Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 19 yıl benim niyetime bakabilir misin,olur mu öle??? gerçi daha adlarımızı bile bilmiyoruz... bakarim tabi ama kartlarim evde msn'den ekleriz birbirimizi aksam eve geçince ben açar senin istedigin sorulara göre kart çeker cevap veririm özele yazim ben adresimi sana simdi burda olmaz
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 19 yıl monacim falin da pek güzel çikmis kahve sizden fal bizden arkadaslar cafeye yeni promosyon
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl hade hade herkeş dışarı cafeyi kapattım burda parti vercem tek başıma.......naş naş boşlatın bakem.....eee hade emme....zor kullanmak istemiyorum...... patron geldi ayaga kalkın bakiim hadi ahadi
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl arman usta golgi cafe benim diyo devrettin yalan oldu bizim içecekler..
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Golgi kendi kendine gelin güvey oluyor canım bu cafe hepimizin ... Yanlız anlıyamadığım bizim çırak nerelere kayboldu sebla nerede hani ?
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl Golgi kendi kendine gelin güvey oluyor canım bu cafe hepimizin ... Yanlız anlıyamadığım bizim çırak nerelere kayboldu sebla nerede hani ? nerdeyse yarim saattir burdayim ama kimsecikler cafeye ugramadi
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl Golgi kendi kendine gelin güvey oluyor canım bu cafe hepimizin ... Yanlız anlıyamadığım bizim çırak nerelere kayboldu sebla nerede hani ? olsun patron benim
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl sebla bugün arazi olmuş,iyisimi onun yokluğunu çaktırmiyim.ulen hayatım birilerini idare etmekle geçiyo be.seblacım sen üstüne alınma ama okulla ilgili bi sitem bu idare olayı hayatımın gerçeği oluverdi de neyse buyursunlar efenim ne istemiştiniz olsun patron benim resmin çok güzel. patron felan diilsin otur orda bi köşeye,kendini patron zanneden çırak.
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl sebla bugün arazi olmuş,iyisimi onun yokluğunu çaktırmiyim.ulen hayatım birilerini idare etmekle geçiyo be.seblacım sen üstüne alınma ama okulla ilgili bi sitem bu idare olayı hayatımın gerçeği oluverdi de neyse buyursunlar efenim ne istemiştiniz resmin çok güzel. patron felan diilsin otur orda bi köşeye,kendini patron zanneden çırak. çırak mı sen 150 tanecik msg atmışsın ben ise yanına bi 0 daaha ekleyeceğin kadar çırak kim öğren eksi sözlüğe bak
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl tamam ulen madem öle kapıya dilenci geldi müşterileri rahatsız ediyo kış kışla bakiim onu,benim çıraklık sözleşmemde dilenci kovalamak yok. armancım senin istediğin kahve olsun hemen geliyo
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl tamam ulen madem öle kapıya dilenci geldi müşterileri rahatsız ediyo kış kışla bakiim onu,benim çıraklık sözleşmemde dilenci kovalamak yok. armancım senin istediğin kahve olsun hemen geliyo senin zaten bi sözleşmen yok hey allahım yaratıyon bi de takip et
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl anaaa e neydi o büssürü bişiye imza attıydım ben.alçak golgi ne numaralar çevirdin kim bilir.
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl anaaa e neydi o büssürü bişiye imza attıydım ben.alçak golgi ne numaralar çevirdin kim bilir. yok seni biz çocuk esirgeme kurumundan alırken imzaladın sen onları besle kargayı oyssun gözünü
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl vicdansız golgi bu kadar insanın içinde sölemen şartmıydı ana çayı yanlışlıkla üstüne döktüm golgicim ,aygıt hasar görmese bari
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl hiiiieeeeyyyttt buranin patronu kim!!! golgi diye bi isim verdiler ama ben arman diye biliyodum patronu
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl ahanda şahit ariel de senin patron olmadığını biliyo,üç kağıtçı golgi
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl ahanda şahit ariel de senin patron olmadığını biliyo,üç kağıtçı golgi sahit ariel mi teeesüüf ettim yani gerçek
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl vicdansız golgi bu kadar insanın içinde sölemen şartmıydı ana çayı yanlışlıkla üstüne döktüm golgicim ,aygıt hasar görmese bari neyse boşver uyarı almak istemiom
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl günaydin arkadaslar.. yokmudur kimsecikler? olmaz mı hiç sanada günaydın bazı sebeplerden ötürü biraz devre dışı kaldım iki gündür ama cafe yi ihmal etmeye gelmez di mi?? hadi bakalım bugün neler olcak
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.