETİR.ÇOK ISRAR ETTİN MADEM KARŞILIKLI İÇELİM ^_^

BU ARADA HOŞGELDİN ANİ PARTİ BAŞLAMADI DAHA.ÇAKTIRMA ASTERİX GİTSİN BEN MİLLETİ ÇAĞIRACAĞIM:)))

Gönderi tarihi:

OLDİİİİİ..AZ YEDE KENDİNE BİR HİZMETÇİ TUT.HADİ KALK SANA DOLDUR BİR BARDAK Bİ TANEDE BANA GETİR.ÇOK ISRAR ETTİN MADEM KARŞILIKLI İÇELİM ^_^

BU ARADA HOŞGELDİN ANİ PARTİ BAŞLAMADI DAHA.ÇAKTIRMA ASTERİX GİTSİN BEN MİLLETİ ÇAĞIRACAĞIM:)))

tamam sen bana göz atinca ben anlarim gelirim hemen :D

Gönderi tarihi:

tamam alaturkam hemen getiriyorum.istersen yanında fal da bakabilirim.sana özel bu bak

taam... senin isin yoksa söööyle bi kiz kiza sohbette edeydik, nasilsa cafe bos bugün...

bakalim falimda ne cikacak :)

Gönderi tarihi:

tamamdır,iş senden önemlimi güzelim.hıı falında bi delikanlı var adı a ile başlıyo.vay vay bu çoçuk seni çok seviyo.

abuuu nerden bilion kine bunlari, bak sok oldum simdi.. :P

Gönderi tarihi:

bide üç vakte kadar ihtiyacın olan parayı alacaksın...başbakanlık bursu ne zaman yatcak odur heral

:D ii bak buda güzel haber , ohooo ben sevdim falimi...

Gönderi tarihi:

bide bide senin yüreğin kabarmış.sonra ne diyolardı yavv.neyse bozuntuya vermiyim.işte kabarmış yüreğin ne demek olduğunu da sen anla herşeyi benden bekleme :D

dur şu krişeyi de sölemeden edemiycem.senin bi dişi bi düşmanın var.seni çekemiyo(nasıl olsa tüm bayanlar en azından bi hemcinslerinin kendini çekemediğini düşünür)

Gönderi tarihi:

bide bide senin yüreğin kabarmış.sonra ne diyolardı yavv.neyse bozuntuya vermiyim.işte kabarmış yüreğin ne demek olduğunu da sen anla herşeyi benden bekleme :D

dur şu krişeyi de sölemeden edemiycem.senin bi dişi bi düşmanın var.seni çekemiyo(nasıl olsa tüm bayanlar en azından bi hemcinslerinin kendini çekemediğini düşünür)

:D sen leb de bende leblebiyi anlarim zaten o kadar cok fal baktirdim ki, artik fallari ezbere biliorum :P

inanmasamda baktirmak keyifli oluyo yaw..

bak aklima bi soru takildi, erkekler nie fal baktirmio aceba :unsure:

Gönderi tarihi:

ya ben arkadaşlarıyla fal baktırmaya giden bi erkek tanıyom valla bak

hadi yaa :D sen Ankaraliydin galiba, duydugum kadariyla adim basi fal cafeler varmis orda...

eh nedenide anlaslio simdi :P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.